CELEBRITIES

Η Nicole Kidman μιλά για τη μάχη με τα συναισθήματά της, που δεν μπορεί να κρύψει από τις κόρες της

Invision/AP Jordan Strauss

Η Nicole Kidman με την αιθέρια ομορφιά της έχει καταφέρει να ζει μια ζωή βγαλμένη από τη λάμψη του Hollywood και μία ακόμα παράλληλη και ήσυχη με τον σύζυγό της Keith Urban και τις κόρες τους, την 11χρονη Sunday και την 9 ετών Faith. Οι δυο τους έχουν καταφέρει μαζί να συνδυάζουν τους φρενήρεις ρυθμούς της επαγγελματικής τους ζωής με την οικογενειακή τους ζωή. Ναι, είναι μια ιστορία που την έχεις ακούσει πολλές φορές στο Hollywood ώσπου αποκαλύπτεται ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο λαμπερά όσο νόμιζες. Η Nicole Kidman όμως έχει το θάρρος να το παραδεχτεί η ίδια, προτού καν αναρωτηθείς πώς η ζωή της γίνεται να είναι τόσο τέλεια.

Η Nicole Kidman δεν ζει μια τέλεια ζωή. Ζει μια αληθινή ζωή μεγάλο μέρος της οποίας το ξοδεύει προσπαθώντας να ισορροπήσει το συναισθηματικό βάρος και το stress των ρόλων της αλλά και των πραγματικών κρίσεων της ζωής. Τουλάχιστον αυτό εξομολογήθηκε στο WSJ Magazine λίγο πριν ξεκινήσει η πανδημία του κορονοϊού να επηρεάζει όλο τον κόσμο. Μαζί κι εκείνη, που πλέον περνά τις ημέρες της στο σπίτι με τον Keith Urban και τις κόρες της σε κάτι που στην περίπτωσή της πρέπει να φαντάζει με πολύ ευχάριστο διάλειμμα στην καθημερινότητά της.

Η μάχη της Nicole Kidman με την ευαισθησία της

Όπως είπε η Nicole Kidman προσπαθεί σκληρά να μην αφήνει τα συναισθήματά της να την κατακλύζουν είτε αυτά αφορούν την πραγματική της ζωή ή τα συναισθήματα των ρόλων τους. Με λίγα λόγια η Nicole Kidman είναι υπερβολικά ευαίσθητη. Και δεν φοβάται να το παραδεχτεί και δημόσια.

«Υπάρχουν πράγματα που εισβάλλουν μέσα μου ψυχολογικά σε μεγάλο βάθος. Δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγω, εύχομαι να υπήρχε. Αλλά εγώ δεν τον διδάχθηκα. Προσπάθησα να το μάθω αλλά δεν έχω αυτή την ικανότητα. Και αυτό επιβαρύνει την υγεία και το πνεύμα μου. Πάντα προσπαθώ να εμβαθύνω. Δυστυχώς αυτό σημαίνει ότι και τα συναισθήματά μου είναι έντονα», είπε χαρακτηριστικά η Nicole Kidman και πες μου ότι δεν έχεις ταυτιστεί με την πιο πάνω εξομολόγηση. Η διαχείριση των συναισθημάτων είναι κάτι επίπονο για όλους. Πόσο μάλλον για μια ηθοποιό της κλάσης της Nicole που εκτός από τα δικά της έντονα συναισθήματα έχει να διαχειριστεί και τα συναισθήματα των ηρωίδων που την κατοικούν συχνά πυκνά στην καριέρα της.

Ο ρόλος του Keith Urban και των κοριτσιών της

Το θετικό είναι ότι σύμφωνα με τη Nicole Kidman τόσο ο σύζυγός της Keith Urban όσο και οι κόρες της τη στηρίζουν και την κατανοούν απόλυτα. Παρόλο που οι τελευταίες δεν καταλαβαίνουν πάντα τι της συμβαίνει.

«Οι μικρές είναι που ρωτούν: “Γιατί είσαι έτσι μαμά;”», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό η Nicole Kidman. Μπορεί να μην τους τα εξηγεί όλα, αλλά έχει βρεί τον τρόπο να είναι μαζί τους καθημερινά. «Έχουμε ένα σύστημα που δουλεύει στο να κρατάμε την οικογένεια ενωμένη», είπε σχετικά με το πώς τα καταφέρνουν με τον Keith Urban να είναι τόσο ενεργοί γονείς και επαγγελματίες.

«Του χρόνου θα είναι εκείνος σε περιοδεία και εγώ δεν θα δουλεύω πολύ. Αν δούμε ότι η ισορροπία χάνεται θα το φτιάξουμε. Δεν έχουμε τις απαντήσεις αλλά ξέρουμε ότι το ένα πράγμα που δεν θα διακινδυνεύσουμε, είναι το “εμείς”», ανέφερε. Οι κόρες της συχνά τη συνοδεύουν στη δουλειά της ενώ έχουν συμμετέχει και στη σειρά Big Little Lies και στο “The Angry Birds Movie 2”.

Η ίδια δεν τις αποθαρρύνει, αντίθετα υπερηφανεύεται για τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν. Κάτι που θεωρεί και το μεγαλύτερο δικό της πλεονέκτημα. Αλλά μάλλον αυτό που είναι ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι η ισορροπία που καταφέρνει να κρατά ακόμα κι αν δυσκολεύεται καμία φορά. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές είναι που επιστρέφει στην αγαπημένη της συμβουλή.

Η σπουδαία συμβουλή της Nicole

«Όταν φτάσεις στην κορυφή απλά να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει κανείς εκεί. Το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αγάπη. Ανεξάρτητα από τα επιτεύγματά σου, είναι απίστευτα μοναχική η κορυφή εάν δεν περιβάλλεσαι από κάποια μορφή αγάπης», λέει. Και όπως καταλαβαίνεις, το μαθαίνει στις κόρες της αυτό. Μαζί με το γεγονός ότι δεν είναι ντροπή να είσαι ευαίσθητος. Να νιώθεις έντονα συναισθήματα και να δέχεσαι την βοήθεια των αγαπημένων σου ανθρώπων. Κι αυτό είναι μάλλον το πιο σπουδαίο μάθημα.