CELEBRITIES

H Ελένη Γερασιμίδου μιλά για τον σύζυγό της. Δεν κλαίω εγώ, εσύ κλαις

Papadakis Press

Μπορεί τα social media να έχουν μπει στη ζωή μας και να μας γεμίζουν με φωτογραφικά #couplegoals με χέρια ενωμένα σε εξωτικά μέρη, με ηλιοβασιλέματα, με προτάσεις γάμων δημόσιες, αλλά τα πραγματικά couple goals είναι αυτά που δεν φωνάζουν, αυτά που συμβαίνουν όταν οι κάμερες οι κανονικές ή αυτές των κινητών μας κλείνουν, όταν τα χρόνια περνάνε, όταν τα πράγματα μοιάζουν λιγότερο ιδανικά και σίγουρα διόλου «ινσταγκραμίσιμα». Τα πραγματικά couple goals είναι αυτά που μας πείθουν ότι το «για πάντα» υπάρχει. Είναι αυτά που περιγράφει στα λόγια της για τον Αντώνη Ξένο, η Ελένη Γερασιμίδου.

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας, με αφορμή την νέα παράσταση που παρουσιάζει σε συνεργασία με τον σύζυγό της και την κόρη της, Αγγελική Ξένου, Πάτα το Κουμπί στο θέατρο Από Κοινού. Η ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε με την οικογένειά της, μετά τη φωτιά που έπληξε το σπίτι της στην Παλλήνη, το περασμένο καλοκαίρι. Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, η Ελένη Γερασιμίδου υπέστη έμφραγμα και μίλησε γι’ αυτό στη συνέντευξή της.

«Είχα κι άλλες ενδείξεις. Ήταν το τελικό που με πήγαν πια στο νοσοκομείο και με περιέλαβαν και με έσωσαν. Κλείνω τα 73. Νιώθω πολύ νέα. Βέβαια, δεν περπατάω όπως περπατούσα, πονάνε τα πόδια μου πονάει η μέση μου, θα περάσουν κι αυτά. Αλλά νιώθω πολύ νέα. Τώρα έχω και νέα καρδιά, αυτό πού το πάτε; Αλλά την έχω ξανά δοσμένη στον άντρα μου», είπε η Ελένη Γερασιμίδου για τον Αντώνη Ξένο.

Σχολιάζοντας μία πρόσφατη δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία ο Αντώνης Ξένος είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της, η Ελένη Γερασιμίδου είπε με χιούμορ: «Μπράβο του, χαρά στο κουράγιο του», ενώ σχολίασε για τη σχέση τους, «αγαπιόμαστε». Κι αυτή η αγάπη έγινε εικόνα στη συνέχεια των λόγω της για τον σύζυγό της και τον τρόπο που διαχειρίστηκε τα προβλήματα υγείας της.

«Κάποιο φάρμακο για τον διαβήτη με πείραξε πολύ, καθόμουν στο τραπέζι και δεν ήθελα να φάω. Έτρωγα όμως, γιατί παίρνω πάρα πολλά φάρμακα. Εκτός του ότι με προσέχει μην πέσω, μην σπάσω και μην πάθω τίποτα, όταν πάθαινα αυτό το πράγμα στο τραπέζι, το λέω και συγκινούμαι, κολλούσε το πρόσωπό του στο μάγουλό μου και τρέχανε τα μάτια του. Θέλει να το πει έρωτα, θέλει να το πει βαθιά αγάπη, δεν έχει σημασία, συγγνώμη», είπε δακρύζοντας η Ελένη Γερασιμίδου.

«Αυτά είναι τα δώρα», πρόσθεσε η ηθοποιός. Δεν ξέρω αν εσύ δακρύζεις, όπως κι εγώ ή η Φαίη Σκορδά, αλλά με το σχόλιο που έκανε μετά την προβολή της συνέντευξής της η παρουσιάστρια, ταυτίστηκα.

«Τι αληθινό συναίσθημα, πόσο σημαντική είναι η αγάπη. Να είναι καλά οι άνθρωποι, είναι πολύ τυχεροί και να το ζουν. Αλλά πόσο σημαντικό είναι αυτό; Δεν αγοράζεται αυτό», είπε η Φαίη Σκορδά. «Κάποιοι άνθρωποι δεν ξέρουν τι ψάχνουν και γι’ αυτό είναι σημαντική η απλότητα και να μιλάς από καρδιάς σε μία συνέντευξη. Αν ρωτήσεις δεν νομίζω να σου πουν όλοι “ψάχνω έναν άνθρωπο που θα κλαίει με τον πόνο μου και τον καημό μου σαν να είναι δικός του”. Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι που ζητούν πρωτίστως οι άνθρωποι σήμερα», σημείωσε στη συνέχεια.

Υπάρχουν σχέσεις που τις θεωρείς λαμπερές, υπάρχουν άλλες υπερπροβεβλημένες. Υπάρχουν άλλες που κυρίως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητες μένουν αληθινές. Υπάρχουν σχέσεις που η μοναδική ευχή των ανθρώπων που τις ζουν είναι να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου στη χαρά και στη λύπη, μέχρι τέλους. Κι αυτός είναι ο ορισμός της βαθιάς αγάπης, των πολυσυζητημένων couple goals.