CELEBRITIES

Η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση σε σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της. Έρωτας είναι θαρρώ

Instagram.com/eriettakourkouloulatsi

Μπορεί να έχει αποκτήσει μία πολύ ενεργή παρουσία στα social media όμως η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση παραμένει φειδωλή στις δημόσιες εμφανίσεις της. Η επιχειρηματίας και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων πραγματοποίησε μία σπάνια επίσημη εμφάνιση τις προηγούμενες ημέρες όταν βρέθηκε στις κερκίδες του Ηρωδείου μαζί με τον σύζυγό της Βύρων Βασιλειάδη.

Η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση και ο Βύρων Βασιλειάδης παρακολούθησαν μία από τις παραστάσεις που πραγματοποίησε η Monica Bellucci στο Ηρώδειο. Οι δυο τους βρέθηκαν στην πρώτη από τις τρεις εμφανίσεις της Ιταλίδας σταρ στην παράσταση Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις. Η παράσταση είχε προγραμματιστεί να ανεβεί αρχικά στον Ηρώδειο, τον Σεπτέμβριο του 2020, ωστόσο είχε αναβληθεί εξαιτίας της πανδημίας.

O φωτογραφικός φακός κατέγραψε το ζευγάρι καθώς έμπαινε στον χώρο και όταν βρήκε τη θέση του στις κερκίδες του θεάτρου. Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και ο Βύρων Βασιλειάδης δεν άφηναν ο ένας το χέρι του άλλου όταν κάθισαν στις θέσεις τους. Φορώντας τις προστατευτικές τους μάσκες, απολύτως ρομαντικοί κι ερωτευμένοι, παρακολούθησαν την παράσταση χέρι χέρι. Έρωτας είναι θαρρώ.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση Βύρων Βασιλειάδης Δημήτρης Πελέκης/ Papadakis Press

Δημήτρης Πελέκης/ Papadakis Press

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση Βύρων Βασιλειάδης Δημήτρης Πελέκης/ Papadakis Press

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση Βύρων Βασιλειάδης Δημήτρης Πελέκης/ Papadakis Press

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση Βύρων Βασιλειάδης Δημήτρης Πελέκης/ Papadakis Press

Η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση και ο Βύρων Βασιλειάδης παντρεύτηκαν τον Ιούλιου του 2020 στη Μύκονο. Επισφράγισαν την αγάπη τους έχοντας στο πλευρό τους λίγους συγγενείς και αγαπημένους φίλους.«Από όλη αυτή την ιστορία, αυτό που έμαθα είναι ότι καμία μέρα της ζωής μας, πόσο μάλλον την ημέρα του γάμου μας, δεν πρέπει να υποκύπτουμε σε συμβιβασμούς για να ευχαριστήσουμε κανέναν! Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα άτομο εκεί που να μη θέλει το καλό του ζευγαριού, ή να έχει καλεστεί για να βγει μια κοινωνική υποχρέωση (λόγω covid όσοι παντρεύονται τώρα έχουν και την καλύτερη δικαιολογία). Η ημέρα του γάμου μας δεν είναι για να κάνουμε PR, αλλά για να γιορτάσουμε την αγάπη», έγραφε για τον γάμο τους και την επιλογή της να σερβίρει vegan φαγητό σε αυτόν, η Εριέττα Κούρκουλου- Λάτση στο Instagram.

Η ίδια έχει μιλήσει και πάλι μέσω Instagram και για την προσπάθεια που κάνει με τον σύζυγό της, να αποκτήσουν ένα παιδί. Πριν λίγους μήνες μίλησε μάλιστα για την αγωνία που περνά κάθε γυναίκα τις ημέρες μετά την εξωσωματική.

«Να είσαι αισιόδοξη, σου λένε, βοηθάει», επεσήμανε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και μίλησε για τη δυσκολία του να παραμείνει κανείς αισιόδοξος αυτό το διάστημα της αναμονής μετά από την εξωσωματική. «Όμως μόλις αφεθείς λιγάκι, επανέρχονται εικόνες από όλες τις προηγούμενες φορές που απογοητεύτηκες και σε πιάνει φόβος, γιατί ξέρεις ότι η σημερινή αισιοδοξία πρέπει να είναι μετρημένη, σε περίπτωση που δεν έρθει το θαύμα, για ακόμη μια φορά. Προσπαθείς λοιπόν να κρατηθείς κάπου ανάμεσα στην αισιοδοξία και την απαισιοδοξία, μέχρι που καταλαβαίνεις ότι εκεί ανάμεσα, βρίσκεται η αδιαφορία – την οποία είναι αδύνατο να ενστερνιστείς», σημείωνε μεταξύ άλλων, ενώ σε διαφορετική επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους δεν είχε κρύψει την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί.

«Θα ήθελα να υιοθετήσω έτσι και αλλιώς, όμως σε μία φάση που δεν θα είναι “δεύτερη επιλογή”, αλλά συνειδητοποιημένη απόφαση», είχε γράψει κάποια στιγμή στους followers της.

Το σίγουρο είναι πώς όποια απόφαση κι αν πάρει για το μέλλον της οικογένειάς της, αυτή θα έχει πυξίδα την αγάπη. Τα χέρια της ίδιας και του συζύγου της στο Ηρώδειο το μαρτυρούν.