CELEBRITIES

H Vanessa Bryant μίλησε για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Kobe Bryant και της κόρης τους

Invision/AP Evan Agostini

Ο θάνατος του Kobe Bryant την Κυριακή 26 Ιανουρίου όταν το ελικόπτερο που μετέφερε τον ίδιο, την κόρη του Gianna, και 7 ακόμα άτομα, συνετρίβη στο έδαφος, βύθισε σε πένθος σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη. Η αντίδραση στην είδηση του χαμού του ήταν μαζικότατη και άγγιξε από τους αστέρες του Hollywood μέχρι εφήβους που μεγάλωναν θαυμάζοντας τον Kobe στο γήπεδο των Lakers. Πρώτα και κύρια άγγιξε την οικογένεια του Kobe Bryant. Τη σύζυγό του Vanessa Bryant, με την οποία ήταν 20 χρόνια μαζί και τις τρεις ακόμα κόρες τους, τη Natalia, τη Bianca και την Capri.

Τρεις ημέρες μετά το δυστύχημα που άλλαξε τη ζωή της για πάντα, η Vanessa Bryant αποφάσισε να απευθυνθεί σε όλο τον κόσμο μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram. Το έκανε επιλέγοντας πρώτα να αλλάξει την φωτογραφία προφίλ της με μία που δείχνει τον Kobe και την 13χρονη κόρη τους που χάθηκε από τη ζωή μαζί του. Κι έπειτα άλλαξε το προφίλ της από ιδιωτικό σε δημόσιο και ανάρτησε την Χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας. Μιας οικογένειας που μόλις τον περασμένο μήνα έδειχνε απόλυτα ευτυχισμένη.

«Σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο»

«Τα κορίτσια μου κι εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα εκατομμύρια κόσμου που μας πρόσφεραν στήριξη και αγάπη αυτό το φρικτό διάστημα. Ευχαριστώ για όλες τις προσευχές. Σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο. Είμαστε απόλυτα συντετριμμένοι από την αδόκητη απώλεια του λατρευτού μου συζύγου, Kobe -του υπέροχου πατέρα των παιδιών μας- και της όμορφης γλυκιάς μου Gianna. Της γλυκιάς και υπέροχης κόρης που νοιαζόταν, της φανταστικής αδερφής της Natalia, της Bianca και της Capri», έγραψε η Vanessa Bryant.

«Είμαστε ακόμα συντετριμμένοι για τις οικογένειες που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα την Κυριακή και μοιραζόμαστε το πένθος τους», πρόσθεσε η χήρα του Kobe Bryant.

Η δυσκολία της επόμενης μέρας για τη Vanessa Bryant

«Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψω τον πόνο μας τώρα. Παρηγορούμαι στη σκέψη ότι ο Kobe και η Gigi και οι δύο γνώριζαν πόσο πολύ τους αγαπούσαν. Είμαστε τόσο ευλογημένοι που τους είχαμε στη ζωή μας. Εύχομαι να έμεναν εδώ για πάντα. Ήταν οι όμορφες ευλογίες μας που τις στερηθήκαμε τόσο νωρίς», ανέφερε στη συνέχεια το συγκινητικό μήνυμα.

Η Vanessa Bryant, γεμάτη αβεβαιότητα για το μέλλον, πληγωμένη από το τόσο μεγάλο αίσθημα της απώλειας, από το οριστικό του θανάτου συνεχίζει. «Δεν είμαι σίγουρη για το τι μας επιφυλάσσει η ζωή από εδώ και πέρα. Και είναι αδύνατον να φανταστώ τη ζωή χωρίς εκείνους. Αλλά ξυπνάμε κάθε μέρα, και συνεχίζουμε να προσπαθούμε, γιατί ο Kobe, και το κοριτσάκι μας η Gigi, μας στέλνουν τη λάμψη τους για να δούμε τον δρόμο. Η αγάπη μας για εκείνους είναι ατέλειωτη, δεν μετριέται. Απλά εύχομαι να μπορούσα να τους πάρω αγκαλιά, να τους φιλήσω, να τους δώσω τις ευχές μου. Να τους έχω εδώ, μαζί μας για πάντα», λέει η Vanessa και καταλήγει σε μία ακόμα σειρά από ευχαριστίες.

Η έκκληση για τις υπόλοιπες οικογένειες

«Σας ζητούμε να μας δείξετε τον σεβασμό και να μας δώσετε την ιδιωτικότητα που χρειαζόμαστε για να βρούμε τον δρόμο μας σε αυτή τη νέα πραγματικότητα», σημείωσε η Vanessa Bryant ζητώντας στη συνέχεια τη συνδρομή του κοινού. «Για να τιμήσει την οικογένεια της Team Mamba το The Mamba Sports Foundation, έχει δημιουργήσει έναν φιλανθρωπικό λογαριασμό για την ενίσχυση των υπολοίπων οικογενειών που έπληξε αυτή η τραγωδία», σημείωσε.