CELEBRITIES

Η Angelina Jolie αποκαλύπτει για τον Brad Pitt και σοκάρει: «Έπιασε από τον λαιμό ένα από τα παιδιά»

@2022 Jordan Strauss/Invision/AP Images

Ξέχνα το ειδύλλιο που φαίνεται να καρποφορεί ανάμεσα στον Brad Pitt και την Emily Ratajkowski. Η δικαστική διαμάχη που εδώ και χρόνια εκτυλίσσεται ανάμεσα στο πρώην, λαμπερό ζευγάρι του Hollywood επανέρχεται (για πολλοστή φορά) στο προσκήνιο. Μετά την απόφαση για συνεπιμέλεια, την απόρριψη δικαστικών εγγράφων για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας από τον Brad Pitt και τη μη δίωξη του τελευταίου από τις Αρχές, νέες αποκαλύψεις ενδοοικογενειακής βίας βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την πλευρά της 47χρονης ηθοποιού.

Σε δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με δικαστική διαμάχη αναφορικά με το σπίτι και τον αμπελώνα που έχουν από κοινού στη Νότια Γαλλία, η Angelina Jolie ισχυρίζεται ότι ο Brad Pitt κακοποίησε εκείνη και τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια της περιφημης πτήσης τους το 2016, ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Η δικαστική διαμάχη για το γαλλικό οινοποιείο των Pitt-Jolie

Η Angelina Jolie υπέβαλε μήνυση κατά του πρώην συζύγου της την Τρίτη, 4 Οκτώβρη, αποκαλύπτοντας νέες λεπτομέρειες σχετικά με την κακοποιητική συμπεριφορά του Brad Pitt σε εκείνη την πτήση -και η οποία περιγράφεται στα εν λόγω δικαστικά έγγραφα. Υπενθυμίζουμε πως η Jolie υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου λίγες μέρες αργότερα.

Πιο συγκεκριμένα, στα έγγραφα που κατατέθηκαν σε ένα δικαστήριο στο Los Angeles, ως μέρος της δικαστικής διαμάχης για το γαλλικό τους οινοποιείο, οι δικηγόροι της Angelina Jolie δήλωσαν ότι οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του μεριδίου της στον Brad Pitt δεν ευδοκίμησαν λόγω της απαίτησης από την πλευρά του, να μπει υπογραφή σε «μια συμφωνία που θα της απαγόρευε να μιλήσει εκτός δικαστηρίου για τη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση της ίδιας και των παιδιών τους από τον Brad Pitt».

Η κατάθεσή της περιγράφει ένα εκτεταμένο σωματικό και λεκτικό ξέσπασμα του ίδιου κατά τη διάρκεια ολονύχτιας πτήσης της οικογένειας από τη Γαλλία προς τη Καλιφόρνια και υποστηρίζει ότι «ο Brad Pitt κακοποίησε σωματικά και ψυχολογικά την Αngelina Jolie και τα παιδιά τους, που τότε ήταν μεταξύ 8 και 15 ετών».

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που περιγράφονται: «Άρπαξε την Angelina Jolie από το κεφάλι»

«Ο Brad Pitt άρπαξε την Angelina Jolie από το κεφάλι και την ταρακούνησε. Μετά της άρπαξε τους ώμους και την κόλλησε στον τοίχο του μπάνιου», αναφέρει χαρακτηριστικά η κατάθεση, προσθέτοντας στη συνέχεια ότι «χτύπησε την οροφή της καμπίνας τουλάχιστον 4 φορές».

Όλα αυτά, ενώ τα παιδιά τους βρίσκονταν απ’ έξω και ανησυχούσαν. Το ένα από αυτά, χωρίς να αναφέρεται συγκεκριμένα ποιο, επενέβη στον καυγά και τότε ο Brad Pitt επιτέθηκε «στο ίδιο του το παιδί» με την Angelina Jolie να «τον αρπάζει από τον λαιμό για να τον σταματήσει».

 

«Ο Brad Pitt έπιασε από τον λαιμό ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο»

«Εκείνος την έσπρωξε ξανά με αποτέλεσμα η Angelina Jolie να πέσει στα καθίσματα του αεροπλάνου και να τραυματιστεί στην πλάτη και τον αγκώνα. Τα παιδιά έσπευσαν και προσπάθησαν, γενναία, να προστατεύσουν το ένα το άλλο. Στο τέλος, ο Brad Pitt έπιασε από τον λαιμό ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο. Τους έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί».

Για το υπόλοιπο της πτήσης, η Jolie και τα παιδιά «έμειναν κουκουλωμένοι κάτω από κουβέρτες», ενώ «ο Pitt εμφανιζόταν περιοδικά από το πίσω μέρος του αεροπλάνου για να τους φωνάξει και να τους βρίσει». Μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι ο ίδιος «έχυσε μπύρα πάνω στην Angelina Jolie».

Aιτία του τσακωμού (που ήταν και το αποκορύφωμα) ήταν ο ελαστικός τρόπος ανατροφής των παιδιών τους από την πλευρά της Angelina Jolie.

Τι ισχυρίζεται η νομική ομάδα του Brad Pitt

Ο Brad Pitt από την πλευρά του, αρνείται όλες τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί. Πηγή από το περιβάλλον του υποστήριξε στο BBC πως οι κατηγορίες της Angelina Jolie είναι ψευδείς.

«Η Angelina συνεχίζει να αναθεωρεί και να ανακατασκευάζει την περιγραφή της για ένα γεγονός που συνέβη πριν από 6 χρόνια, προσθέτοντας αναληθή στοιχεία κάθε φορά που αποτυγχάνει να καταφέρει αυτό που θέλει. Η ιστορία της αναπλάθεται συνεχώς. Είχε την ευκαιρία να μοιραστεί πληροφορίες με τις αρμόδιες αρχές που πήραν την απόφαση να μην ασκήσουν κατηγορίες κατά του Brad Pitt μετά την έρευνα που διεξήγαγαν.

Είχε την ευκαιρία να το μοιραστεί αυτό κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας δίκης για την επιμέλεια, η οποία είχε ως αποτέλεσμα ο δικαστής να αποφασίσει από κοινού επιμέλεια, μετά από εις βάθος γνωματεύσεις από γιατρούς, θεραπευτές και άλλους ειδικούς. Αυτή (η Angelina) και η ομάδα της επαναλαμβάνουν την ίδια ιστορία κάθε μήνα με νέες και ψευδείς πληροφορίες», αναφέρει το Hollywood Life, αποκαλύπτοντας τι ισχυρίζεται η πλευρά του ηθοποιού.

Οι ομοσπονδιακές αρχές που έχουν δικαιοδοσία στη διερεύνηση πτήσεων, είχαν διεξάγει έρευνα για το περιστατικό και το 2016, αλλά αρνήθηκαν να ασκήσουν ποινικές διώξεις. Μία δικηγόρος του Brad Pitt, η Anne Kiley, ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός είχε αποδεχτεί την ευθύνη για κάποια παρελθοντικά περιστατικά, αλλά ότι δεν θα αναλάμβανε ποτέ την ευθύνη για πράγματα που δεν έκανε.