CELEBRITIES

Η Αγγελική Νικολούλη μάς συστήνει την αδερφή της. Είναι η καστανή εκδοχή της

Mega TV

Λίγο πριν επιστρέψει στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και την εκπομπή Φως στο Τούνελ, η Αγγελική Νικολούλη απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ένα από αυτά τα αγαπημένα της πρόσωπα είναι και η αδερφή της, Μαρία.

Η Αγγελική Νικολούλη, μοιράστηκε μία φωτογραφία της, όπου ποζάρει με την αδερφή της, Μαρία, με την οποία όπως θα διαπιστώσεις μοιάζουν αρκετά. Το πλατύ χαμόγελο, ο τρόπος με τον οποίο γελούν και τα μάτια τους μαζί με τα χείλη τους, τα γυαλιά στο ίδιο σχήμα, όλα μοιάζουν ασορτί στις αδερφές Νικολούλη. Μαζί με τη φωτογραφία τους, που αναρτήθηκε την Τρίτη 30 Αυγούστου, η Αγγελική Νικολούλη μοιράστηκε και μερικές πληροφορίες για την αδερφή της.

«Ξέγνοιαστε στιγμές με την αδελφούλα μου που ζει στη Χαλκιδική. Μαράκι μας, χρόνια σου πολλά να σε χαιρόμαστε», έγραψε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, ποζάροντας στο πλευρό της αδερφής της που σύμφωνα με τη λεζάντα της γιόρταζε τα γενέθλιά της.

Η Αγγελική Νικολούλη γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας όπου και μεγάλωσε με την οικογένειά της. Είχε ξεκινήσει να γράφει ποιήματα από τα σχολικά της χρόνια κι αυτά δημοσιεύονταν σε εφημερίδες της πόλης. Στην Πελοπόννησο ήταν που ξεκίνησε να ασχολείται και με τη δημοσιογραφία κι από εκεί το ταλέντο της στο ρεπορτάζ και η επιμονή της να κάνει ερευνητική δημοσιογραφία, την έφεραν στην Αθήνα. Έκτοτε έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική δημοσιογραφία. Η πρώτη φορά που βγήκε στον «αέρα» το Φως στο Τούνελ ήταν το 1995 και έκτοτε δεν έχει λείψει καμία τηλεοπτική σεζόν από τις οθόνες μας.

Και μπορεί να ξέρεις τα πάντα για την τηλεοπτική της παρουσία αλλά η Αγγελική Νικολούλη κρατά την ιδιωτική της ζωή, προσωπική. Κάπως έτσι ενώ έχεις δει αρκετές φορές τον γιο της, Κωνσταντίνο Μουσούλη, που απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιάννη Μουσούλη που διήρκησε 22 χρόνια, ίσως δεν είχες δει ποτέ ως τώρα την αδερφή της, Μαρία.

«Η δουλειά μου είναι για μένα τρόπος ζωής. Ποτέ δεν το έβαλα κάτω! Πέρα από το μυστήριο και τους γρίφους, που με συναρπάζουν, με γεμίζει σαν άνθρωπο και η προσφορά στο συνάνθρωπό μου, που υποφέρει. Αυτό που με κάνει να προχωράω τόσα χρόνια την έρευνα, είναι η αναζήτηση της αλήθειας, που κάποιοι θέλουν να θάψουν. Όταν βλέπω το σκοτάδι να διαλύεται απ’ το φως, η χαρά και η ηθική αμοιβή μου είναι μεγαλύτερες από το όποιο εμπόδιο ή απογοήτευση», είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό You, η «Ελληνίδα Μις Μαρπλ», όπως συχνά αποκαλείται η Αγγελική Νικολούλη.

«Έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου και ακραία περιστατικά εκφοβισμού. Έχω δει όπλο να με σημαδεύει, ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά. Αν φοβόμουν θα είχα σταματήσει από καιρό, παρ’ όλα αυτά συνεχίζω», συμπλήρωνε στην ίδια συνέντευξη η δημοσιογράφος και πρόσθετε: «Έχουν γίνει πολλά, εάν είχα επηρεαστεί από όλα αυτά, πολύ απλά θα είχα σταματήσει».

 

Η Αγγελική Νικολούλη ίσως έχει ένα σημαντικό αντίβαρο σε όποια επιρροή θα μπορούσε να έχει η δουλειά της στη ζωή της. Κι αυτό είναι η οικογένειά της, τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως ο γιος της ή η αδερφή της. «Σίγουρα η οικογένεια είναι η σπουδαιότερη ιστορία της ζωής μου», είχε δηλώσει σχετικά η ίδια.