CELEBRITIES

Η Sharon Stone με ολόσωμο μαγιό, είναι η απόδειξη ότι το να σε αγαπάς λειτουργεί

© 2021 Evan Agostini/Invision/AP IMAGES

Εάν έχεις παρακολουθήσει έστω και μία φορά το «Βασικό Ένστικτο» που προβλήθηκε για πρώτη φορά το μακρινό 1993, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου έχει αποτυπωθεί στο μυαλό μία πολύ συγκεκριμένη σκηνή της ταινίας. Η σκηνή που η Sharon Stone κάθεται σε μία καρέκλα, στη μέση ενός παντελώς κενού δωματίου. Πρωταγωιστής της σκηνής; Η ηθοποιός και τα καλλίγραμμα πόδια της. Ή μάλλον μόνο τα πόδια της. Το επικό σταυροπόδι μας έχει (και σε έχει) στοιχειώσει.

Όπως φαίνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες, λοιπόν, 29 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας, τα πόδια της Sharon Stone είναι ίδια κι απαράλλαχτα.

Η Sharon Stone αποδεικνύει σε όλους μας ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από δυο μονάχα φωτογραφίες, η 63χρονη ηθοποιός απέδειξε σε όλους μας πως η ηλικία έχει μηδαμινή σημασία, εάν εσύ η ίδια αγαπάς τον εαυτό σου. Αν του δείχνεις την προσοχή και τη φροντίδα που του αξίζει, δηλαδή. Αυτό ακριβώς κάνει, λοιπόν, και η Sharon Stone και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Η Sharon Stone ποζάρει με ολόσωμο μαύρο μαγιό και δείχνει να απολαμβάνει τον ήλιο και τον ζεστό καιρό του Σεπτεμβρίου, ενώ παράλληλα, μας επιδεικνύει και τα καλλίγραμμα πόδια της, που καμία διαφορά δεν έχουν από τότε που γυρίστηκε το «Βασικό Ένστικτο». Η φωτογραφία πλαισιώνεται από το πιο εντυπωσιακό φόντο. Τα κύματα σκάνε στα απόκρημνα βράχια, τη στιγμή που η 63χρονη ηθοποιός αφιερώνει ποιοτικό χρόνο στον εαυτό της. «Η φροντίδα του εαυτού μας έχει σημασία», έγραψε στην περιγραφή της πρώτης φωτογραφίας η Sharon Stone που κάνει τα λόγια της πράξη.

«Σώμα, νους & πνεύμα», έγραψε στην περιγραφή της δεύτερης φωτογραφίας η Sharon Stone που έχει πιάσει το νόημα και βάζει πάνω απ’ όλα την ψυχική και σωματική της υγεία. Εμείς μαζί της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η ηθοποιός έχει παραδεχθεί ότι από την καθημερινότητά της δεν λείπει η γυμναστική (που είναι πιο εντατική όταν επρόκειτο να γυριστούν σκηνές με μαγιό), η yoga, οι pilates και ο χορός. «Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για το σώμα μου. Όταν ήμουν μικρότερη, όλοι μου έλεγαν ότι δεν έχω ωραίο σώμα», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξής της στο Allure.

Το σταυροπόδι στο «Βασικό Ένστικτο» έχει και την αρνητική του πλευρά

Το σταυροπόδι στο «Βασικό Ένστικτο», λοιπόν, είναι αδιαμφισβήτητα μία εντυπωσιακή σκηνή, που ωστόσο έχει την αρνητική της πλευρά και εντοπίζεται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Κάποια χρόνια πριν, πριν μας επιτραπεί να είμαστε αυτοί που είμαστε στις μικρές μας πόλεις, καθόμουν σε ένα στούντιο και ο σκηνοθέτης μου είπε: “Μπορείς να μου δώσεις το εσώρουχό σου γιατί το βλέπουμε στη σκηνή και δεν θα έπρεπε να το φοράς; Αλλά δεν θα φαίνεται τίποτα”. Του είπα “Φυσικά”. Δεν ήξερα ότι αυτή η στιγμή θα άλλαζε τη ζωή μου», είπε κατά την παραλαβή του βραβείου «Γυναίκα της χρονιάς» στα βραβεία GQ Men of The Year στο Βερολίνο. Την ίδια στιγμή, μάλιστα, προέτρεψε το κοινό να βάλει τα πόδια του το ένα πάνω στο άλλο όπως έκανε κι εκείνη καθισμένη σε μία καρέκλα στη σκηνή.

«Όλοι θα έχετε μια στιγμή σαν τη δική μου»

«Όλοι θα έχετε μια στιγμή σαν τη δική μου. Αυτή που θα αλλάξει τη ζωή σας, είτε το καταλάβετε εκείνη την ώρα, είτε αργότερα. Θα έχετε μία τέτοια στιγμή αν δεν την είχατε ήδη και θα σας ζητήσουν ευθύνες γι’ αυτήν. Εάν δεν σας έχουν ζητηθεί ήδη και οι άνθρωποι θα σας ρωτήσουν δύσκολες ερωτήσεις, αν δεν το έχουν κάνει ήδη. Η ώρα να αποφασίσετε τι θα κάνετε με το τρυφερό, σημαντικό, όμορφο, παθιασμένο, άγριο, το πιο σημαντικό πράγμα μέσα σας είναι τώρα. Θα σας πω τι έκανα εγώ. Εγώ το σεβάστηκα», είπε η Sharon Stone και υπενθύμισε σε όλους ότι έχουν κάθε δικαίωμα να νιώθουν δυνατοί.

«Στέκομαι εδώ ως γυναίκα της χρονιάς, όχι σαν άτομο, αλλά για να είμαι με τις γυναίκες και από τις γυναίκες και να βρίσκομαι εδώ με την τρυφερότητά μου, τη χάρη μου και την αξιοπρέπειά μου. Ήταν δύσκολο να την έχω μόνο και μόνο αφού έκανα αυτό (σ.σ. το σταυροπόδι). Σας ευχαριστώ που με επιλέξατε ως γυναίκα της χρονιάς, γιατί υπήρχε μια εποχή που ήμουν απλά ένα ανέκδοτο», κατέληξε η Sharon Stone και τα χειροκροτήματα έπεσαν σαν βροχή.