ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

H νέα αινιγματική απάντηση της Σπυροπούλου για τον Acun Ilicali και το σχόλιο της Τσιμτσιλή

ndp

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε πρόσφατα ότι υποσχέθηκε να μη μιλά για τα προσωπικά της το 2019. Το αποτέλεσμα είναι να δίνει απαντήσεις - γρίφους σε περιπτώσεις όπως αυτή που έδωσε όταν την ρώτησαν αν είναι ζευγάρι με τον προσφάτως διεζευγμένο Acun Ilicali. «Δεν θα ήθελα να διαψεύσω, ούτε τη ζωή δεν θα ήθελα να διαψεύσω, δεν ξέρω πώς ξυπνάω κάθε μέρα, τώρα ξυπνάω ωραία» είπε το βράδυ της Δευτέρας στις κάμερες και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο σε τηλεφωνική της παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

«Βγήκες και είπες ότι έχω μια σχέση και μ’ έχουν τρελάνει από εκείνη την ώρα» είπε η Κωνσταντίνα με τον Νίκο Μουτσινά να απαντά με νόημα: «Ναι αλλά κι εσύ δεν είπες “Δεν έχω”» για να λάβει την απόκριση – μυστήριο της Κωνσταντίνας «Μα πού ξέρεις;». Ένιωσες να βγάζεις κάποια άκρη; Μάλλον όχι.

Η άρνησή της να διαψεύσει τις φήμες σχολιάστηκε σήμερα και από την παρουσιάστρια του Happy Day, Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έδειξε στον άερα και σχετικό πρωτοσέλιδο για τη σχέση τους. «Να ισχύει αυτό; Ότι είναι ζευγάρι. Μου κάνει εντύπωση και μένα πως δεν το διέψευσε (η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου). Βέβαια το κορίτσι είπε πως δεν μιλάει για τα προσωπικά της. Ίσως γι’ αυτό. Αλλά γεγονός είναι πως όταν κάτι σε θίγει, σε προσβάλλει και δε θες καθόλου να γράφεται, το διαψεύδεις ευθαρσώς και λες παιδιά συγγνώμη δεν ισχύει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την ομάδα της να σχολιάζει πώς ακόμα κι αν δεν ισχύει «μπορεί και να τη βολεύει». «Τι να νομίζουν οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ πώς υπάρχει κάτι; Η Queen Ντίνα δεν έχει ανάγκη», τόνισε η παρουσιάστρια. Όσο για το επίμαχο πρωτοσέλιδο, δες το παρακάτω.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency