CELEBRITIES

Keanu Reeves: Η σπάνια αναφορά του στην Alexandra Grant. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

@2023 Evan Agostini/Invision/AP Images

O Keanu Reeves έχει βρει το δικό του «ευτυχισμένο μέρος» στον κόσμο. Κι αυτό είναι στο πλευρό της συντρόφου του, Alexandra Grant. Το συμπέρασμα το είχαμε βγάλει ήδη από τις λιγοστές κοινές τους εμφανίσεις, αλλά το πιστοποίησε και ο ηθοποιός στο πλαίσιο συνέντευξής του για την προώθηση της ταινίας John Wick: Chapter 4.

Ο Keanu Reeves παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People για τη στήλη One Last Thing. Στη στήλη αυτή απάντησε κάποιες ερωτήσεις για τη ζωή του που αφορούσαν την τελευταία φορά που έκανε κάτι συγκεκριμένο (όπως για παράδειγμα να δει την ανατολή του ήλιου) ή που ένιωσε κάποιο συγκεκριμένο συναίσθημα.

Μία ερώτηση ανάμεσα σε αυτές που κλήθηκε να απαντήσει ο ηθοποιός ξεχώρισε για τη ρομαντικότητα που απέπνεε. Και για το γεγονός ότι αποτέλεσε το έναυσμα να πραγματοποιήσει ο Keanu Reeves μία σπάνια, δημόσια αναφορά στην Alexandra Grant. Ακόμα κι αν δεν την ονομάτισε.

Από τον ηθοποιό ζητήθηκε να περιγράψει την τελευταία φορά που θυμάται να ένιωσε αγνή ευτυχία. Η απάντησή του μάς κάνει να πιστεύουμε ότι εδώ μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο που διαρκεί χρόνια κι έχει φέρει υπέροχες στιγμές στη ζωή του Keanu Reeves.

«Πριν από δύο μέρες με την αγάπη μου», είπε ο Keanu Reeves αναφερόμενος στη 49χρονη σύντροφό του, Alexandra Grant. «Ήμαστε στο κρεβάτι. Νιώθαμε συνδεδεμένοι. Χαμογελούσαμε και γελούσαμε. Νιώθαμε εξαιρετικά. Ήταν απλά πολύ όμορφα να βρισκόμαστε μαζί», πρόσθεσε ο 58χρονος star του Hollywood.

Αν και δεν είναι γνωστό πότε γνωρίστηκαν ο Keanu Reeves και η Alexandra Grant, έχει αναφερθεί σε δημοσίευματα ότι το ζευγάρι είναι μαζί τουλάχιστον από το 2011, όταν συνεργάστηκαν στο βιβλίο του ηθοποιού Ode to Happiness, στο οποίο εκείνη έκανε την εικονογράφιση.

Keanu Reeves O Klaus Biesenbach η Alexandra Grant και ο Keanu Reeves σε φιλανθρωπική εκδήλωση του οργανισμού MOCA που διευθύνει ο πρώτος το 2019 στο Los Angeles. / @2023 Mark Von Holden/Invision/AP Ιmages
O Klaus Biesenbach η Alexandra Grant και ο Keanu Reeves σε φιλανθρωπική εκδήλωση του οργανισμού MOCA που διευθύνει ο πρώτος το 2019 στο Los Angeles.

Το 2016 πόζαραν μαζί στο κόκκινο χαλί του UNAIDS Gala και συνεργάστηκαν και πάλι για το βιβλίο Shadows. Την επόμενη χρονιά ίδρυσαν τον δικό τους εκδοτικό οίκο.

Όπως αποκάλυψε τον Μάρτιο του 2020 στη βρετανική Vogue η Alexandra Grant, η εικονογράφιση στο Ode to Hapiness ήταν ένα προσωπικό της δώρο στον ηθοποιό. Ωστόσο, έφερε εκείνη και τον σύντροφό της στον δρόμο να αποκτήσουν τελικά τον εκδοτικό οίκο τους.

«Ήταν μία έκπληξη από μένα για τον Keanu, σαν προσωπικό δώρο. Όλοι οι φίλοι μας ήταν στο δωμάτιο και χαμογελούσαν όταν του το έδωσα. Του είπαν “Σε παρακαλούμε να το εκδώσεις”. Κάπως έτσι μπήκαμε στη σφαίρα των εκδόσεων», εξηγούσε.

Όσο για το επόμενο βήμα στη σχέση τους και κατά πόσο περιλάμβανε τον γάμο η Alexandra Grant σημείωνε στην ίδια συνέντευξη: «Η αγάπη σε κάθε επίπεδο είναι πολύ σημαντική για την ταυτότητά μου. Πώς σου φαίνεται αυτό ως αποφυγή της ερώτησης; Δεν πιστεύω ότι η απομόνωση είναι το κλειδί. Υπάρχει μία περίοδος απομόνωσης που χρειάζομαι ως ζωγράφος, αλλά εκτιμώ βαθιά την εμπειρία του να είμαι σε μία σχέση». Ό,τι κατάλαβες, κατάλαβα κι εγώ. Η Alexandra Grant, όπως και ο Keanu Reeves, εκτιμά ιδιαίτερα την έννοια της ιδιωτικότητας κι αυτό γινεται φανερό από την παραπάνω απάντησή της στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

Πάντως δημοσίευμα του Brightside πριν από λίγο καιρό ανέφερε ότι ο Keanu Reeves θέλει πολύ να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Alexandra Grant. Ωστόσο, φοβάται ότι εκείνη μπορεί να του πει «όχι».

«Έχει πάρει το μονόπετρο κι έχει ετοιμάσει την ομιλία του για την πρόταση γάμου, αλλά διστάζει να το κάνει. Ανησυχεί επίσης μήπως “γρουσουζέψει” κάτι που είναι ήδη τόσο τέλειο», είχε πει τότε πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού.