CELEBRITIES

Η Δανάη Μπάρκα μάς υπενθυμίζει την σπουδαιότητα της αγάπης, με ένα βίντεο της γιαγιάς Τούλας

Instagram.com/danai_barka

Οι γρήγοροι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής, οι υποχρεώσεις που κατακλύζουν την καθημερινότητά μας και το άγχος που τις περιβάλλει, είναι όλοι παράγοντες που μειώνουν τον ελεύθερό μας χρόνο και κατ΄επέκταση τις στιγμές στην αγκαλιά και τη συντροφιά των αγαπημένων μας προσώπων. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση της Δανάης Μπάρκα, η οποία δεν βλέπει όσο συχνά θα ήθελε κάποια από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσά τους και η γιαγιά της, Τούλα. Όμως, πάντα, καταφέρνει να ξεκλέβει χρόνο και να την επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί.

6 μέρες χωριστά από την εγγονή της ήταν αρκετές για τη γιαγιά Τούλα, λοιπόν, ώστε να βάλει τα κλάματα όταν αντίκρυσε μπροστά της την αγαπημένη της εγγονή, Δανάη Μπάρκα. Γιατί όταν αγαπάς πραγματικά κάποιον, και οι λίγες μέρες μακριά του μπορούν να φαντάζουν αιωνιότητα. Με αφορμή, λοιπόν, αυτήν τη συγκινητική στιγμή, η Δανάη Μπάρκα βρήκε την αφορμή για να στείλει το πιο σημαντικό μήνυμα. Αυτό της αγάπης που πρέπει να δείχνουμε σε όσους νιώθουμε κοντά μας και βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας.

Η Δανάη Μπάρκα μάς υπενθυμίζει με τον πιο όμορφο τρόπο πόσο σπουδαίο είναι να λέμε «σ’ αγαπώ» στους ανθρώπους μας

Πιο συγκεκριμένα, με ένα συγκινητικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο που μόνο αγάπη και ατόφια συναισθήματα μεταξύ εγγονής και γιαγιάς εκπέμπει, η Δανάη Μπάρκα μάς έφτιαξε τη μέρα και πάνω απ’ όλα μας υπενθύμισε με έναν σπουδαίο τρόπο, τη σημασία του να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Σε όσους έχουν παίξει και παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Αυτό ακριβώς κάνει και η Δανάη Μπάρκα στο παρακάτω βίντεο, το οποίο συνόδευσε από λόγια που πρέπει να διαβάσεις.

«Σε είδα, γι’ αυτό κλαίω» Έτσι τελειώνει το βίντεο. Έχετε σκεφτεί τι θα απογίνουμε όταν μεγαλώσουμε και χάσουμε όλους τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, που μας έμαθαν να περπατάμε, να μιλάμε, που μας τάισαν, που μας ψώνιζαν δώρα ενώ δεν είχαν χρήματα για σπατάλη, αλλά είμαστε τα παιδιά τους ή τα εγγόνια τους και έβρισκαν τρόπο να χαμογελάμε…τι θα κάναμε και τι θα κάνουμε χωρίς εκείνους;», ανέφερε στην αρχή η Δανάη Μπάρκα, θέτοντας το πιο ουσιαστικό ερώτημα.

«Η γιαγιά μου! Η γιαγιά μου μεγάλωσε 4 παιδιά, 10 εγγόνια και τώρα έχει 9 δισέγγονα.. Το μόνο που λέει είναι «να Α Γ Α Π Α Τ Ε. Στις φτώχειες, στις δυσκολίες, στις μέρες που έκανε 3 δουλειές για να ζήσει την οικογένεια της κ ο άντρας της ήταν Αφρική για μεροκάματο, λέει πως δεν την ένοιαζε τίποτα γιατί γυρνούσε κ είχε τα παιδιά της και τους γονείς της αγκαλιά. Η γιαγιά μου αν δεν την πάρω ένα πρωί τηλέφωνο ουρλιάζει και μου θυμώνει, ΚΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. (Κι ας είναι drama queen)», πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια αποδίδοντας έναν μίνι φόρο τιμής στη γιαγιά Τούλα.

«Σήμερα έκλαιγε που με είδε μετά από 6 μέρες. Έκλαιγα κι εγώ μετά»

«Σήμερα έκλαιγε που με είδε μετά από 6 μέρες. Έκλαιγα κι εγώ μετά. Σ’ αγαπώ γιαγιά. Υπόσχομαι ΠΑΝΤΑ να σε κάνω περήφανη, να βοηθάω όπως εσύ όλο τον κόσμο. Να μαγειρεύω για όποιον το έχει ανάγκη όπως εσύ. Να αγκαλιάζω όποιον δεν έχει αγκαλιά να χωθεί όπως εσύ. Να σκορπάω αγάπη και καλοσύνη όπως εσύ και να κάνω πολλά παιδιά για να τα μεγαλώσεις εσύ! Μακάρι να σου μοιάσω!

Το μόνο που χρειάζεται αυτή η ζωή είναι αγάπη, φροντίδα και αγκαλιές. Η γιαγιά μου αυτό μου λέει κάθε μέρα. Όσοι έχετε γιαγιά, παππού, μαμά, μπαμπά πάρτε τους ένα τηλέφωνο να τους πείτε ότι τους αγαπάτε. Όσοι δεν έχετε πια, κοιτάξτε τον ουρανό και ψιθυρίστε «σ’ αγαπώ & σ ευχαριστώ», πρόσθεσε στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα, κάνοντας την πιο σπουδαία προτροπή προς εμάς.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗ. Αυτό να κάνουμε. Γιαγιά, είσαι η ωραιότερη αγκαλιά εκεί έξω. Το πιο ζεστό φιλί. Σου υπόσχομαι τα πάντα. Ό,τι θες σήμερα, σου υπόσχομαι ότι θα (σ)το κάνω. Παππού, μας λείπει η τριάδα μας & σήμερα σε μελετούσαμε…σ’ αγαπάμε, τα κορίτσια σου», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα και τα μάτια μας έχουν βουρκώσει. Με αυτή την αφορμή κάνε ένα τηλέφωνο κι εσύ στους δικούς σου σήμερα. Αφιέρωσε λίγο χρόνο να τους δεις και να τους πεις «σ’ αγαπώ».