CELEBRITIES

Η Robin Wright ποζάρει με τα παιδιά της και είναι σαν αδέρφια

Invision/AP Joel Ryan

Το ότι η Robin Wright ακολουθεί πορεία αντίστροφη στον χρόνο κάπου θα το έχεις καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια δεν μπορεί. Σε περίπτωση που διατηρούσες τις αμφιβολίες σου ήρθε με μία φωτογραφία της από το πρόσφατο παρελθόν της να στο υπενθυμίσει.

Η Robin Wright μοιράστηκε μία φωτογραφία με τα δύο της παιδιά, Hopper και Dylan Penn, η οποία είχε τραβηχτεί τέσσερα χρόνια πριν στην έρημο της Arizona. Οι τρεις τους έχουν βγει από το αυτοκίνητο σε ένα road trip και έχουν πάρει τις πιο παράξενες πόζες μπροστά στον φακό. Και παρατήρησε καλά το αποτέλεσμα.

Ο Hopper μοιάζει ξεκάθαρα με τον μεγάλο αδερφό της οικογένειας, και η Robin Wright με την κόρη της Dylan ντυμένες ασορτί δείχνουν σχεδόν συνομήλικες.

«Με λίγη καθυστέρηση κάνω αυτή την ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας. Πίσω στο 2016 και στην Arizona. Αγαπώ τα μωρά μου ως το φεγγάρι και πάλι πίσω. Στέλνω σε όλες τις μαμάδες την αγάπη και δυνατό φως», έγραψε η Robin Wright. Ποια μωρά βρε Robin μου που μοιάζετε σαν αδέρφια; Για μια μητέρα όσο κι αν μεγαλώσουν τα παιδιά της, παραμένουν πάντα παιδιά, θα μου πει η Robin Wright κι αυτό το post είναι μόνο μία από δεκάδες αποδείξεις περί αυτού.

Το τίμημα της μητρότητας όπως το βίωσε η Robin Wright στο Hollywood

H Robin Wright είναι μια συνειδητοποιημένη μαμά. Επέλεξε τη μητρότητα την εποχή που τα μεγάλα studio του Hollywood την προόριζαν για την επόμενη «αγαπημένη πρωταγωνίστρια» της Αμερικής. Το τίμημα που πλήρωσε λόγω της επιλογής της έμοιαζε ελάχιστο μπροστά στα συναισθήματά της για τα παιδιά της, αλλά ήταν αρκούντως σημαντικό για να σου θυμίσει ότι η κοινωνία ακόμα απαιτεί από τις γυναίκες να διαλέγουν όσο οι άνδρες θριαμβεύουν απρόσκοπτα στον επαγγελματικό τομέα.

«Ήθελαν να με κάνουν την επόμενη μεγάλη ενζενί, τα αφεντικά των studio στα παρασκήνια», είχε πει στην “The Guardian”. «Αυτό που συνέβη είναι ότι απέρριψα πολλές ταινίες που απλά δεν με συνάρπαζαν. Επίσης ήμουν πολύ απασχολημένη με το να είμαι μαμά», πρόσθετε.

Η Robin Wright απέκτησε τα δύο της παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Sean Penn. Ο γάμος τους κράτησε 14 χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων εκείνος κέρδισε 2 Όσκαρ. Εκείνη εντωμεταξύ έκανε τότε το “Forrest Gump” για το οποίο της ζήτησαν να φωτογραφηθεί για το Vanity Fair. Χωρίς ίχνος vanity από πλευράς της είπε και πάλι «όχι».

«Θυμάμαι, μετά από αυτό δεν πήρα τον ρόλο σε δύο ταινίες που ήθελα πραγματικά πολύ να κάνω. Και μου είπαν “Ε, αν είχες κάνει το Vanity Fair, μπορεί τα πράγματα να ήταν διαφορετικά”. Ήταν λες και είχα κάνει κάποιο μεγάλο λάθος», είχε πει στην ίδια συνέντευξη η Robin Wright. Ωστόσο, όπως είχε πει δεν μετάνιωσε ποτέ την full time μητρότητα. Το έκανε γνωρίζοντας ότι θα τη βγάλει «εκτός παιχνιδιού», το έκανε με αγάπη και δοτικότητα και απόλαυσε την κάθε στιγμή με τα παιδιά της.

Η καριέρα της όπως την ήθελε και η κορυφαία διεκδίκηση

Η ίδια είχε μιλήσει για το τίμημα της μητρότητας στην καριέρα της και στην εκπομπή “Insight Dialogues” επισημαίνοντας ότι το γεγονός ότι δεν δούλευε full time ως μητέρα μικρών παιδιών, αυτό την απέτρεπε ώστε να χτίζει τις μισθολογικές αυξήσεις που έχτιζαν άλλοι συνάδελφοί της. «Αν δεν χτίζεις τον μισθό σου με τη διασημότητα και την παρουσία σου, βγαίνεις από το παιχνίδι. Και ξαφνικά εγώ βγήκα από τους A list ηθοποιούς γιατί δεν ήμουν πια υλικό για blockbuster», είπε χαρακτηριστικά.

Η Robin Wright είδε την καριέρα της να φτάνει στο σημείο που πάντα ονειρευόταν στα 50 της. Ο ρόλος της στο “House of Cards” την εκτόξευσε σε δημοτικότητα και την έβαλε ξανά σε αυτή την περιβοήτη ομάδα των A listers. Αλλά κι εκείνη είχε πλέον μάθει να διεκδικεί ακόμα και τα αυτονόητα. Κάπως έτσι ζήτησε όπως είχε αποκαλύψει να της δίνεται ίδιος μισθός με εκείνον του Kevin Spacey στη σειρά.

«Τους είπα το καλό που σας θέλω να μου τον δώσετε αλλιώς θα τον διεκδικήσω δημόσια. Και το έκαναν», είπε. Το έκανε αφού είχε συμβουλευτεί στατιστικές και αφού συνειδητοποίησε ότι το gender gap των μισθών δεν θα κλείσει ποτέ από μόνο του. Αν ψάχνεις, λοιπόν, για παραδειγματικά girl bosses, μόλις σου βρήκαμε ένα για να εμπνευστείς.