CELEBRITIES

Η Nicole Kidman μοιράστηκε το πιο τρυφερό video με τις κόρες της. Δεν κλαίω, εσύ κλαις

ⓒ 2021 Willy Sanjuan/Associated Press

Ένα σπάνιο video με μερικές πολύτιμες στιγμές που έχει περάσει στο παρελθόν με τις κόρες της, Sunday Rose και Faith, δημοσίευσε μέσα απο τον λογαριασμό της στο Instagram η Nicole Kidman. Η 53χρονη ηθοποιός μοιράστηκε το video στο οποίο φαίνεται να περνά ανέμελες στιγμές με τις κόρες της που σήμερα είναι 12 και 10 ετών όταν εκείνες ήταν 7 και 4 ετών αντίστοιχα.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός σπάνια μοιράζεται video και φωτογραφίες των παιδιών της, ωστόσο έκανε μια εξαίρεση με αυτό το video που είχε γυριστεί πέντες χρόνια πριν για λογαριασμό της Vogue Αυστραλίας. Η Nicole Kidman, με τον σύζυγό της Keith Urban και τις κόρες τους, Sunday Rose και Faith, περνούν στην Αυστραλία την περίοδο της πανδημίας, όπου τέτοιες ανέμελες στιγμές σαν αυτές που θα δεις παρακάτω, μοιάζουν πολύ μακρινές.

«Κοιτώντας πίσω. Όμορφες αναμνήσεις», σχολίασε η Nicole Kidman στο video στο οποίο τα πρόσωπα των δύο κορών της είναι σχεδόν κρυμμένα αλλά τα σγουρά μακριά μαλλιά τους «φωνάζουν» το DNA της ηθοποιού σε κάθε πλάνο.

Όπως είχε πει πρόσφατα στο βρετανικό Glamour η Nicole Kidman, οι δύο κόρες της δεν έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα με την τηλεκπαίδευση κατά τη διάρκεια της πανδημίας αφού έχουν συνηθίσει σε αυτό λόγω των συχνών ταξιδιών που έκαναν μέχρι πριν τον Covid – 19 με τους γονείς τους. «Τα παιδιά μας -επειδή ταξιδεύουμε συχνά και είναι πάντα μαζί μας- έχουν συνηθίσει στα online μαθήματα, αλλά δυσκολεύουν πολύ με το social distancing», σημείωνε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια της σειράς “The Undoing“.

Η Nicole Kidman και ο Keith Urban παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2006 στην Αυστραλία. Είχαν γνωριστεί έναν χρόνο νωρίτερα στο G’Day USA Gala στο Los Angeles. Η 12χρονη Sunday Rose γεννήθηκε τον Ιούλιου του 2008, ενώ η Faith έγινε το νεότερο μέλος της οικογένειάς τους το 2010. Η Faith γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας.

Οι σπάνιες εξομολογήσεις της Nicole Kidman για τα μεγαλύτερα παιδιά της

Η Nicole Kidman έχει αποκτήσει δύο ακόμα παιδιά μέσω υιοθεσίας, στον προηγούμενο γάμο της με τον Tom Cruise. Η Bella και ο Connor Cruise είναι τα μεγαλύτερα παιδιά της για τα οποία μιλάει σπάνια δημόσια. «Θεωρώ αυτά τα πράγματα πολύ προσωπικά. Πρέπει να προστατεύσω όλες αυτές τις σχέσεις. Ξέρω ότι 150% θα έδινα τη ζωή μου για τα παιδιά μου γιατί αυτός είναι ο σκοπός μου», είχε πει εξηγώντας γιατί μιλάει σπάνια για τα μεγαλύτερα παιδιά της, το 2018 η ηθοποιός.

Nicole Kidman Η Nicole Kidman, ο Tom Cruise και τα παιδιά τους, Connor και Bella, στην Αυστραλία τον Ιανουάριο του 1996. / Patrick Riviere/Getty Images/Ideal Image
Η Nicole Kidman, ο Tom Cruise και τα παιδιά τους, Connor και Bella, στην Αυστραλία τον Ιανουάριο του 1996.

Πιο πρόσφατα είχε αποκαλύψει ότι η κόρη της, Bella ζει λίγο έξω από το Λονδίνο. «Νιώθει πραγματικά πιο Αγγλίδα. Ζούσαμε εκεί όταν γυρίζαμε το “Μάτια Ερμητικά Κλειστά” και το “Επικίνδυνες Αποστολές” και το “Πορτραίτο μιας κυρίας”. Είχαν και τα δύο αγγλική προφορά όταν ήταν μικρά», σημείωσε η Nicole Kidman. O γιος της, Connor, ζει στο Miami και εργάζεται στη μουσική βιομηχανία. Όπως ο πατέρας τους, Tom Cruise, έτσι και τα δύο παιδιά έχουν ακολουθήσει τη Σαϊεντολογία.

«Είναι ενήλικες και είναι ικανοί να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Έχουν πάρει την απόφαση να είναι Σαϊεντολόγοι και εμένα η δουλειά μου ως μητέρα είναι να τους αγαπώ. Και είμαι παράδειγμα ανοχής κι αυτό είναι το πιστεύω μου. Ό,τι κι αν κάνει το παιδί σου, έχει αγάπη και ξέρει ότι υπάρχει διαθέσιμη αγάπη κι ό,τι είμαι ανοιχτή εδώ», σημείωνε η Nicole Kidman.

Τα όρια που θέτει στις μικρές κόρες της

Όσο για τις μικρότερες κόρες της στην ίδια συνέντευξη στο Vanity Fair το 2019 είχε αποκαλύψει ότι δεν έχουν τηλέφωνα και ότι δεν τους επέτρεπε να φτιάξουν λογαριασμούς στο Instagram. «Προσπαθώ να κρατάω κάποια όρια», σημείωνε η Nicole Kidman. Στις δύο μικρότερες κόρες της είχε αφιερώσει και το Emmy που κέρδισε το 2017 για τον ρόλο της στο “Big Little Lies”. Η Nicole Kidman έιναι οπαδός της ανιδιοτελούς αγάπης. Κι αυτό φαίνεται ακόμα κι αν δεν θέλει να μιλά για τα παιδιά της, ή να μοιράζεται πολλές φωτογραφίες τους.