CELEBRITIES

Η Δανάη Μπάρκα θέλει να μοιάσει στη γιαγιά της. Κι εμείς το ίδιο θέλουμε

Ιnstagram.com/danai_barka/

Η Δανάη Μπάρκα πήρε σίγουρα τον αυθορμητισμό της από τη γιαγιά της. Δεν χρειάζονται πολλές αποδείξεις γι’ αυτό, αρκεί να δεις τα στιγμιότυπα που ανάρτησε από τη μέρα που πέρασε μαζί της πρόσφατα.

Η Δανάη Μπάρκα και η γιαγιά της από την πλευρά της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου, η κα Τούλα, αποφάσισαν να επισκεφθούν το Γηροκομείο Πειραιά και να πάνε γλυκά και λουλούδια στους ηλικιωμένους που μένουν εκεί για τις γιορτές. Η μέρα τους ήταν γλυκιά και τρυφερή, και γεμάτη αστείες στιγμές, όπως εκείνη που η γιαγιά Τούλα έλεγε στη Δανάη Μπάρκα να παντρευτεί, αλλά να «βρεί έναν παίδαρο όχι μ@@@@@», άλλες στις οποίες τραγουδούσαν και κανόνιζαν να πάνε στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον κι εκείνες στις οποίες έσερνε το χορό στο Γηροκομείο.

Η μέρα τους ήταν γεμάτη με τη σχέση τους, μία σχέση μοναδική, γεμάτη αγάπη και θετική διάθεση απέναντι στη ζωή. Μία σχέση στην οποία η προσωπικότητα της γιαγιάς Τούλας προκαλεί θαυμασμό στην εγγονή της Δανάη Μπάρκα και την βαθιά επιθυμία να της μοιάσει μεγαλώνοντας. Και με όλα όσα έγραψε συνοδεύοντας την ανάρτησή της για την επίσκεψή τους στο Γηροκομείο Πειραιά και κυρίως για τη γιαγιά της, η Δανάη Μπάρκα στο Instagram, νιώθω πως κι εμείς θέλουμε να της μοιάσουμε.

«Ένα χαλαρό μεσημέρι απ την ζωή μου με την γιαγιά Τούλα. Η αγάπη μου, η μυρωδιά μου, η αγκαλιά μου στα εύκολα και τα δυσκολα. Όλη η τρέλα σε έναν άνθρωπο», έγραψε αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη και ηθοποιός.

«Σήμερα πηγαμε στο Γηροκομείο Πειραιά βόλτα να κάνουμε έκπληξη σε άλλους υπέροχους ανθρώπους και να τους πάμε γλυκά και λουλούδια για τις γιορτές», σημείωσε και πρόσθεσε για τη «δράση» της γιαγιάς Τούλας στο Γηροκομείο: «Μέσα σε 10’ τους είχε γνωρίσει όλους, είχε μάθει ιστορίες και ονόματα, είχε ζητήσει τηλέφωνα και είχε υποσχεθεί πίτες και βόλτες. Μετά έκλαψε με διηγήσεις που άκουσε, συγκινήθηκε σε στιγμές, και στο τέλος σηκώθηκε και χόρεψε».

Αναφερόμενη στα video που είχε αναρτήσει από την κοινή τους εξόρμηση η Δανάη Μπάρκα σημείωσε ότι η γιαγιά της «φυσικά ζήτησε και γάμους όπως πάντα αλλά και μπουζουκια. Σε όλα είναι μέσα». Κι αυτό το «σε όλα» το ανέλυσε ακόμα περισσότερο σκιαγραφόντας για όλους μας ακόμα πιο καθαρά την προσωπικότητα της γιαγιάς της.

«Στα καλά, στις τρέλες μου, στους φίλους μου, στις βόλτες, στα ταξίδια. Ζει την κάθε στιγμή σα να μην την νοιάζει τίποτα και το μόνο που λέει κάθε λίγο και λιγάκι είναι “να έχετε ωραίους ανθρώπους γύρω σας. Όχι όμορφους μόνο, η ομορφιά φεύγει, χάνεται. Να έχετε αυτούς που γελάτε, και σας παίρνουν αγκαλιά και ξεχνάτε τα προβλήματα γιατί η ζωή είναι δύσκολη και πρέπει να την ζούμε ομορφα”», έγραψε.

«Τραγουδάει με την πρώτη αφορμή, πιάνει κουβέντα με κάθε άνθρωπο που συναντάει και τον καλεί σπιτι της να του κάνει το τραπέζι. Αυτή είναι η γιαγιά μου. Η γιαγιά που είναι συνώνυμο της αγάπης, της ομορφιάς, του χιούμορ, της ανοιχτωσιάς και της δοτικότητας», συμπλήρωσε η Δανάη Μπάρκα περιγράφοντας έναν άνθρωπο που ξέρει να παίρνει τη ζωή όσο σοβαρά και όσο ελαφρά πρέπει. Κι αυτό είναι μία πολύτιμη αρετή.

«Γιαγιά μου, ποσό τυχερή που μεγάλωσα και μεγαλώνω με σένα. Ευτυχώς που δεν ξέρεις πόσο σ’αγαπάω γιατί θα τρόμαζες απ’ το μέγεθος. Είσαι η αγκαλιά που θα ήθελα πάντα να τρέχω για να κρύβομαι απ’ ό,τι με απασχολεί. Είσαι ο άνθρωπος που μου θυμίζει τι έχει αξία σ αυτό τον κόσμο και η φωνή που πάντα όταν ακούω, με κάνει να ανατριχιάζω από χαρά. Σε λατρεύω. Σε ευχαριστώ. Μακάρι να σου μοιάσω», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα στην ανάρτησή της. Κι αυτή την ευχή τη συμμερίζομαι κι εγώ.