CELEBRITIES

Κατερίνα Καινούργιου- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μια κόντρα φουντώνει και η Τσιμτσιλή ανέλαβε ρόλο πυροσβέστη

Το 2014 οι δύο παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης διασκέδαζαν συχνά μαζί. NDP Photo Agency

Μια κόντρα έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό στην ελληνική showbiz. Τα πρόσωπα που αφορά είναι η Κατερίνα Καινούργιου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όλα ξεκίνησαν από την άρνηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να παραχωρήσει δηλώσεις στην κάμερα του «Ευτυχείτε».

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα backstage του “Just The 2 Of Us” το οποίο προβάλλεται από τη συχνότητα του Open όπως και η εκπομπή «Ευτυχείτε», παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του “Happy Day” και απέφυγε την κάμερα του Open. Τότε η Κατερίνα Καινούργιου είχε θελήσει να απαντήσει μέσω της εκπομπής της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γι’ αυτή της την προτίμηση. Και η κόντρα τους ξεκίνησε.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου ότι η Κωνσταντίνα μίλησε κανονικά στην κάμερα του Alpha και είπε και για τον καυγά της με την Χριστίνα Παππά… στον Alpha που της είχαν φερθεί όπως της είχαν φερθεί. Άρα η Κωνσταντίνα έχει θέμα με το Open από το οποίο προβάλλεται και πληρώνεται – εντάξει από την Koklonis Media- αλλά ρωτάω: «Ποιο είναι το πρόβλημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την εκπομπή μας. Είναι προσωπικό με εμένα;», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «Αν θέλετε τη γνώμη μου κακώς ασχολούμαστε».

Έκτοτε το όνομα της δεν έχει αναφερθεί ξανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Κι αυτό γιατί η άρνηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να παραχωρήσει δηλώσεις στην κάμερα του «Ευτυχείτε» δεν ήταν η πρώτη, είχε προηγηθεί μία ακόμα τέτοια κίνηση τον Φεβρουάριο. Και σε περίπτωση που αναρωτηθείς, δεν ήταν ένα γενικότερο πρόβλημα με το Open, αφού στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μίλησε.

Οι ημέρες πέρασαν και μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του J2OU, η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξενούσε τηλεφωνική σύνδεση με τον Νίκο Κοκλώνη. Ο παρουσιαστής και παραγωγός του show άφησε στις δηλώσεις του να εννοηθεί πώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου του είπε πως χτύπησε το πόδι της και την επομένη την είδε να συνεχίζει τις διακοπές της στη Μύκονο σε σκάφος. Εκείνη πήγε στην πρόβα για το show, αλλά καθώς είχε χτυπήσει, αποφασίστηκε να συμμετέχει μόνο στο βασικό της act και όχι σε ένα meddley με όλους τους διαγωνιζόμενους επί σκηνής. Κάπως έτσι φουρκίστηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για «κάποιους» που ξεπέρασαν τα όρια

Σε νέες της δηλώσεις στην εκπομπή “Happy Day” παρόλο που δεν κατονόμασε την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε στα όρια που κάποιοι έχουν ξεπεράσει. «Την Δευτέρα ήμουν κανονικά στην πρόβα. Υπάρχουν εδώ και οι άνθρωποι που μπορούν να το επιβεβαιώσουν» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Ο Νίκος Κοκλώνης μπέρδεψε λίγο την ιστορία για το φουσκωτό και το πόδι. Το φουσκωτό προηγούνταν του ποδιού. Σίγουρα ήθελε να είμαι εντάξει για τη βασική μου εμφάνιση και, επειδή είχαν σκεφτεί ότι χτύπησα το πόδι μου, δεν με συμπεριέλαβαν στο ομαδικό. Οπότε όταν ήρθα εδώ, δεν ήξερε κανείς τι να κάνω», συμπλήρωσε.

«Θεωρώ ότι κάποιοι έχουν ξεπεράσει τα όρια και καλό είναι να μπαίνει μια τελεία σε αυτό. Γιατί και ‘γω έχω κουραστεί σε αυτή την εκπομπή να κάνω τον πυροσβέστη. Σίγουρα η δουλειά μου, επειδή το είπα και την προηγούμενη φορά και κόπηκε στο μοντάζ, είμαι επαγγελματίας και αντιμετωπίζω ότι κάνω με πολλή μεγάλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και κάτι τέτοιο εμπεριέχει διάφορους χλευασμούς, όσον αφορά τις υποχρεώσεις μου, είναι άσχημο να υπονοούν κάτι άλλο» είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και κατέληξε σημειώνοντας πως είναι συνεπής στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το «συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια» σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ακούγοντας τις δηλώσεις της, θέλησε να τις σχολιάσει, αναλαμβάνοντας εκείνη το ρόλο του πυροσβέστη στην κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκαθάρισε για όσα ειπώθηκαν για το σκάφος πως “κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια”. Νομίζω πως είναι γνωστό πως έχει δημιουργηθεί μια κόντρα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Εγώ αυτό που θέλω να πω, γιατί είχα δει την τοποθέτηση της Κατερίνας, η οποία μάλιστα μου είχε στείλει και ένα μήνυμα. Όπως και να έχει, η Κατερίνα από τη δική της πλευρά έχει δίκιο», είπε η παρουσιάστρια του “Happy Day”. Κι έπειτα κάλεσε την Κατερίνα Καινούργιου να δει το θέμα λογικά, σαν επαγγελματίας που βρίσκεται χρόνια στον χώρο των Media.

«Αλλά βρε Κατερίνα μου τόσα χρόνια στη δουλειά είσαι. Να σου αναφέρω πρόσωπα από τον Alpha που θα έπρεπε να έχουν έρθει εδώ και δεν έχουν έρθει; Υπάρχει και η προσωπική βούληση. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί ανάμεσα στην Κατερίνα και την Κωνσταντίνα. Υπάρχει φυσικά η προτεραιότητα που θεωρητικά πρέπει να τηρείται από τους ανθρώπους ενός σταθμού, αλλά αν κάποιος δεν θέλει. Που η Κατερίνα από την πλευρά της, έχει το δίκιο της», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Είναι αυτό το τέλος της κόντρας; Κάτι μου λέει πως όχι.