CELEBRITIES

Η Paris Jackson δηλώνει αναρμόδια να υπερασπιστεί τον πατέρα της μετά τις νέες κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Εδώ και 20 χρόνια η Paris Jackson ακούει πράγματα, φήμες και εικασίες για την ζωή του πατέρα της Michael Jackson. Η νεαρή κόρη του μύθου της pop πρόσφατα ήρθε ξανά αντιμέτωπη με την σκοτεινή πλευρά της προσωπικής ζωής του Michael Jackson, αυτή που κατά καιρούς σημαδεύεται από σκάνδαλα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Οι τελευταίες κατηγορίες εναντίον του ήταν ανατριχιαστικές και προέκυψαν από το ντοκιμαντέρ "Leaving Neverland" και τις συνεντεύξεις δύο ανδρών που είχαν συναναστραφεί τον Michael Jackson στην παιδική τους ηλικία. Η Paris Jackson κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες κατηγορίες μία εβδομάδα μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ στις ΗΠΑ και την Αγγλία.

«Δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσω σε ότι αφορά την υπεράσπισή του» είχε γράψει η Paris στο Twitter και μιλώντας στους παπαράτσι που την ακολουθούσαν στη Νέα Ορλεάνη είπε ότι «Δεν είναι ρόλος μου να τον υπερασπιστώ. Ο Taj κάνει καταπληκτική δουλειά σε αυτό και τον στηρίζω». Η Paris Jackson αναφερόταν στον ξάδερφό της Taj Jackson που έχει ξεκινήσει μία καμπάνια κατά του ντοκιμαντέρ και μαζεύει πόρους για να δημιουργηθεί μία ταινία που θα λέει τα πράγματα από την πλευρά της οικογένειας.

«Θα προσπαθήσω να κάνω τους πάντες να χαλαρώσουν και να αφεθούν στη ροή των πραγμάτων και να είναι ήρεμοι και να σκεφτούν την μεγαλύτερη εικόνα. Αυτό κάνω εγώ» συμπλήρωσε η Paris και τη συγχαίρουμε που αν μη τι άλλο αποφάσισε να κρατήσει τις αποστάσεις της. Η ίδια είχε πει στο Twitter σε κάποιους fan του διάσημου πατέρα της «Ηρεμήστε» και τους συμβούλεψε: «Καπνίστε λίγο χόρτο» για να μην αναστατώνονται με τις κατηγορίες. «Θεωρείτε ότι έχουν πιθανότητες να καταστρέψουν τη φήμη του; Ειλικρινά πιστεύετε πως έχουν ελπίδες να το πετύχουν;», είχε γράψει επιπλέον. Το ίδρυμα που διαχειρίζεται την κληρονομιά του Michael Jackson πάντως έχει καταδικάσει το ντοκιμαντέρ και έχει κατηγορήσει τους Wade Robson και James Safechuck πως λένε ψέματα για τα χρόνια κακοποίησης που ισχυρίζονται ότι έχουν υποστεί.

Πάντως πολλές είναι και οι αντιδράσεις στήριξης στους δύο άνδρες. Ραδιοφωνικοί σταθμοί στην Αυστραλία τον Καναδά αλλά και την Ελλάδα έχουν βάλει στη μαύρη λίστα τα τραγούδια του Michael, οι δημιουργοί των The Simpson’s απέσυραν ένα επεισόδιο όπου ο Michael Jackson έκανε guest εμφάνιση ενώ ο οίκος μόδας Louis Vuitton ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει ρούχα με θέμα τον βασιλιά της ποπ από τη νέα του συλλογή στον απόηχο του “Leaving Neverland”.

Πάντως η Paris αυτές τις ημέρες έχει να ασχοληθεί με τους ισχυρισμούς δημοσιευμάτων του ξένου Τύπου που ισχυρίζεται ότι εθεάθη μεθυσμένη και υπό την επήρεια ναρκωτικών να τσακώνεται με τον σύντροφό της σε βραδινή έξοδο. Η ίδια με καθόλου ψυχραιμία και coolness συνέστησε μέσω Twiiter στο site RadarOnline «Να πάει να γα@@@@@» και χαρακτήρισε τους δημοσιογράφους του «Σκ@@@ που ψεύδονται». Chill Paris.

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP