CELEBRITIES

Ο Δημήτρης Παπανώτας και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τα βρήκαν κι εμείς αναρωτιόμαστε πότε τα είχαν χάσει

Instagram/penelopeanastasopoulou

Η showbiz είναι πάντα ένας ευνοϊκός χώρος για να γεννηθούν κόντρες. Κάτι κάποιος θα πει, κάπου θα παρερμηνευθεί, κάποιος άλλος θα το μάθει, θα απαντήσει κ.ο.κ. Κάπως έτσι την πάτησαν και ο Δημήτρης Παπανώτας με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Όλα ξεκίνησαν όταν η τελευταία βρέθηκε στο Πρωινό και συμμετείχε στη στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου όπου μεταμορφωμένος σε γιαγιά κάνει ερωτήσεις στους καλεσμένους του. «Λιάγκας, Μουτσινάς και Παπανώτας. Με ποιον δεν θα ήθελες να κλειστείς στο ασανσέρ;» τη ρώτησε κι εκείνη χωρίς δισταγμό απάντησε: «Εύκολο είναι αυτό. Με τον Παπανώτα δεν θα ήθελα. Δεν ταιριάζουμε καθόλου με αυτόν τον άνθρωπο». Ο δισταγμός δεν αναφέρθηκε τυχαία, δυστυχώς η Πηνελόπη δεν το σκέφτηκε καλά. Κατά τον Δημήτρη Παπανώτα έπρεπε να δώσει λίγη σκέψη παραπάνω στον αποκλεισμό του από τους υποψήφιους προς κλείσιμο μαζί της σε ένα ασανσέρ.

 

Κυκλοφόρησαν άμεσα τα ανάλογα δημοσιεύματα κατά τα οποία η Πηνελόπη Αναστασοπούλου «άδειασε» και «έκραξε» τον Δημήτρη Παπανώτα, ε και πολύ θέλει ο άνθρωπος; Στον επόμενο τόνο ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε κάποιες αναρτήσεις στο facebook για να απαντήσει με αρκετή δόση ειρωνείας στην ηθοποιό. «Τελικά έχει δίκιο! Όντως δεν ταιριάζουμε ΚΑΘΌΛΟΥ με αυτό τον άνθρωπο… Και τόσο καιρό πίστευα ότι είναι ροκ τυπάκι… Τα φαινόμενα απατούν καμία φορά…», έγραψε μεταξύ άλλων αναρτώντας στιγμιότυπα από φωτογράφιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου σε pole dancing studio.

Διάβασε κι αυτό: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η μάχη με την κατάθλιψη, τα καρδιακά επεισόδια και ο γάμος

 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έδωσε τη δική της απάντηση στην κάμερα του Happy Day, «Με ρώτησε με ποιον από τους τρεις ανθρώπους δεν θα ήθελα να κλειστώ στο ασανσέρ και του είπα τον Δημήτρη Παπανώτα, ένα εκ των τριών. Τίποτα από τα δημοσιεύματα που από ό,τι είδα ανάρτησε ο Δημήτρης Παπανώτας δεν ισχύει. Ούτε τον άδειασα, ούτε τον έκραξα, ούτε είπα κάτι για το ποιόν του, είπα απλά ότι δεν ταιριάζουμε. Εκείνος μου χάρισε δύο ωραιότατα post. Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη. Με στεναχώρησε είναι η αλήθεια γιατί δε νομίζω ότι μου αξίζει, από τη στιγμή που δεν βγήκα από μόνη μου να κράξω ή να βρίσω, να ασχοληθεί με τόσο αρνητικό τρόπο και από κάτω να υπάρξουν τόσα αρνητικά σχόλια για μένα που είμαι μια μαμά που πήγα σε μια συνέντευξη και απλά απάντησα», είπε η ηθοποιός στην κάμερα του Happy Day, της εκπομπής στην οποία συμμετέχει ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο ίδιος όπως καταλαβαίνεις πήρε έπειτα τη σκυτάλη, με την ομάδα του βέβαια να μην φαίνεται να μοιράζεται τις απόψεις του περί της σοβαρότητας των όσων συνέβησαν.

«Καλώς ήρθες Πηνελόπη στον κόσμο των media. Χαίρομαι που καταλαβαίνει ότι δεν είχαν σχέση τα δημοσιεύματα που ανάρτησα με την ουσία των λεγομένων της. Ε, αυτό μου συμβαίνει κι εμένα Πηνελόπη μου, γι’ αυτό δεν με πας. Γιατί μπορεί να πεις μια κουβέντα και να δεις τίτλους “έκραξε”, “σκότωσε” δεν έχουν καμία βάση όλα αυτά. Θα έπρεπε να είναι προσεκτική και να ξέρει πως χρησιμοποιούμε τη γλώσσα», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας και συνέχισε μεταφέροντας ακριβώς τη δήλωσή της. «Άκου και εμένα τώρα που γνωρίζω λίγο καλύτερα ίσως τη γλώσσα από την Πηνελόπη. Το “δεν ταιριάζω καθόλου με αυτόν τον άνθρωπο” θα έπρεπε κάποια στιγμή να έχουμε έστω συστηθεί, που δεν συνέβη. Η δημόσια εικόνα μας πολλές φορές απέχει από την πραγματική. Υπάρχει κι ένα λεπτό σημείο, αυτό που λέει “εύκολο είναι αυτό”. Δεν είμαι πάνα βρακάκι σε ράφι του σούπερ μάρκετ για να με προσπεράσεις τόσο εύκολα, έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρεις. Σημαίνει, ίσως κάτι άλλο από αυτό που ήθελε να πει», συμπλήρωσε κατόπιν.

Το τέλος, ο επίλογος, το σβήσιμο της φωτιάς ήρθε και πάλι στα social media του Δημήτρη Παπανώτα με εκείνον να γράφει απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους: «Λυσσάξατε. Την αγαπώ την κοπέλα. Τέλος. Και θα χαρώ να κλειστουμε σε ασανσέρ μαζί. Ίσως τότε καταλάβει ότι έχουμε περισσότερα κοινά από διαφορές. Εξάλλου θα ήταν τοοοσο πληκτικό να κλειστείς σε ασανσέρ με κάποιον που συμφωνείς σε όλα», έγραψε αναρτώντας έναν τίτλο δημοσιεύματος σε site.

Κεντρική φωτογραφία: Ιnstagram/penelopeanastasopoulou