CELEBRITIES

Η Sarah Jessica Parker αναπολεί τις διακοπές στην Ελλάδα (και τις λεμονάτες πατάτες)

ⓒ 2021 Kirsty Wigglesworth/Associated Press

Καθώς το reboot του “Sex and the City” με τίτλο “And Just Like That” βρίσκεται προ των θυρών, όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο. Μετά την απουσία της Kim Cattrall, η οποία δεν θα επιστρέψει στον ρόλο της σεξουαλικά απελευθερωμένης Samantha, έρχεται η απόλυτη αποδόμηση του μύθου. Η Sarah Jessica Parker αποκάλυψε πως δεν έπινε Cosmopolitan, το κοκτέιλ-σήμα κατατεθέν της ταινίας και αγαπημένο κοκτέιλ της παρέας. Καθόλου δεν της άρεσε. Σοκ;

Με ένα άρθρο της -σε μορφή ημερολογίου- στους New York Times, η Sarah Jessica Parker περιγράφει αναλυτικά τις διατροφικές συνήθειες της ίδιας και της οικογένειάς της σε ένα τετραήμερο, εκφράζει γραπτώς προσωπικές σκέψεις που μαρτυρούν αλήθειες, δοξάζει τις ελληνικές λεμονάτες πατάτες και αναπολεί τις διακοπές στην Ελλάδα.

Η λύπη της Sarah Jessica Parker για το κλείσιμο των θεάτρων

Εξέφρασε αρχικά τη λύπη της για το λουκέτο στα θέατρα, τα οποία πλήττονται δίχως προηγούμενο λόγω των έκτακτων συνθηκών, στη συνέχεια η Sarah Jessica Parker ξεκινάει να αναλύει με γλαφυρότητα τα γεύματα τεσσάρων ημερών (14-18 Ιανουαρίου). «Συνήθως, δεν υπάρχει κανονικότητα στις μέρες μου. Αυτή είναι μια ασυνήθιστη περίοδος για εμένα. Αισθάνομαι ότι έχω πραγματικά ένα σταθερό πρόγραμμα, κάτι που σχεδόν ποτέ δεν είχα σε όλη μου τη ζωή. Κανείς δεν εργάζεται στο θέατρο. Δεν σκηνοθετώ τίποτα αυτή τη στιγμή. Έχω, λοιπόν, ασυνήθιστα αρκετό χρόνο στη διάθεσή μου» εκμυστηρεύτηκε η ίδια.

Η ιδιαίτερη αξία που έχει το φαγητό για τη Sarah Jessica Parker

Αναφέροντας πως δεν ξέρει να παραγγέλνει σχεδόν τίποτα διαδικτυακά, η Sarah Jessica Parker αποκάλυψε την αξία του φαγητού για την ίδια. «Είναι περίεργο να μιλάω για φαγητό τώρα. Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα ήθελα να απολαύσουν μια σούπα martzo-ball» ανέφερε στην αρχή. «Είμαι ένα από τα οκτώ παιδιά της οικογένειας. Μεγάλωσα φτωχικά. Όταν έκλεισα τα 18, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μπορώ να πάω στο μανάβικο και να αγοράσω ό,τι θέλω. Το φαγητό σημαίνει επιτυχία για εμένα. Μπορώ να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Μπορώ να βοηθήσω άτομα που χρειάζονται βοήθεια. Πηγαίνω στο μανάβικο και αυτό είναι επιτυχία. Το φαγητό έχει αυτήν την παράξενη θέση στη ζωή μου, αλλά το αγαπάμε και πολύ σε αυτήν την οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός προσθέτοντας πως o σύζυγός της, Matthew Broderick, είναι εξαίσιος μάγειρας.

Το Cosmopolitan δεν ήταν η αδυναμία της, προς μεγάλη μας έκπληξη

«Για να είμαι ειλικρινής, πραγματικά αγαπώ το Cosmopolitan. Δεν ξέρω να το φτιάχνω καλά, αλλά το αγαπώ πραγματικά. Παραδόξως, δεν μου άρεσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και για πολύ καιρό μετά το τέλος της ταινίας. Με κέρναγαν στα εστιατόρια και μου έστελναν cosmopolitan στο σπίτι. Το εκτιμούσα ιδιαίτερα αλλά δεν έπινα ποτέ το κοκτέιλ στην πραγματικότητα. Όλα άλλαξαν όταν πήγα σε ένα μέρος και μου σέρβιραν ένα εξαιρετικό cosmo», παραδέχθηκε η ηθοποιός και ανέτρεψε όλα τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε.

Οι ελληνικές λεμονάτες πατάτες είναι το όνειρο της Sarah Jessica Parker

Όταν μιλάς για κρύο καφέ και ποιοτικό, παραδοσιακό φαγητό, η συζήτηση δεν γίνεται να μην πάει στην Ελλάδα. Έτσι, λοιπόν και η Sarah Jessica Parker έκλεισε το άρθρο της με αναφορές στην Ελλάδα και κυρίως στην κουζίνα της. Ο ελληνικός freddo espresso φαίνεται να έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδία της, όμως οι λεμονάτες πατάτες που τόσο λαχταρά και δεν μπορεί να πετύχει γευστικά, υπερτερούν. «Οι λεμονάτες πατάτες έχουν μια πολύ συγκεκριμένη γεύση. Θα χρησιμοποιήσεις ρίγανη ή θυμάρι; Ποιο μπαχαρικό δεν θα εξουδετερώσει τη γεύση του λεμονιού; Από την άλλη, όμως, δεν θες και τόσο έντονη γεύση λεμόνι. Οι λεμονάτες πατάτες είμαι εγώ προσπαθώντας να πάω Ελλάδα. Όλα είναι τόσο…αχ», ανέφερε στο τέλος η ηθοποιός παρομοιάζοντας τον εαυτό της με την δυσκολία του να πετύχεις τις τέλειες λεμονάτες πατάτες.