ΣΕΙΡΕΣ

Η Cynthia Nixon πιστεύει ότι πρέπει να γίνει “Sex and the City 3” χωρίς την Kim Cattrall. Και προτείνει τη νέα Samantha

AP Photo Jason DeCrow

Πόσα χρόνια τώρα ακούμε την πιθανότητα για ένα “Sex and the City 3”. Το μεγάλο κώλυμα που υποστήριζαν ότι υπάρχει ήταν η άρνηση της Kim Cattrall να συμμετάσχει. Στην πορεία, έγιναν αποκαλύψεις για τη σχέση που διατηρούσε η Cattrall με τις συμπρωταγωνίστριές της και δεχτήκαμε ότι αυτό το project θα μπει στο συρτάρι για τα καλά.

Μέχρι που η Cynthia Nixon έδωσε συνέντευξη για την προώθηση της νέας της σειράς στο Netflix (επανέρχομαι σε λίγο), μαζί με τη Sarah Paulson και τη Sharon Stone, και ερωτήθηκε για την τύχη του Sex and the City. Πιο συγκεκριμένα, μίλησαν για το όνομα που ακούγεται και που θα μπορούσε να αντικαταστήσει την Cattrall στον ρόλο της Samantha.

Η Cynthia Nixon ψηφίζει Sharon Stone

«Νομίζω ότι η Sharon θα είναι εξαιρετική. Όπως και η Kim ήταν καταπληκτική ως Samantha, έτσι πιστεύω ότι και η Sharon γινόταν ένα με τον ρόλο», δήλωσε η Cynthia Nixon στην εκπομπή του Andy Cohen, “Watch What Happens Live”. Η απάντηση της Stone πάντως δείχνει ότι φλερτάρει με την ιδέα και δεν θα έλεγε όχι. «Πρώτη φορά ακούω ότι το όνομά μου είναι στο τραπέζι, και θα ήταν τιμή μου να συνεργαστώ ξανά με τη Cynthia Nixon».

Αν και η Nixon μίλησε με ενθουσιασμό για αυτήν την πιθανότητα, πρότεινε και μία άλλη εναλλακτική, την οποία έχει ήδη εκφράσει η Kim Cattrall το 2017. «Πολλοί έχουν πει, όπως και η ίδια η Kim, ότι η Samantha θα μπορούσε να είναι μία γυναίκα διαφορετικού χρώματος ή εθνικότητας. Νομίζω είναι υπέροχη ιδέα», ανέφερε η Nixon και σε αυτό συμφώνησε και η Stone.

Η σειρά Ratched και οι τρομερές πρωταγωνίστριες

Στις 17 Σεπτεμβρίου, η σειρά Ratched έκανε το ντεμπούτο της στο Netflix. Πρόκειται για μία σειρά τρόμου, που βασίζεται στο βιβλίο (και ταινία) «Η Φωλιά του Κούκου» και διαδραματίζεται σε ένα ψυχιατρείο της δεκαετίας του ’40. Θα έλεγε κανείς ότι μοιάζει με έναν ακόμη κύκλο του American Horror Story, αλλά τη διαφορά εδώ κάνουν οι πρωταγωνίστριες.

Αν και δόθηκε μεγαλύτερη έμφαση στο πρόσωπο της Sarah Paulson, τα πρόσωπα που ξεχώρισαν και είχαμε καιρό να δούμε είναι οι Cynthia Nixon και Sharon Stone. Εξαιρετικές στους ρόλους του, με υπέροχο styling εποχής και καθηλωτικές ερμηνείες. Η Sharon Stone ειδικά, απέδειξε πόσο πολύ λείπει και το Ratched είναι ένας ακόμη λόγος για να θέλουμε να τη δούμε στο Sex and the City 3.