CELEBRITIES

Η Amber Heard στην πιο απροσδόκητη παραδοχή για τον Johnny Depp: «Τον αγαπώ»

@2022 Steve Helber, Pool/ AP Images

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε αποκλειστικά στη Savannah Guthrie για το NBC News, την πρώτη της μετά την απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη της με τον Johnny Depp, η Amber Heard δήλωσε ότι δεν «κρατά καμία κακία» απέναντι στον πρώην σύζυγό της. «Καθόλου», όπως συμπλήρωσε εμφατικά.

«Τον αγαπώ», είπε η Amber Heard στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής της που προβλήθηκε στην εκπομπή Today, την Τετάρτη, 15 Ιουνίου. «Τον αγάπησα με όλη μου την καρδιά κι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να λειτουργήσει μία σε βάθος διαλυμένη σχέση, αλλά δεν μπόρεσα να τη φτιάξω», σημείωσε η 36χρονη ηθοποιός που πρόσφατα αντιπαρατέθηκε με τον πρώην σύζυγό της στο δικαστήριο της πόλης Fairfax της Virginia.

Την 1η Ιουνίου, οι 7 ένορκοι που παρακολούθησαν τη δίκη, αποφάσισαν ότι ο 59 ετών ηθοποιός, απέδειξε ότι η Amber Heard τον δυσφήμισε συκοφαντικά σε ένα άρθρο υπογεγραμμένο από εκείνη, που δημοσιεύτηκε το 2018. Ο Johny Depp υποστήριξε ότι ποτέ δεν επιτέθηκε στην Amber Heard κι ότι αντίθετα εκείνη ήταν που ασκούσε σωματική βία σε εκείνον.

Amber Heard Johnny Depp Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη της Amber Heard στο NBC News. / @2022 NBC News via AP Images
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη της Amber Heard στο NBC News.

Οι ένορκοι αποφάσισαν ο Johnny Depp να αποζημιωθεί με 15 εκατομμύρια δολάρια (η Heard θα πρέπει να πληρώσει μόνο τα 10,35 εκατομμύρια δολάρια από το ποσό λόγω των νόμων της Virginia). Στην αντιμήνυσή της η Amber Heard δικαιώθηκε ως προς μία από τις 3 κατηγορίες περί συκοφαντικής δυσφήμισης και θα λάβει 2 εκατομμύρια ευρώ από την πλευρά του πρώην συζύγου της.

«Δεν έχω άσχημα συναισθήματα για εκείνον και δεν του κρατώ καμία κακία, καθόλου», δήλωσε η Amber Heard. «Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο να το κατανοήσει κανείς ή ότι μπορεί να είναι εύκολο να το καταλάβεις αν έχεις αγαπήσει ποτέ κάποιον. Θα έπρεπε να είναι εύκολο», πρόσθεσε.

Η Amber Heard μίλησε επίσης για το επίμαχο άρθρο του 2018, το op-ed που έγραψε για την εφημερίδα The Washington Post. «Το op-ed δεν είχε να κάνει με τη σχέση μου με τον Johnny. Το θέμα του ήταν το γεγονός ότι είχα δανείσει τη φωνή μου σε μία μεγαλύτερη, πολιτισμική συζήτηση που λάμβανε χώρα τότε», εξήγησε η ηθοποιός, που τόνισε ότι δεν ήθελε ποτέ να γίνει “cancel” στον Johnny Depp με αφορμή την κορύφωση του κινήματος #MeToo εκείνη την εποχή.

«Ήξερα προφανώς», είπε για το άρθρο της «ότι ήταν σημαντικό να μην το κάνω να αφορά αυτόν ή να κάνω οτιδήποτε που θα τον συκοφαντούσε. Είχα μία ομάδα δικηγόρων που διάβαζαν τα προσχέδια του άρθρου».

Επιπλέον δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για πράγματα που έλαβαν χώρα στη σχέση τους. «Έκανα και είπα απαίσια πράγματα για τα οποία μετανιώνω, κατά τη διάρκεια της σχέσης μου. Συμπεριφέρθηκα απαίσια, σχεδόν με τρόπο που δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου. Μίλησα ελεύθερα και ανοιχτά και εθελοντικά για όσα έκανα. Μίλησα με άσχημα λόγια. Μίλησα για την πίεση που δέχτηκα σε τέτοιο βαθμό, ώστε δεν ήξερα να διαχωρίσω το σωστό από το λάθος», παραδέχτηκε η Amber Heard.

«Πάντα θα νιώθω ότι ήμουν μέρος όλου αυτού, το άλλο μισό αυτής της σχέσης επειδή ήμου. Και ήταν άσχημη, ενώ μπορούσε να είναι πολύ όμορφη. Ήταν πολύ, πολύ τοξική. Ήμασταν απαίσιοι ο ένας με τον άλλο», σημείωσε στη συνέχεια. Ωστόσο, παρά τα λάθη της που παραδέχτηκε η Amber Heard υπογράμμισε ότι συνεχίζει να στηρίζει «κάθε λέξη» στην κατάθεσή της.

H Guthrie τη ρώτησε αν ο Johnny Depp κατάφερε να την κάνει «να εξευτελιστεί σε παγκόσμια κλίμακα», όπως ακούσαμε στη δίκη του ότι έλεγε σε έναν φίλο του ότι θα συμβεί στην περίπτωση της Heard. «Ξέρω ότι το υποσχέθηκε. Το κατέθεσα αυτό. Δεν είμαι ένα καλό θύμα, το καταλαβαίνω. Δεν είμαι ένα συμπαθές θύμα. Δεν είμαι τέλειο θύμα. Αλλά όταν κατέθεσα ζήτησα από τους ενόρκους να με δουν σαν έναν άνθρωπο. Βλέποντας τα δικά του λόγια, που είναι μία υπόσχεση να γίνει ακριβώς αυτό, μοιάζει σαν να τα κατάφερε», επεσήμανε η Amber Heard.