CELEBRITIES

Η Σπυροπούλου ζευγάρι με τον Acun Ilicali; Η παρουσιάστρια δεν διαψεύδει τίποτα

NDP Photo Agency

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγε στο θέατρο και συγκεκριμένα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Βερβερίτσα» και μάλιστα παρακολούθησε την παράσταση καθισμένη ακριβώς πίσω από την προηγούμενη παρουσιάστρια του "My Style Rocks", Ευαγγελία Αραβανή. Όπως συνηθίζεται, λοιπόν, σε αυτές τις περιπτώσεις στάθηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και άφησε τους δημοσιογράφους να της κάνουν ερωτήσεις. Ανάμεσα σε όλα ρωτήθηκε για φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali και απάντησε με τον τρόπο της.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

«Εντάξει πια γελάω με όλα τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή» είπε αρχικά η Κωνσταντίνα και δημοσιογράφος της επεσήμανε πώς λένε μάλιστα ότι λόγω της σχέσης της με τον Acun παρουσιάζει το “My Style Rocks” που παράγει η Acun Media. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Εντάξει, δεν πειράζει καλή καρδιά. Τα αντιμετωπίζω με χιούμορ. Τι να σου πω, άμα θες να το πιστεύεις, ποτέ δεν ξέρεις. Δεν θα ήθελα να διαψεύσω, ούτε τη ζωή δεν θα ήθελα να διαψεύσω, δεν ξέρω πώς ξυπνάω κάθε μέρα, τώρα ξυπνάω ωραία. Υποσχέθηκα επίσης ότι από τη νέα χρονιά δεν θα μιλάω καθόλου για τα προσωπικά μου» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ό,τι κατάλαβες, κατάλαβες. O Acun Ilicali να σου θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι τον Νοέμβριο πήρε το τρίτο του διαζύγιο, αυτή τη φορά μετά από έναν χρόνο γάμου με τη Seyma Subasi.

 

Σε άλλα νέα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για το εργασιακό της περιβάλλον στον ΣΚΑΪ πετώντας και τη σπόντα της για τον Alpha. «Βρήκα ένα εργασιακό περιβάλλον που είναι πολύ κοντά μου και πολύ φιλικό προς εμένα. Γι’ αυτό κάνω και την πλάκα μου και ενδεχομένως ο κόσμος έχει δει τον πραγματικό μου χαρακτήρα. Πολλές φορές όταν είσαι σε ένα τοξικό μέρος, δύσκολα βγαίνει αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency