CELEBRITIES

Η Βίκυ Καγιά απαντά στα κακοπροαίρετα σχόλια για την επιστροφή της στο GNTM

Instagram.com/vickykaya_

Οι φήμες που εδώ και πολύ καιρό κυκλοφορούσαν για την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στους κόλπους του GNTM, ήρθαν και επιβεβαιώθηκαν με την επίσημη ανακοίνωση του Star. Το κανάλι ανακοίνωσε την επανένταξη ενός από τα βασικά και χαρακτηριστικά πρόσωπα του διαγωνισμού μόδας.

«Το GNTM 5, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις! Η ανυπέρβλητη Βίκυ Καγιά, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας, επιστρέφει με το μοναδικό της στυλ, την αέναη κομψότητα, την άνεση και την αμεσότητά της, σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!», αναφερόταν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, ακολούθησαν και οι πρώτες δηλώσεις του μοντέλου, μέσω των οποίων προανήγγειλε μεγάλες αλλαγές στην ομάδα που θα πλαισιώσει τον επερχόμενο κύκλο του GNTM. «Υπέγραψα επίσημα για το GNTM. Υπήρξε μία πολύ ωραία συζήτηση με το κανάλι… Απ’ ό,τι φαίνεται η διάθεση του καναλιού είναι μία ολική επαναφορά μπρος και πίσω από τις κάμερες και πιστεύω θα κάνουμε λίγες διακοπές. Θα είναι ολοκαίνουριο. Μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει. Λεπτομέρειες θα ξέρω μετά το Πάσχα. Από ό,τι ξέρω δεν θα είναι δίπλα μας η Έλενα Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι στο πλάνο. Θα είναι νέοι άνθρωποι που δεν έχετε δει στο GNTM στο παρελθόν» , είχε πει μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά.

Οι παραπάνω δηλώσεις της Βίκυς Καγιά, είχαν ως αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν φήμες πως η ίδια κάνει κουμάντα για το ποιοι μένουν και για το ποιοι φεύγουν. Υποθέσεις πως εκτός από παρουσιάστρια και κριτής, θα αναλάβει και τον ρόλο της Project Manager και της Creative Director (αυτός ο τελευταίος ρόλος βρισκόταν στην κατοχή της Ζενεβιέβ Μαζαρί), ήταν -επίσης- ανάμεσα σε αυτές τις φήμες.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Ολική επαναφορά που ανέφερε η Βίκυ Καγιά στο GNTM, ως προς τι θα γίνει;»

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο και τις πρόσφατες δηλώσεις της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη. «Ολική επαναφορά που ανέφερε η Βίκυ Καγιά στο GNTM ως προς τι θα γίνει; Δηλαδή όλοι οι προηγούμενοι, πες εγώ εντάξει που ήμουν στην τελευταία σεζόν, έχουν φύγει… Νομίζω μόνο ο Γιώργος Καραάβας έχει μείνει. Δεν ξέρω, ίσως να εννοοούσε τα παιδιά που θα είναι μόνο κορίτσια. Μάλλον αυτό θα εννοούσε», είχε δηλώσει το μοντέλο χαρακτηριστικά. Η ίδια δεν θα βρίσκεται στον νέο κύκλο του GNTM.

«Εμένα μου ζήτησαν να γυρίσω και γύρισα»

Η Βίκυ Καγιά, λοιπόν, έδωσε σε όλες τις παραπάνω φήμες, τις απαντήσεις που έψαχνες. Αφού πρώτα δήλωσε πως τη Μεγάλη Εβδομάδα νόσησε από κορονοϊό, αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του GNTM. «Κάνουμε ολική επαναφορά, μόνο κορίτσια, νέοι κριτές, νέοι coaches. Έχουν καλέσει τους πάντες, θα παίξουν καρέκλες και με και χωρίς, μαζί και χώρια να δούμε τι ταιριάζει. Εγώ μπορεί να έχω προτείνει 15 ανθρώπους, αλλά αν δεν δεις πώς λειτουργούν στην πράξη δεν μπορείς να πάρεις απόφαση», ανέφερε χαρακτηριστικά και με ειλικρίνεια η Βίκυ Καγιά.

«Το κανάλι αποφασίζει αν θα φύγει ή αν θα γυρίσει κάποιος. Δεν ξέρω γιατί λέγονται αυτά τα κακοπροαίρετα σχόλια και δεν ξέρω να σου πω ούτε για τις αποφάσεις των άλλων. Εμένα μου ζήτησαν να γυρίσω και γύρισα. Δεν θα πω ποτέ εγώ θα έρθει ο ένας θα φύγει ο άλλος, δεν το είχα κάνει και ποτέ, γιατί να το κάνω τώρα;», πρόσθεσε στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά.

«Δεν μπορώ να απαντήσω για ποιο λόγο άλλαξαν τα πρόσωπα. Βέβαια καταλαβαίνω και ανθρώπινα και επαγγελματικά, πως μπορεί να έχει στεναχωρήσει και πως μπορεί να έχει πληγώσει κάποιους ανθρώπους και συνεργάτες», κατέληξε η Βίκυ Καγιά και δεν έδωσε κανένα περιθώριο αμφιβολίας.