CELEBRITIES

Η Λάουρα Νάργες μιλάει για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της: «Έκανα τριήμερη νοσηλεία. Δεν μπορούσα να μιλήσω»

Instagram.com/laouranarjes

Ήταν αρχές Μαΐου όταν η είδηση της εγκυμοσύνης της Λάουρας Νάργες έγινε γνωστή μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη. Λίγο καιρό αργότερα, αυτή η είδηση επιβεβαιώθηκε επισήμως από την ίδια, με μία τρυφερή δημοσίευση στο feed του Instagram. Στη φωτογραφία, ο Χρήστος Σαντικάι αγκαλιάζει τη Λάουρα Νάργες κρατώντας το υπερηχογράφημα που προμηνύει τον ερχομό του μωρού τους.

Ακόμα πιο πρόσφατα, η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι πόζαραν μαζί για το εξώφυλλο του περιοδικού OK!. Το ζευγάρι που σε λίγο χρονικό διάστημα θα κρατά στην αγκαλιά του το νέο μέλος της οικογένειάς του, αποκάλυψε λεπτομέρειες αυτής της όμορφης περιόδου που διανύουν.

Η μέλλουσα μαμά, από την πλευρά της, αποκάλυψε πως η εγκυμοσύνη της δεν είναι εύκολη, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, όταν και νοσηλεύτηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για 3 μέρες.

Η Λάουρα Νάργες μιλάει για τη δύσκολη εγκυμοσύνη που διανύει

«Θέλαμε να κάνουμε παιδί από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Η Λάουρα μου έκανε το κλικ από την πρώτη στιγμή που την είδα. Κάναμε σχέση και νιώθαμε λες και ήμασταν 10 χρόνια μαζί», ανέφερε στην αρχή ο Χρήστος Σαντικάι, αποκαλύπτοντας τη χημεία και το αμοιβαίο δέσιμο που είχε με τη Λάουρα Νάργες, ήδη από το πρώτο χρονικό διάστημα της σχέσης τους.

«Θέλουμε να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί, να ενωθούμε ενώπιον του Θεού. Έχω μια πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Φτάσαμε στο σημείο όπου κάναμε και τριήμερη νοσηλεία την Καθαρά Δευτέρα. Τη βγάλαμε σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου. Ο Χρήστος ερχόταν την ημέρα και έφευγε το βράδυ, γιατί δεν τον άφηναν να κοιμηθεί. Τον θυμάμαι όλη μέρα να μου κρατάει το χέρι», ανέφερε με τη σειρά της η Λάουρα Νάργες, μιλώντας με λεπτομέρειες για την 3ημερη νοσηλεία της.

«Φαντάσου ότι είχαμε ένα ολόκληρο επιτελείο γιατρών και κάναμε όλες τις προσπάθειες και τις τεχνικές για να μπορώ να “ζήσω λίγο και να αναπνεύσω. Αλήθεια στο λέω, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Αυτήν την κουβέντα που κάνουμε τώρα, δεν θα ήταν εφικτό να την κάνουμε τότε. Δεν μπορούσα να μιλήσω… Γινόταν μία ολόκληρη διαδικασία για να καταφέρω να πάω από το υπνοδωμάτιο στο σαλόνι. Ο Χρήστος με έκανε μπάνιο. Ήταν πολύ δύσκολο», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η ίδια, περιγράφοντας τις δύσκολες μέρες που πέρασε στο νοσοκομείο.

Ο γάμος

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, για το οποίο μιλήσαμε στην αρχή του άρθρου, το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί με πολιτικό γάμο αυτόν τον μήνα. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει και η θρησκευτική τελετή. Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής από το ζευγάρι.

Υπενθυμίζουμε πως τον προηγούμενο Φεβρουάριο, η Λάουρα Νάργες είχε δηλώσει στην ίδια εκπομπή την επιθυμία της να παντρευτεί με τον Χρήστο Σαντικάι.

«Με τον Χρήστο Σαντικάι δεν υπήρχε επίσημο ραντεβού κατά τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Μετά από έναν μήνα με έβγαλε κι επίσημα. Ήμασταν μια παρέα. Περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί. Μέσα από την παρέα εξελίχθηκε κάπως αυτό το love story. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να χαλάσει η φιλία μας, αλλά ούτε κι η παρέα. Μέχρι να το δούμε μεταξύ μας, το κρατήσαμε μία εβδομάδα κρυφό. Μετά βλέπαμε τα παιδιά να χοροπηδάνε από την χαρά τους, επειδή τα βρήκαμε», είχε δηλώσει η ίδια χαρακτηριστικά.