CELEBRITIES

Κατερίνα Καινούργιου: Το ξέσπασμά της για τα αρνητικά σχόλια στα social media. «Με χαρακτηρίζουν ξέπλυμα βιαστών»

Instagram.com/katken85

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα από τα πρόσωπα που δέχεται το τελευταίο διάστημα καταιγισμό αρνητικών σχολίων στα social media. Με αφορμή την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, μία φωτογραφία από τα social media ενός από τους εμπλεκόμενους της υπόθεσης με την Κατερίνα Καινούργιου κάνει τον γύρο των social media.

Σχόλια και δημοσιεύματα, μιλούν για τη γνωριμία αυτού του προσώπου με την Κατερίνα Καινούργιου. Η τελευταία θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της στον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα και απάντησε σε αυτά τα αρνητικά σχόλια, μην μπορώντας να κρύψει την συναισθηματική της φόρτιση.

«Είμαι αρκετά ενοχλημένη και εκτίθεμαι χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. «Όλη αυτή η ανθρωποφαγία, όχι μόνο των social media, αλλά και κάποιων μέσων, φυλλάδων και εφημερίδων και οτιδήποτε άλλο. Το ότι μπορεί να υπάρχουν φωτογραφίες δικές μου με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που λέει ότι διοργάνωσε το πάρτι, όχι τον βιαστή, με εμένα δεν σημαίνει ότι εμένα είναι φίλος μου», σημείωσε στην συνέχεια κι άρχισε να ανεβάζει τους τόνους.

«Το ξαναλέω και το τονίζω. Το ότι εγώ μπορεί να γνωρίζω κάποιους άλλους ανθρώπους, να έχω βρεθεί σε μια παρέα κοινωνικά δέκα φορές πριν κάποια χρόνια με έναν άνθρωπο ο οποίος μου φαινόταν “ε, να βγάλουμε μια φωτογραφία; ναι να βγάλουμε”. Επίσης, θέλω να πω ότι στο στο συγκεκριμένο Instagram δεν υπήρχαν μόνο με μένα φωτογραφίες του συγκεκριμένου ανθρώπου, αλλά υπήρχαν με πάρα πολλούς ανθρώπους, πάρα πολλούς καλλιτέχνες και με άλλους παρουσιαστές», πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Ξαφνικά εγώ βρίσκομαι και με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών! Τι λέτε παιδιά; Φωτογραφία έχω βγάλει και με τον Λιγνάδη και με τον Φιλιππίδη. Τι σημαίνει; Ότι εγώ γνώριζα τα αίσχη; Όπως και εσείς όταν πηγαίνετε στα θέατρα» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου εκνευρισμένη. «Λοιπόν, ούτε γνώριζα τι αίσχη έκανε ο συγκεκριμένος και τι πάρτι διοργάνωνε γιατί εννοείται πως εγώ δεν έχω παρευρεθεί και δεν με έχουν καλέσει πουθενά», πρόσθεσε.

«Έχει τύχει να βρεθούμε δέκα φορές, έχουμε βγάλει φωτογραφίες σε μια κοινή παρέα, τέλος. Σας παρακαλώ πολύ, επειδή οι θέσεις μου είναι ξεκάθαρες, μην συνεχίζετε να το κάνετε αυτό επειδή μπορεί να πουλάει. η δικιά μου φωτογραφία», εξήγησε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

«Στην τελική, να το πω πιο απλά, υπάρχουν φωτογραφίες και με άλλους καλλιτέχνες και πρώτα ονόματα. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να χρησιμοποιείτε παντού το όνομα μου και να λέτε ότι ξεπλένω! Κανέναν δεν ξεπλένω! Αν αυτός αποδειχθεί ότι το έχει κάνει όλο αυτό, να σαπίσει στη φυλακή. Και αυτός και οι βιαστές», σημείωσε εξακολουθώντας να δείχνει την ένταση της η Κατερίνα Καινούργιου

«Είμαι πολύ killer με αυτά τα θέματα, δεν καταλαβαίνω ούτε οικογένεια. Αν κάποιος αποδειχθεί ότι έχει βιάσει ή ότι έχει ασελγήσει, τέλος για μένα. Και μην παρερμηνεύετε αυτά που λέμε», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

 

Η ευθύνη του δημόσιου λόγου έχει βαρύτητα και η Κατερίνα Καινούργιου το γνωρίζει, όπως και κάθε δημόσιο πρόσωπο που βρίσκεται στη θέση της. Και καμιά φορά αυτές οι «παρερμηνείες» έχουν βάση όσα έχουν ειπωθεί σε μία εκπομπή. Κάτι τέτοιο συνέβη πρόσφατα και στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Την προηγούμενη της έντονης τοποθέτησης της παρουσιάστριας, η εκπομπή και η Κατερίνα Καινούργιου είχαν δεχθεί αρνητική κριτική όταν σχολιάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της, αναφέρθηκε από τη συνεργάτη της, Χρίσλα Γεωργακοπούλου ότι το φερόμενο θύμα επισκέφθηκε ιατροδικαστή τρεις μέρες μετά το συμβάν από δική του επιλογή.

«Επειδή εγώ φέρω την ευθύνη της εκπομπής, μας συγχωρείτε, έγινε μία παρανόηση κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί στον αέρα μίας ζωντανής εκπομπής. Ζητώ και προσωπικά συγγνώμη για το λάθος που ειπώθηκε», ανέφερε σχετικά στην ίδια εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου.