CELEBRITIES

O Keanu Reeves δέχτηκε πρόταση γάμου από θαυμάστρια. Η αντίδρασή του

@2023 Alberto Pezzali/Invision/AP Images

Ο Keanu Reeves υποδύεται ξανά τον John Wick και στο πλαίσιο της προώθησης της 4ης ταινίας της σειράς βρέθηκε στο SXSW Film Festival στο Texas όπου έγινε η πρεμιέρα της ταινίας John Wick: Chapter 4. O Keanu Reeves και ο σκηνοθέτης Chad Stahelski συνομίλησαν με περισσότερους από 1000 θεατές της ταινίας, που τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, όπως αναφέρει το Variety.

Μετά την προβολή της ταινίας που διαρκεί 2 ώρες και 49 λεπτά, οι Keanu Reeves και Chad Stahelski ανέβηκαν στη σκηνή και απευθύνθηκαν στο κοινό. «Είστε απίστευτοι. Ευχαριστούμε γι’ αυτή την εμπειρία. Είστε γ@@@@@@@ εκπληκτικοί», είπε στο κοινό ο Keanu Reeves, ενώ ο σκηνοθέτης της ταινίας συμφώνησε ότι το συγκεκριμένο κοινό ήταν από τα καλύτερα που είχε συναντήσει.

Οι ερωτήσεις του κοινού ήταν πολλές και αφορούσαν την πλοκή, την προετοιμασία του Keanu Reeves για μερικές επικές σκηνές μάχης που κράτησε «Μήνες και μήνες σχεδιασμού και προπόνησης» όπως είπε. Κάποιες από τις ερωτήσεις που του έγιναν, ωστόσο, ήταν αρκετά προσωπικές.

Γερνά ο Keanu Reeves;

Ο Keanu Reeves έχει βαλθεί να αποδεικνύει ξανά και ξανά ότι πέρα από αναγνωρισμένου κύρους ηθοποιός είναι και καλός άνθρωπος. Το έκανε και πάλι απαντώντας σε μερικές από τις προσωπικές αυτές ερωτήσεις. Ένα πρόσωπο από το κοινό για παράδειγμα, τον ρώτησε μία παγκόσμια, κοινή απορία. Μεγαλώνει ποτέ ο Keanu Reeves;

«Ναι ρε φίλε, μεγαλώνω. Ειλικρινά, γερνάω. Συμβαίνει φίλε μου», απάντησε ο ίδιος ειλικρινά, ταπεινά και υπέροχα.

Η πρόταση γάμου και η αφοπλιστική απάντηση

Όταν αργότερα, ο Keanu Reeves παραδέχτηκε ότι έχει κρατήσει το ρολόι και τη βέρα του John Wick από τις προηγούμενες ταινίες του βασανισμένου αυτού ήρωα, μία γυναίκα από το κοινό φώναξε: «Θα σε παντρευτώ εγώ».

Πώς θα απαντούσε οποιοσδήποτε άλλος star; Ίσως αγνοούσε τη φωνή, ίσως απλά γελούσε, ίσως ακόμα και να νευρίαζε με την απρόκλητη οικειότητα. Όχι ο Keanu Reeves όμως. «Ναι, πρόσεχε τι εύχεσαι», είπε με χιούμορ και διπλωματία ο ηθοποιός.

Keanu Reeves @2023 Mark Von Holden/Invision/AP Images

Υπενθυμίζω ότι ο Keanu Reeves δεν έχει παντρευτεί ποτέ ως τώρα, ενώ τα τελευταία αρκετά χρόνια είναι σε σχέση με την εικονογράφο Alexandra Grant. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Keanu Reeves θέλει πολύ να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Alexandra Grant. Ωστόσο, φοβάται ότι εκείνη μπορεί να του πει «όχι».

«Έχει πάρει το μονόπετρο κι έχει ετοιμάσει την ομιλία του για την πρόταση γάμου, αλλά διστάζει να το κάνει. Ανησυχεί επίσης μήπως “γρουσουζέψει” κάτι που είναι ήδη τόσο τέλειο», είπε πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού. Ο Keanu Reeves νιώθει ότι έχει κάτι ήδη «τέλειο» που δεν θέλει να χαλάσει με οποιονδήποτε τρόπο. Κι αν υπάρχει ένας λόγος άξιος για να διστάζει, είναι αυτός.

Ο Constantine και τα spin-offs του John Wick

Πίσω στη συνέντευξή του με το κοινό, κάποιος ακόμα ζήτησε από τον ηθοποιό να επαναφέρει τον Constantine, τον ήρωα κόμικ της DC, που ενσάρκωσε το 2005. Όπως φαίνεται, ο Keanu Reeves μοιράζεται την αγάπη του κοινού γι’ αυτόν τον ήρωα, καθώς απάντησε: «Προσπαθώ φίλε μου», αναστενάζοντας.

Όσο για ένα επόμενο John Wick ή για την παρουσία του Reeves στα spin- offs που προέκυψαν από το σύμπαν του, όπως τη σειρά The Continental και τη Ballerina με πρωταγωνίστρια την Ana De Armas, οι δύο συνεργάτες δεν ήταν σίγουροι για το πώς να απαντήσουν.

«Δεν είμαι σίγουρος ακόμα», είπε ο σκηνοθέτης για την εμπλοκή του στα spin-offs, ενώ ο Keanu Reeves είπε αρχικά «Όχι», για να συνεχίσει παραδεχόμενος ότι είναι αλήθεια ότι θα κάνει μία cameo εμφάνιση στη Ballerina.

Η ταινία John Wick: Chapter 4 θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου. Σε αυτήν ο John βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο και δυνάμεις που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.