ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σού λέει ποιον άντρα να παντρευτείς. Και πολύ καλά κάνει

Στις προσωπικές σχέσεις συμβουλές δε χωρούν γιατί αυτό που πρέπει να σε οδηγεί είναι η καρδιά. Ούτε να παντρευτείς είναι απαραίτητο. Αν το νιώσεις, να το κάνεις. Μακριά από κοινωνικές συμβάσεις. Αυτό που νιώθεις, αυτό και να κάνεις. Δεν υπάρχει πρέπει σε ζητήματα καρδιάς. Όπως είπαμε συμβουλές δε θέλουμε να δώσουμε, θέλουμε όμως να προσφέρουμε ένα χεράκι βοήθειας. Μία κατεύθυνση βρε αδερφέ. Και βρήκαμε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να εκτελέσει χρέη εκπροσώπου τύπου που τα λέει ωραία.

Στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία με τον άντρα της, Φώτη Μπενάρντο και μίλησε για τη σχέση και την αγάπη τους. Λίγα λόγια αρκούν.

 

«Παντρέψου τον τύπο που θα σε κάνει να γελάς όταν όλα πηγαίνουν στραβά, θα σε υποστηρίζει όταν άλλοι θα σε αδειάζουν, θα σ΄ αγαπάει όταν θα γίνεσαι ανυπόφορη, θα κάνει υπομονή όταν δεν θα έχει άλλη, θα σου λέει πόσο όμορφη είσαι όταν δεν θα είσαι και τόσο, θα σου κάνει 2 παιδιά και θα είναι σα να τον γνώρισες χθες, θα τον βλέπεις να δουλεύει και θα τον θαυμάζεις γιατί είναι ο καλύτερος, θα τον βλέπεις το πρωί όταν ξυπνάς και θα είναι ο ομορφότερος του κόσμου για σένα, θα τσακώνεστε σα να μην υπάρχει αύριο και μετά από λίγο όλα θα είναι μέλι γάλα γιατί πολύ απλά θα είσαι πολύ ερωτευμένη και θα είναι κι αυτός το ίδιο.»

Διάβασε ακόμα: Ο Δημήτρης Παπανώτας και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τα βρήκαν κι εμείς αναρωτιόμαστε πότε τα είχαν χάσει

Λίγους μήνες πριν δήλωνε στο περιοδικό People για τον άντρα της: «Πάντα θα είμαι ερωτευμένη με τον Φώτη. Ξέρω πολύ καλά τι είναι αυτό που με εξιτάρει σε έναν άνθρωπο και το βρήκα σε εκείνον. Είναι ένας πανέμορφος άντρας και μου αρέσει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο. Πρώτη φορά τον είδα πριν από πολλά χρόνια, όταν ακόμα υπήρχε το My Space. Τον είδα τότε σε μία φωτογραφία και έπαθα ζημιά. Μετά έμαθα ότι είναι Έλληνας. Γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Κρατήσαμε φιλική επαφή αλλά δεν με φλέρταρε ποτέ όσο είχαμε και οι δύο άλλες σχέσεις. Για αυτό τον εμπιστεύομαι τόσο πολύ. Αντίστοιχα και εκείνος εμένα. Όταν ήπιαμε καφέ ήμασταν και οι δύο χωρισμένοι. Τον είδα και είπα “αυτόν τον άντρα θέλω”. Αλλά δεν τον διεκδίκησα. Πιστεύω ότι, για να μπορέσεις να μείνεις με έναν άντρα, θα πρέπει να σε έχει διεκδικήσει αυτός.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/penelopeanastasopoulou/