CELEBRITIES

Ο γιος της Robin Wright και του Sean Penn είναι εθελοντής στη μάχη κατά του κορονοϊού

Η Robin Wright ανάμεσα στα παιδιά της, Dylan και Hopper Penn στα βραβεία Emmy το 2013. Invision/AP Jordan Strauss

Έχουμε συνηθίσει οι γονείς στο Hollywood να είναι υπερήφανοι είτε για τα ακαδημαϊκά είτε για τα επαγγελματικά επιτεύγματα των βλασταριών τους. Κυρίως όταν τα τελευταία έχουν να κάνουν με την προσπάθεια των παιδιών τους να ακολουθήσουν τα δικά τους χνάρια (βλέπε Milla Jovovich). Η Robin Wright, ωστόσο, έχει έναν πολύ σημαντικότερο λόγο να είναι υπερήφανη για τον δικό της γιο.

Ο 26χρονος γιος της Robin Wright και του Sean Penn, Hopper Penn, είναι μεν ηθοποιός αλλά είναι και εθελοντής στη μάχη κατά του κορονοϊού. «Είμαι τόσο περήφανη για τον γιο μου για τον εθελοντισμό του στους δύσκολους και τρομακτικούς καιρούς που ζούμε», έγραψε η Robin Wright στον λογαριασμό της στο Instagram εκφράζοντας την υπερηφάνειά της. Και ναι, αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος να είναι περήφανη.

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους γιατρούς, νοσηλευτές και εθελοντές για το έργο τους», συμπλήρωσε η Robin Wright.

Ο γιος της Robin Wright και του Sean Penn δουλεύει σε μονάδες εξέτασης για τον κορονοϊό

Αν αναρωτιέσαι τι είδους εθελοντισμό κάνει ο Hopper, να σε ενημερώσω ότι μαζί με τον πατέρα του, Sean Penn, πήραν την πρωτοβουλία να οργανώσουν μονάδες δοκιμαστικών τεστ για τον κορονοϊό στο Los Angeles. Η οργάνωση γίνεται μέσω του φιλανθρωπικού ιδρύματος του Sean Penn CORE (Community Organized Relief Effort).

Το CORE λειτουργεί κάποιες μονάδες εξέτασης στις οποίες οι ενδιαφερόμενοι διέρχονται και εξετάζονται με τη μέθοδο του drive through. Ο ίδιος ο ηθοποιός, ο γιος του Hoppre, αλλά και η σύντροφός του, Leila George, έχουν απαθανατιστεί στους χώρους των μονάδων φορώντας μάσκες, γάντια και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Θέλω επίσης να σου θυμίσω σε αυτό το σημείο ότι η έλλειψη διαγνωστικών τεστ για τον κορονοϊό είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ σε αυτή την πανδημία.

View this post on Instagram

Same rona test, different pain tolerance 🦠

A post shared by Tawney Scharf (@tawneyscharf) on

Ο Hopper Penn έκανε κι ο ίδιος τεστ για τον κορονοϊό όπως βλέπεις στο παραπάνω βίντεο.

Από που πήρε το περίεργο όνομά του ο Hopper Penn

Ο Hopper Penn είναι το ένα από τα δύο παιδιά που απέκτησαν στον γάμο τους ο Sean Penn και η Robin Wright. Οι δύο σταρ του Hollywood ήταν παντρεμένοι από το 1996 ως το 2010. Όπως είδες στο μήνυμά της η Robin Wright δεν έκανε καμία αναφορά στην σύνδεση του εθελοντισμού του γιου της με την οργάνωση του πρώην συζύγου της. Αλλά τι είναι αυτό μπροστά στην αληθινή περηφάνια που νιώθει για τον 26χρονο;

Το όνομα του Hopper ήταν ένας φόρος τιμής του Sean Penn στον καλό του φίλο Denis Hopper. Επίσης όπως έχει πει ο 26χρονος σε συνέντευξή του: «Αυτό που μου είπαν είναι ότι πηδούσα (hopped) στην κοιλιά της μητέρας μου, δεν κλωτσούσα. Οπότε με ονόμασαν έτσι».

Ο Hopper Penn είναι επίσης ηθοποιός, όπως και η 29χρονη αδερφή του, Dylan Frances Penn. «Ο πατέρας μου είναι πολύ καλός ηθοποιός και υπάρχουν πολλοί χάλια ηθοποιοί. Νομίζω πως εγώ ανήκω σε αυτούς», έχει δηλώσει ο Hopper. Μπορεί να μην αναγνωρίζει ότι έχει κληρονομήσει το ταλέντο των γονιών του αλλά σίγουρα έχει πάρει από εκείνους την εμφάνιση του πατέρα του, τα γαλάζια μάτια της μαμάς του και την κοινωνική συνείδηση και των δυο.