CELEBRITIES

Η Ελεονώρα Μελέτη μυεί τη μικρή κόρη της στο σκι και φαίνεται να της αρέσει

Instagram.com/nonoram

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που μέσα στις γιορτές πήραν τα βουνά, με την κυριολεκτική σημασία της έκφρασης. Ο ελεύθερος χρόνος την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σε συνδυασμό με το χιόνι που έστρωσε στις βουνοκορφές και τις πίστες του σκι, οδήγησε πολλούς σε διάφορα χειμερινά θέρετρα και στα χιονοδρομικά κέντρα ορεινών περιοχών. Είτε αυτό σημαίνει ζεστό ρόφημα στο σαλέ, είτε εξάσκηση στα χειμερινά sports. Η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με την κόρη της και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη μάς ενημέρωσε για την οικογενειακή εξόρμηση σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο που πραγματοποίησε την περίοδο των γιορτών.

Η Ελεονώρα Μελέτη μυεί την κόρη της στα χειμερινά sports

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια μάς δείχνει την αγάπη της για τον αθλητισμό και τα sports. Δεν είναι, μάλιστα, λίγες οι φορές που η Ελεονώρα Μελέτη μάς έχει χαρίσει διάφορα στιγμιότυπα από τις φορές που πάει για μαθήματα windsurfing. Αυτήν τη φορά, όμως, μάς χάρισε ένα ακόμα καλύτερο, «αθλητικό» στιγμιότυπο στο πλευρό της κόρης της.

Η Ελεονώρα Μελέτη, λοιπόν, θέλησε να μυήσει την μικρή της κόρη, Αλεξάνδρα, στα χειμερινά αθλήματα και συγκεκριμένα στο σκι. Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε μαζί μας είναι απολαυστικό, ενώ στο τέλος ακούγεται να λέει «Γεια μπαμπά».

«Μέσα στις γιορτές πήραμε κ τον βουνίσιο αέρα μας, κ η Αλεξάνδρα πήρε κ μια πρώτη γεύση από σκι! Δεν έκανε μόνη της γιατί δεν τις άρεσαν τα πέδιλα που ήταν πράσινα, ενώ εκείνη θα τα προτιμούσε φούξια με ροζ. Ωστόσο μετά τις πρώτες βόλτες φάνηκε να ενθουσιάζεται που κάνει σκι με τη μαμά! Εδώ χαιρετάει κ το μπαμπά…. Γειααα σου μπαμπααααα…», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Ελεονώρα Μελέτη.

Τα λόγια της Ελεονώρας Μελέτη για τη μητρότητα

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελεονώρα Μελέτη είχε μιλήσει για την μητρότητα και για τον ρόλο που έχει παίξει η Αλεξάνδρα σε διάφορες αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή της, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity. «Θεωρώ ότι το timing ήταν τέλειο. Γιατί εγώ έγινα, δεν γεννήθηκα μαμά. Θα ένιωθα πλήρης, είτε έκανα παιδί και οικογένεια, είτε όχι. Δεν έψαχνα την ολοκλήρωση και την ευτυχία μέσα από ένα σύντροφο. Είχα μια ζωή που μου άρεσε.

Εγώ, λοιπόν, έγινα μαμά. Και μάλιστα σε μεγάλη για πολλούς ηλικία. Νωρίτερα, σίγουρα δεν ήμουν έτοιμη. Δεν θα μπορούσα να αφομοιώσω αυτή την αλλαγή. Δεν είχα την ωριμότητα. Ούτε είχα αντιληφθεί το μέγεθος της ευθύνης. Είναι πολύ ωραίο να γίνεσαι μητέρα συνειδητοποιημένα. Εγώ νιώθω πολύ χορτάτη. Έχω ρουφήξει τη ζωή, έχω βγει, έχω ταξιδέψει, έχω μείνει μόνη μου, έχω απολαύσει τον εαυτό μου, οπότε η Αλεξάνδρα ήρθε όταν έπρεπε», είχε αναφέρει η Ελεονώρα Μελέτη μεταξύ άλλων.

«Δεν ξέρω αν ήταν επιλόχειος κατάθλιψη, σίγουρα όμως πέρασα περιόδους με θλίψη. Το παιδί ήταν όλος μου ο κόσμος και ήμουν πάρα πολύ καλά με αυτό. Με ενοχλούσε, όμως, το θέμα της εικόνας μου. Πώς θα τα βολέψω όλα και πώς θα μπω στους ρυθμούς μου. Εκεί τράβηξα τα ζόρια μου», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.