CELEBRITIES

Η Υρώ Μανέ σε μια σπάνια εξομολόγηση για την κόρη της

Papadakis Press Γιάννης Νταρίλας

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει την ηθοποιό Υρώ Μανέ με την κούκλα κόρη της, Φαίδρα. Η Φαίδρα μπορεί να μην ακολούθησε τα χνάρια της μητέρας της στην υποκριτική, ωστόσο ασχολήθηκε με την τέχνη και πιο συγκεκριμένα με τον χορό. Η Υρώ Μανέ μιλώντας για εκείνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή “The 2Night Show” αποκάλυψε ότι ήξερε από νωρίς ότι η τέχνη θα κερδίσει την 23χρονη σήμερα Φαίδρα.

«Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός, αλλά ήξερα θα ασχοληθεί με την τέχνη. Έβλεπα κι εγώ στα 4 της τι θέλει και την οδήγησα σε σχολή χορού και τώρα είναι και στο Πάντειο. Όταν η Φαίδρα τελείωνε το δημοτικό είχαν την ανάγκη να την υποστηρίξω. Δεν είχα και καμία σοβαρή πρόταση τότε. Δεν άφησα την καριέρα μου. Πήραν την πορεία τους τα πράγματα, όπως έπρεπε να γίνει εξάλλου», σημείωσε μεταξύ άλλων η Υρώ Μανέ σε μια σπάνια αναφορά στην κόρη της. Η Υρώ Μανέ θέλησε να ξεκαθαρίσει με αυτόν τον τρόπο την αλήθεια για το έαν άφησε πίσω την καριέρα της λίγα χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης της, Φαίδρας Νταϊόγλου.

«Θα ήταν τελείως διαφορετική η ζωή μου αν δεν υπήρχε η κόρη μου, νομίζω εκεί συμπυκνώνεται το άπαν. Βέβαια σίγουρα το λέω εκ του ασφαλούς γιατί έχω μια πορεία, νομίζω πολύ καλή και με έχει τιμήσει ο κόσμος με την αγάπη του, έχω ευτυχήσει να έχω κάνει ωραίες και επιτυχημένες δουλειές, αλλά πάλι εκεί μένω. Είναι αλλιώς η ζωή όταν έχεις τα παιδιά, βάζεις αλλού το σημαντικό», σημείωσε ακόμα η Υρώ Μανέ. Η ίδια αναφέρθηκε και στην προοπτική να γίνει κάποια στιγμή γιαγιά. «Όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου και κλειδώνουν σκέψεις και αξίες, ανοίγονται άλλοι δρόμοι. Θα μου άρεσε πολύ να ακούσω τη λέξη “γιαγιά”. Η κόρη μου είναι 23 ετών, θα επιλέξει τι θα κάνει στη ζωή της εκείνη», τόνισε η ηθοποιός.

Όσο για την ίδια τη Φαίδρα, εκείνη είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον χορό στο περιοδικό InStyle. «Σε ηλικία 4 ετών οι γονείς μου με πήγαν σε μια σχολή χορού, από την οποία ουσιαστικά δεν βγήκα ποτέ. Από τότε μέχρι και σήμερα χορεύω.

Ζω για να χορεύω ή χορεύω για να ζω. Ποτέ δεν αποφάσισα ποια είναι η σωστή έκφραση. Ο χορός για εμένα είναι κάτι παραπάνω από τέχνη, κάτι παραπάνω από αγάπη. Είναι ζωή. Είναι αυτό που με κρατά δυνατή και με βοηθά να ανακαλύπτω τον εσωτερικό μου κόσμο», είχε πει η Φαίδρα Νταϊόγλου. Η κόρη της έχει αποφοιτήσει από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «Ραλλού Μάνου» και επιπλέον σπουδάζει στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, όπως επιβεβαίωσε στη συνέντευξή της και η Υρώ Μανέ.

Μιλώντας για τον σύζυγό της, Τάσο, είπε ότι είναι πολλά χρόνια μαζί. «Έχει πολλές αντοχές. Νομίζω ότι οι σχέσεις περνούν από κρίσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι με έχει αντέξει γιατί κι η δουλειά μας δεν είναι κι εύκολη. Έχει αντέξει ο άνθρωπος όλες αυτές τις δύσκολές φάσεις, γιατί είμαστε σε μια δουλειά που ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει», τόνισε η Υρώ Μανέ.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Φαμίλια», υποδυόμενη την πεθερά της οικογένειας, μίλησε και για τη σχέση της με τη δική της πεθερά. «Είχα την τύχη να μένει μακριά και να είναι και εξαιρετική. Όποτε χρειάστηκε και όπου χρειάστηκε ήταν παρούσα. Και η μαμά μου τον Τάσο τον νιώθει σαν τον γιο που δεν είχε», εξήγησε η ηθοποιός.