ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Just The 2 Of Us: Ανακοινώθηκε η κριτική επιτροπή

OpenTV

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» αναφέρθηκαν τα πρόσωπα που θα συνθέσουν την κριτική επιτροπή του Just The 2 Of Us. Σταμάτης Φασουλής, Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου θα καθίσουν στις θέσεις της κριτικής επιτροπής.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του show, Νίκος Κοκλώνης, ανακοίνωσε την κριτική επιτροπή αλλά και πως το Just The 2 Of Us θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο από τη συχνότητα του Open.

Η τελική σύνθεση περιλαμβάνει 26 συμμετέχοντες. Ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί τα ονόματα που θα πάρουν μέρος αλλά σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι θεωρούνται σίγουροι.

Οι συμμετέχοντες

Όσον αφορά στους συμμετέχοντες έχουν «κλειδώσει»: Βίκυ Χατζηβασιλείου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Έρρικα Πρεζεράκου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Ορφέας Παπαδόπουλος, Χριστίνα Παππά και Τρύφωνας Σαμαράς.

Οι επαγγελματίες τραγουδιστές

Από πλευράς τραγουδιστών θα δούμε σίγουρα τους: Κόνι Μεταξά, Βαλάντη, Ελένη Χατζίδου, Άρη Μακρή, Κώστα Καραφώτη, Άσπα Τσίνα και Χαρά Βέρα.

H τελευταία επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της και μάλιστα προχώρησε κι ένα βήμα παρακάτω, αποκαλύπτοντας με ποιον παίκτη θα κάνει ντουέτο. Τρύφωνας Σαμαράς και Χαρά Βέρα μαζί στη σκηνή.

Και μπορεί τα ονόματα της κριτικής επιτροπής να ανακοινώθηκαν αλλά εσύ δεν πρέπει να ξεχνάς πως η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε ένα βήμα πριν την καρέκλα. Τελευταία στιγμή το BBC, που είναι το τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα του concept, έβγαλε την Άντζελα (μας) εκτός. Μπήκαν σίγουρα στη black list.