ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Κατερίνα Καινούργιου: Το φωτογραφικό άλμπουμ της παιδικής της ηλικίας

Την παραμονή των γενεθλίων της η Κατερινα Καινούργιου έγραψε στο Instagram το δικό της μήνυμα, για τα χρόνια που περνούν την κοινωνική πίεση που ασκείται στις γυναίκες άνω των 30 για τη δημιουργία οικογένειας, αλλά και όσα ουσιαστικά κατακτά καθεμία μας μεγαλώνοντας. Ανήμερα των γενεθλίων της, γέμισε τα Insta stories της με παιδικές της φωτογραφίες.

Η παρουσιάστρια που έκλεισε τα 33 της χρόνια ξεκίνησε την ημέρα της με παιδικές αναμνήσεις. Μόλις έφτασε στο καμαρίνι της οι συνεργάτες της, της ευχήθηκαν χρόνια πολλά ενώ την περίμενε και η πιο όμορφη ανθοδέσμη από τους δύο ανθρώπους που γιορτάζουν περισσότερο μαζί της τη σημερινή ημέρα, τους γονείς της.

 

 Λίγο αργότερα, έσβησε και τα κεράκια της τούρτας της στο πλατό, η οποία ήταν διακοσμημένη με μία φωτογραφία της.

 

Χθες η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τα συναισθήματά της με αφορμή τη σημερινή Πρωτομαγιά, λέγοντας μεταξύ άλλων την πιο σημαντική αλήθεια για την ημέρα των γενεθλίων του καθένα: «Ποτέ δεν έδωσα ιδιαίτερη βαρύτητα στην ηλικία και στο μέτρημα της… ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ένας αριθμός αποκτά τόση δύναμη ώστε να επηρεάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό τις ζωές των ανθρώπων».

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Katken85