CELEBRITIES

H νέα απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Αντώνη Κανάκη

Ίσως πίστευες ότι οι έριδες και οι κόντρες δεν έχουν χώρο σε μία περίοδο πανδημίας, όπως σε αυτή την πρωτόγνωρη περίοδο που ζούμε όλοι μας. Λογάριασες, όμως, χωρίς τoν ξενοδόχο. Σε αυτή την περίπτωση όπου ξενοδόχος, βάλε ελληνική showbiz. Η κόντρα που αναζωπυρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα αφορά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Αντώνη Κανάκη.

Ο δεύτερος κατηγόρησε τον πρώτο για «ξεδιάντροπη αντιγραφή» της εκπομπής του, “Βινύλιο”, στο “Live Tonight”, την έκτακτη εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Ο πρώτος γύρος απαντήσεων έγινε μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» και αργότερα το βράδυ της Παρασκευής 3 Απριλίου μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Για να μη γελιόμαστε, περιμένετε να απαντήσουμε ή καλύτερα να απαντήσω γιατί κάποιος κύριος, κάποιος κριτής και τιμητής των πάντων που έσωσε την ελεύθερη τηλεόραση και πήγε και στο Youtube για να σώσει και το Youtube κατηγόρησε λίγο αυτή την εκπομπή», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Αντώνη Κανάκη στην εκπομπή του.

Η σπόντα για το lead in και οι μα@@@@@@

Όπως είπε η πρόταση για την εκπομπή ήρθε από τον Τζώρτζη Ποφάντη του ΑΝΤ1. «Θα μπορούσα να του αρνηθώ και να πω όχι και να μείνω στα πολύ καλά νούμερα του The 2night που φέτος έχει κάνει μια τρομακτική επιτυχία και να κάθομαι σήμερα Παρασκευή σπίτι μου και να κοιμάμαι. Όμως του είπα “πάμε”», σημείωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ακολούθησε μία σημαντική σπόντα.

«Δεν σκέφτηκα ούτε για lead in. Ξέρετε, εσείς που γράφετε αυτές τις ανοησίες για lead in που πολλές φορές είναι πολύ ουσιαστικό για να πάρεις αλλά αν η εκπομπή δεν είναι καλή όσο καλό lead in και να πάρεις, εξαφανίζονται οι άνθρωποι, οπότε ήξερα ότι δεν θα πάρουμε καλό lead in γιατί τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν το σκέφτηκα όμως καθόλου όπως το σκέφτονται κάποιοι άλλοι κριτές και τιμητές που αν δεν πάρουν καλό lead in δε βγαίνουν ποτέ ή μάλλον το ψάχνουν μανιακά», είπε αναφερόμενος στην ομάδα του Ράδιο Αρβύλα.

«Ακούσαμε τόσες πολλές ανοησίες αλλά θα πω κάτι: Είχα ετοιμάσει πάρα πολλά σήμερα για απάντηση σε αυτόν τον κύριο. Πάρα πάρα πολλά και εσείς που βγάζετε έτσι γρήγορα συμπεράσματα θα παθαίνατε ένα πατατράκ. Όμως λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα δεν θα πέσω σε αυτό το ξεκατίνιασμα το αστείο. Δεν μπορεί η Ελλάδα να περνάει τόσο δύσκολα, όλος ο πλανήτης, να χάνονται ζωές, άνθρωποι να μη μπορούν να δουν τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, να μην μπορούν να αγκαλιάσουν τη μάνα τους και να κάνουμε ξεκατίνιασμα τηλεοπτικό και να ασχολούμαστε -συγγνώμη για τη φράση- με μα@@@@@@» είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η νέα απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον «ναρκισσισμό» του Αντώνη Κανάκη

Ωστόσο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έβαλε τελεία εκεί, τελικά. Σε Instagram Live με τον Χάρη Λεμπιδάκη, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 απάντησε ξανά για το θέμα της κόντρας του με τον Αντώνη Κανάκη.

«Είναι τόσο αστείο. Υπερχορτασμένοι να μην έχουν μέτρο για το πότε πρέπει να πουν ακόμα και το παράπονό τους. Που κι αυτό είναι δεκτό, θα μπορούσε να γίνει, όχι βέβαια με αυτόν τον τρόπο. Αλλά τόσο πολύ η ναρκισσιστική διάθεση των ανθρώπων είναι τόσο πιο μεγάλη, το εγώ τους από αυτό που συμβαίνει που δεν καταλαβαίνουν ούτε χρονική στιγμή, ούτε για πότε το λένε, αλλά μόνο να τους βγει από μέσα τους αυτό που νομίζουν ή αυτό που επιχειρούν πολλές φορές να κάνουν τεχνηέντως για κάποιους λόγους», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Έχω κάνει διάφορες εκπομπές, πάρα πολλές. Ίσως κάποιοι έχουν ξεχάσει ποιες έχω κάνει. Δεν ήταν ότι εγώ ξύπνησα μια μέρα και είπα… τι μεγάλη ιδέα, τι φαντάστηκες ρε Γρηγόρη, δεν το έχει ξανακάνει κανένας στην τηλεόραση, βγες και κάνε το. Όλα αυτά που έχω κάνει, έχουν ξαναγίνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Άλλος τα κάνει καλύτερα, άλλος χειρότερα… Άλλα δεν τα κατάφερα να τα κάνω, άλλα τα έκανα συμπαθητικά, άλλα δεν τα έκανα καθόλου καλά. Στο τέλος της σεζόν θα αν όλα έχουν πάει καλά, θα απαντήσω έτσι όπως πρέπει για αυτές τις ανοησίες που άκουσα», ανέφερε στη συνέχεια.

«Θα ερχόμουν τον Απρίλιο να κάνω μια εκπομπή για να κλέψω κάποιον άλλο, γιατί;»

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 απάντησε στην κατηγορία του Αντώνη Κανάκη περί αντιγραφής, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνει την εκπομπή “Live Tonight” τώρα εκτός από τις έκτακτες συνθήκες στις οποίες ζούμε. Και τις έκτακτες ανάγκες των ανθρώπων για ψυχαγωγία.

«Ότι θα έμπαινα μεσούσης της σεζόν, μήνα Απρίλιο, να κάνω μια εκπομπή για να κλέψω κάποιον άλλον; Όταν έχω μια εκπομπή που κάνει 30% και 25%, κάνει σούπερ επιτυχία; Όταν εμφανίζομαι σε ένα μικρό δωματιάκι, που δεν έχει κάμεραμαν, δεν υπάρχουν ρεπόρτερ, μοντάζ, δεν υπάρχει τίποτα για λόγους ασφαλείας; Να εμφανιστώ και να πάρω εγώ την ιδέα του άλλου για να κάνω τι; Δε μπορούσα να βγω στις αρχές Σεπτεμβρίου;», αναρωτήθηκε. Ο ίδιος ανέφερε ξανά ότι έχει κι άλλα πράγματα να πει για τον Αντώνη Κανάκη. «Έχω και άλλα πράγματα που θα έπεφταν τα μαλλιά πολλών ανθρώπων αν έβλεπαν τι ετοιμάσαμε χθες. Γιατί δεν ξέρει και ο κόσμος», σημείωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι κάπου εδώ το ζήτημα παίρνει τέλος, αλλά κάτι μας λέει ότι το μπαλάκι που έχει πέσει στο γήπεδο του Αντώνη Κανάκη, αυτός θα το πιάσει και θα το πετάξει πάλι πίσω. Κι είναι κρίμα γιατί όσο και αν δεν το αντιλαμβάνεσαι πια, αυτοί οι δύο άνθρωποι κάποτε υπήρξαν αχώριστοι φίλοι. Διασκέδαζαν μαζί, έκαναν διακοπές μαζί, βρίσκονταν ο ένας στη ζωή του άλλου με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Όχι πια όμως και μάλλον ποτέ ξανά.