ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

Η Gisele Bündchen και η οικογένειά της λένε «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλευτές και μας συγκινούν

Instagram

Στις 7 Απριλίου γιορτάσαμε μία διαφορετική Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Διαφορετική από κάθε άλλη χρονιά. Η Gisele και η οικογένειά της είπαν «ευχαριστώ» στους γιατρούς και τους νοσηλευτές με έναν δικό τους τρόπο.

Η Gisele Bündchen και η όμορφη οικογένειά της βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με όλους μας. Μένουν σπίτι και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα μέσα από τα προφίλ τους στα social media. Αυτή τη φορά, αφορμή για το post του μοντέλου ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Η Gisele Bündchen και η οικογένειά της είπαν «ευχαριστώ» σε γιατρούς, νοσηλευτές και σε όλους όσοι εργάζονται στον τομέα της υγείας, με ένα βίντεο και το πιο γλυκό γράμμα.

Η Gisele και ο σύζυγός της Tom Brandy εμφανίστηκαν μαζί σε ένα βίντεο για να δείξουν τον θαυμασμό και τη στήριξή τους, στους «απίστευτους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, γιατρούς, νοσηλευτές, όλους όσοι εργάζονται για να υποστηρίξουν όποιον προσβληθεί από αυτόν τον δύσκολο ιό» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Tom Brandy.

Και συνέχισε. «Θέλουμε να ξέρετε ότι σας στηρίζουμε. Είμαστε εδώ για εσάς. Ένα ευχαριστώ από την οικογένειά μας. Σας ευχόμαστε καλή τύχη και επιτυχία στην αντιμετώπιση όλου αυτού».

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Σας στέλνουμε όλη μας την αγάπη και τις προσευχές μας. Σας ευχαριστώ που -όπως λέει ο γιος μου- είστε υπέροχοι ήρωες για όλους μας και σας εύχομαι το καλύτερο» πρόσθεσε το 39χρονο μοντέλο.

Ο γιος της Gisele Bündchen λέει «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλευτές με ένα υπέροχο γράμμα

Gisele Bündchen «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλευτές Instagram

Μαζί με τα 2 βίντεο, το post περιλαμβάνει και ένα γράμμα από τον 10χρονο γιο του ζευγαριού, Benjamin Rein. «Αυτή είναι τώρα μία πολύ δύσκολη περίοδος για τον κόσμο. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι. Δουλεύετε όλοι τόσο σκληρά και χάρη σε εσάς, πρόκειται να νικήσουμε σύντομα τον κορονοϊό. Ευχαριστούμε για τη δουλειά που κάνετε. Είστε υπερήρωες. Πιο γενναίοι από τον Batman. Πιο δυνατοί από τον Superman. Πιο γρήγοροι από τον Flash» γράφει ο μικρός. Και μας συγκινεί.