CELEBRITIES

Η Λάουρα Νάργες αποθεώνει τον Χρήστο Σαντικάι. Ο λόγος που είναι «απίστευτο πλάσμα»

instagram.com/lauranarjes/

Η Λάουρα Νάργες έχει μπει στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονούν μαζί με τον Χρήστο Σαντικάι να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα στα social media και δεν παραλείπει να μας ενημερώνει για το πώς βιώνει αυτή τη μοναδική περίοδο της ζωής της.

Όλα αυτά τα τόσο πρωτόγνωρα συναισθήματα που βιώνει η Λάουρα Νάργες, ζει συνεχώς στο πλευρό της και ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, Χρήστος Σαντικάι. Μάλιστα, η παρουσιάστρια θέλησε να του αφιερώσει την τελευταία της ανάρτηση στο instagram, αφού όπως λέει και η ίδια, ο Χρήστος είναι ο άντρας της ζωής της και την κάνει ήδη πολύ περήφανη ως μελλοντικός μπαμπάς.

Η Λάουρα Νάργες αποθεώνει τον Χρήστο Σαντικάι για όλα όσα κάνει για εκείνη την περίοδο της εγκυμοσύνης

«Ένα big shout out εδώ σε αυτό το απίστευτο πλάσμα: Ο προσωπικός μου γερανός, μασέρ, μάγειρας, εμψυχωτής, κουβαλητής χαρτομάντιλων για τα ατελείωτα (και μερικές φορές ανεξήγητα) δάκρυα, κουβαλητής γενικά, σάκος του μποξ, ακροατής, σύμβουλος και πολλά πολλά άλλα ακόμα. Πάνω απ’ όλα ο άντρας της ζωής μου που περνάει εξίσου δύσκολα με αυτήν την εγκυμοσύνη από την δική του θέση φυσικά. Τι έχουν δει τα ματάκια του και και τι έχουν ακούσει τα αυτάκια του από την βδέλλα (εγώ είμαι αυτή, δεν ξέρω γιατί μεταμορφώθηκα σε αυτό το «μικρό τέρας») αλλά είναι εδώ! Και το επισημαίνει και το αποδεικνύει κάθε μέρα και με λόγια αλλά και με πράξεις! Δουλεύει, μαθαίνει, εξελίσσεται, τρέχει, φροντίζει, συντονίζει, προσπαθεί, κάνει υπομονή ΜΕΓΑΛΗ, ονειρεύεται και ετοιμάζεται με όλες τις έννοιες να αγκαλιάσει επιτέλους τον γιο μας! Την ίδια αγωνία έχει νομίζω και για τις ορμόνες της γυναίκας του που ελπίζει να εξαφανιστούν λίαν συντόμως. Good job, daddy, I already am so freakin proud of you.», έγραψε η Λάουρα Νάργες στο instagram και τα σχόλια γέμισαν με καρδούλες και συγκινημένες φατσούλες.

Η δύσκολη εγκυμοσύνη

«Θέλαμε να κάνουμε παιδί από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Η Λάουρα μου έκανε το κλικ από την πρώτη στιγμή που την είδα. Κάναμε σχέση και νιώθαμε λες και ήμασταν 10 χρόνια μαζί», ανέφερε στην αρχή ο Χρήστος Σαντικάι, αποκαλύπτοντας τη χημεία και το αμοιβαίο δέσιμο που είχε με τη Λάουρα Νάργες, ήδη από το πρώτο χρονικό διάστημα της σχέσης τους. Ο ίδιος φαίνεται πως ήταν στο πλευρό της από την αρχή και καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

 

«Θέλουμε να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί, να ενωθούμε ενώπιον του Θεού. Έχω μια πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Φτάσαμε στο σημείο όπου κάναμε και τριήμερη νοσηλεία την Καθαρά Δευτέρα. Τη βγάλαμε σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου. Ο Χρήστος ερχόταν την ημέρα και έφευγε το βράδυ, γιατί δεν τον άφηναν να κοιμηθεί. Τον θυμάμαι όλη μέρα να μου κρατάει το χέρι», ανέφερε με τη σειρά της η Λάουρα Νάργες, μιλώντας με λεπτομέρειες για την 3ημερη νοσηλεία της.

«Φαντάσου ότι είχαμε ένα ολόκληρο επιτελείο γιατρών και κάναμε όλες τις προσπάθειες και τις τεχνικές για να μπορώ να “ζήσω“ λίγο και να αναπνεύσω. Αλήθεια στο λέω, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Αυτήν την κουβέντα που κάνουμε τώρα, δεν θα ήταν εφικτό να την κάνουμε τότε. Δεν μπορούσα να μιλήσω… Γινόταν μία ολόκληρη διαδικασία για να καταφέρω να πάω από το υπνοδωμάτιο στο σαλόνι. Ο Χρήστος με έκανε μπάνιο. Ήταν πολύ δύσκολο», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η ίδια, περιγράφοντας τις δύσκολες μέρες που πέρασε στο νοσοκομείο.