CELEBRITIES

Jennifer Lopez: Ελληνίδα αεροσυνοδός την «αδειάζει» για την αγενή συμπεριφορά της

Jordan Strauss/Invision/AP

Σε αλλοτριώνει η αναγνωρισιμότητα; Ένα σχεδόν φιλοσοφικό ερώτημα ψάχνει απαντήσεις. Κι ακόμα κι αν δεν σε αλλάζει όταν γίνεσαι γνωστός στη δική σου μικρή χώρα, μπορεί να σε αλλάξει όταν είσαι γνωστός σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης; Οι stars του πλανήτη είναι κι εκείνοι άνθρωποι σαν εμάς, αλλά κάποιοι από αυτούς δείχνουν ανά στιγμές να το ξεχνάνε, τοποθετώντας τον εαυτό τους σε ένα υψηλότερο βάθρο στο οποίο (νιώθουν ότι) έχουν επιπλέον δικαιώματα απλά επειδή είναι αυτοί που είναι. Κάπως έτσι μπορεί να εξηγηθεί ο χαρακτηρισμός «ντίβα» που μπορεί να συνοδεύει το όνομά τους. Το «ντίβα» συνήθως κρύβει από πίσω του παράλογες απαιτήσεις, αγένεια και απαξίωση. Σαν αυτή που Ελληνίδα αεροσυνοδός αφηγήθηκε, πως βίωσε μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα αεροσκάφους, από την Jennifer Lopez.

Όλα ξεκίνησαν από ένα viral βίντεο που έχει κυκλοφορήσει από το Met Gala στο TikTok. Σε αυτό η Jennifer Lopez απαντά μονολεκτικά σε ερώτηση δημοσιογράφου που τη ρώτησε τι φορούσε. Για τους χρήστες του TikTok έδειξε αγένεια, αγνοώντας σχεδόν τη δημοσιογράφο (παρόλο που απάντησε στην ερώτηση) και κάπως έτσι οι ιστορίες με πρωταγωνίστρια την Jennifer Lopez και την όχι και τόσο καλή συμπεριφορά της άρχισαν να κατακλύζουν τη δημοφιλή πλατφόρμα.

Ανάμεσα σε όσους μοιράστηκαν τις ιστορίες τους στο TikTok, ήταν, λοιπόν, μία Ελληνίδα αεροσυνοδός που με το όνομα Miss Ιrini, μίλησε για τη συμπεριφορά της Jennifer Lopez σε μία πτήση από το Λος Άντζελες στο Ντουμπάι.

Μία πτήση 16 ωρών κατά τη διάρκεια της οποίας, οι αεροσυνοδοί της First Class ενημέρωναν τους συναδέλφους της ότι η Jennifer Lopez «Είναι περίεργη, δεν θέλει καν να την κοιτάμε, να της απευθύνουμε τον λόγο, δεν θέλει καν να τη ρωτάμε τι θέλει να φάει». Όλες οι επικοινωνίες συνέβαιναν μόνο μέσω του βοηθού της star και των αεροσυνοδών, κάτι που όπως είπε η αεροσυνοδός συμβαίνει συχνά, με επώνυμους και μη ταξιδιώτες στη First Class, ωστόσο δεν τέλειωσε εκεί η αρνητική εμπειρία τους.

«Όμως δεν τελειώνει εκεί, καθώς όταν φτάσαμε στο Ντουμπάι, η συγκεκριμένη πτήση ήταν 16 ώρες και πάρα πολύ κουραστική, έχεις και το jet lag, οπότε αποχαιρετούμε λοιπόν τον κόσμο, κάνω δουλειές και τα λοιπά, περνάει ένα τέταρτο, μισή ώρα, 45 λεπτά, 1 ώρα και να μην σας τα πολυλογώ καταφέραμε να πάμε σπίτι μας μετά από 1,5 ώρα», εξηγεί η αεροσυνοδός. Όπως καλά μαντεύεις, η αιτία εκείνης της καθυστέρησης ακούει στο όνομα Jennifer Lopez.

«Όταν ρωτήσαμε το υπόλοιπο πλήρωμα γιατί συνέβη αυτή η καθυστέρηση, μας είπαν “η Jennifer Lopez άλλαζε ρούχα και ξανά άλλαζε ρούχα, δεν ένιωθε έτοιμη να κατέβει“. Και μέσα σ’ όλα αυτά δεν μιλούσε και το πλήρωμα, απλά την περίμενε, χωρίς να τους μιλάει κιόλας. Άλλαζε τα ρούχα λες και ήταν στο σπίτι της.

Θα μου πεις πλήρωσε τόσα χρήματα. Ε, κι εγώ θα σου πω ότι δεν είναι ιδιωτικό jet πρώτον και δεύτερον αν θα έκανε οποιοσδήποτε άλλος επιβάτης αυτό το πράγμα, θα φωνάζαμε τους security και την αστυνομία», κατέληξε στην αφήγησή της η αεροσυνοδός.

Αυτό μάλλον είναι ο ορισμός της «ντίβας» που σου ανέφερα στον πρόλογο. Υπάρχει κι ένα άλλο χαρακτηριστικό, ωστόσο, των ανθρώπων που ζουν με επίπεδα διασημότητας, μάλλον ασύλληπτα για το μυαλό αν δεν τα ζήσει: Δεν ιδρώνει και πολύ το αυτάκι τους, αν τους πουν αγενείς. Οπότε αν περιμένεις στην επόμενη πτήση της, η Jennifer Lopez να συμπεριφερθεί διαφορετικά, μάλλον μάταια περιμένεις.