CELEBRITIES

Ελεονώρα Μελέτη: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της και η εξομολόγηση για τον γάμο

Mega

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν έχει κρύψει ποτέ πόσο ερωτευμένη παραμένει με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και πατέρα της κόρης της, Αλεξάνδρας. Πάμε από την αρχή: Η Ελεονώρα Μελέτη δεν έχει κρύψει ποτέ τα συναισθήματά της από το κοινό της, γενικά. Τα χαρούμενα, τα δύσκολα, όσα την θύμωναν, όσα την εκαναν υπερήφανη, η Ελεονώρα Μελέτη τα μοιραζόταν όταν εκείνη ένιωθε ότι μπορεί.

Αυτή τη φορά μοιράστηκε σε ένα μακροσκελές και άκρως εξομολογητικό post της τις σκέψεις της για το «παράσημο» των 4 ετών έγγαμου βίου που συμπλήρωσε με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη. Η Ελεονώρα Μελέτη είχε πολλά να πει και το έκανε με ένα post και μία εικόνα δυνατή, την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου.

H Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης ποζάρουν γυμνοί στον φακό της Ρούλας Ρέβη

Η ίδια προειδοποίησε ότι αυτό το post θα κατέβει σε 24 ώρες, αλλά προς το παρόν μπορείς να το δεις ακόμα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης ποζάρουν γυμνοί στον φακό της Ρούλας Ρέβη για μία φωτογραφία γεμάτη ερωτισμό κι αγάπη κι οικειότητα. Όπως είναι, όσο παραμένει ζωντανή, κάθε μακροχρόνια συντροφική σχέση.

Την δυνατή φωτογραφία της, ακολούθησε μία ακόμα δυνατή λόγω της ειλικρίνειάς της, εξομολόγηση. Η Ελεονώρα Μελέτη γιόρτασε 4 χρόνια γάμου. Και μίλησε για όλα όσα έχει ακούσει ως σχόλια κατά τη διάρκειά του και αποφάσισε να μοιραστεί τα «στραβά» του συζύγου της, αντί να προβάλει την εικόνα μίας «τέλειας» σχέσης. Γιατί η τελειότητα δεν υπάρχει. Κι όπως ανέφερε κι εκείνη, το θέμα τελικά είναι τα «στραβά» να είναι λιγότερα από τα «καλά» στη ζυγαριά και των δύο μελών μίας σχέσης.

4 χρόνια γάμου

«Αποφεύγω να κάνω αναρτήσεις, τοποθετήσεις και εξομολογήσεις για τον σύζυγο, και γιατί είναι και ο ίδιος χαμηλών τόνων, αλλά και γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον. Για οτιδήποτε λοιπόν δεν μπορώ να ελέγξω κ να προβλέψω, δεν είμαι πάντα αυθόρμητη. Σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση γιατί για μένα είναι παράσημο τα 4 χρόνια γάμου», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Σιγά τα πολλά θα μου πεις. Όμως στις μέρες μας, στην εποχή μας, κάθε χρόνος γάμου, είναι πέρα από ακόμα ένας χρόνος κοινής πορείας, κι ένας ακόμα χρόνος αμοιβαίας προσπάθειας για το οτιδήποτε. Και για κάποιους ανθρώπους για τους οποίους ο γάμος δεν ήταν ποτέ το ζητούμενο, από φόβο στη δέσμευση κι όχι από αντίρρηση ή από φιλοσοφία, το “μέτρημα” έχει άλλη αξία. Κάποιοι που μας γνωρίζουν, τον αποκαλούν “ήρωα” και “άγιο άνθρωπο”, είμαι σίγουρη όμως πως αν ο Θοδωρής μιλούσε δημόσια για μένα, θα είχε πολλά καλά να εξομολογηθεί», συνέχισε η παρουσιάστρια.

Τα «στραβά» και τα καλά

«Απλά τα καλά τα δικά μου, δεν τα διαφημίζω, δεν τα μοιράζομαι, και σίγουρα δεν τα δίνω εύκολα. Έχει κι αυτός τα “στραβά του” αλλά ειναι λιγότερα από τα καλά του», σημείωσε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη.

Και ξεκίνησε την καταμέτρησή της με χιούμορ κι αυθορμητισμό. «Να ξεκινήσω με το ότι είναι μικρότερος! Ξέρεις τι σημαίνει να σε λένε Κούγκαρ; Και απαντώ: ξέρεις τι είναι να έχεις ΤΟ τεκνό;», εξομολογήθηκε.

«Δεύτερον έχει τις χειρότερες παντόφλες που έχω δει στη ζωή μου. Και δεν παθαίνουν τίποτα οι σιχαμένες, 4 χρόνια οι ίδιες. Τρίτον, έχει σχεδόν εμμονική πειθαρχία, στο οτιδήποτε αποφασίσει και μένα αυτό με σκοτώνει γιατί είμαι “ο,τι να ναι”, λυπάμαι!», συνέχισε η Ελεονώρα Μελέτη για να περάσει στο τελευταίο σκέλος της «καταμέτρησης».

Ελεονώρα Μελέτη Η Ελεονώρα Μελέτη και ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης. / Papadakis Press / Βαγγέλης Γκικόπουλος
Η Ελεονώρα Μελέτη και ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης.

«Για να μην αναφέρω ότι πάντα τον περιμένω να ετοιμαστεί για να φύγουμε. Μιλάμε για ώρα. Εκνευριστικά τακτικός, σπαστικά οργανωτικός, και απελπιστικά λεπτομερής», εξήγησε η παρουσιάστρια.

Ελεονώρα Μελέτη Instagram.com/nonoram

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν θέλει τα «πολλά πολλά μάτια»

Όσο για τα καλά του, τα κρατάει για τον εαυτό της «κι αυτό γιατί απλά δεν είμαι χαζή», όπως ανέφερε. «Ένας από τους λόγους που δεν έχουμε πολλά στιγμιότυπα στα σοσιαλ είναι και γιατί δεν θέλω να τον βλέπουν και πολλά πολλά μάτια. Επομένως χρόνια μας πολλά και χωρίς tag, χωρίς mention», κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Οι σχέσεις είναι πρωτίστως για να τις χαίρονται οι άνθρωποι που τις ζουν κι αυτό η Ελεονώρα Μελέτη το ξέρει. Καμιά φορά οι δημόσιες εξομολογήσεις έχουν τη χάρη τους, ωστόσο όπως διευκρίνισε η παρουσιάστρια, στην δική της περίπτωση, αυτή η δημόσια εξομολόγηση, θα έχει διάρκεια 24 ωρών, ώστε να την δουν «τόσα, όσα» μάτια.