CELEBRITIES

H Meghan Markle δε θα επιτρέψει ποτέ στον πατέρα της να δει τον γιο της

AP Photo/Frank Augstein, file

Την ελπίδα του πως η γέννηση του Archie Harisson Mountbatten Windsor θα «μαλάκωνε την καρδιά της Meghan» και θα την έκανε να του μιλήσει ξανά, μοιράστηκε ο Thomas Markle με την κυριακάτικη εκδοχή της Daily Mail. Ο Thomas, πατέρας της Meghan Markle, πεθερός του πρίγκιπα Harry και παππούς του μικρού Archie, ξαναχτύπησε με μία ακόμα συνέντευξή του στον Βρετανικό Τύπο μετά από αρκετούς μήνες σιωπής.

Διάβασε ακόμα: H Meghan Markle τιμά 15 γυναίκες, γράφει ιστορία, εμπνέει και παρ’ όλα αυτά την “κράζουν”. Welcome to our world

«Έμεινα σιωπηλός γιατί η Meghan ήταν έγκυος με τον Archie, αλλά τώρα μιλάω γιατί εκείνοι και οι άνθρωποι του γραφείου Τύπου τους εξακολουθούν να με αγνοούν. Φυσικά είμαι απογοητευμένος που δεν έχω δει τον Archie», σημείωσε ο Thomas που τόνισε ότι θα ήθελε να του έχουν στείλει τουλάχιστον μία φωτογραφία του Archie για να την κάνει κορνίζα και να την κρεμάσει στον τοίχο δίπλα στης Meghan. Γιατί όπως κατάλαβες, μπορεί να νιώθει πληγωμένος, μπορεί να λέει την κόρη του σκληρόκαρδη, αλλά τη Meghan την κρατά στον τοίχο του. «Δεν είναι αυτό ότι θα ήθελε κάθε παππούς; Θέλω να μάθω αν έχει πάρει τη διάσημη μύτη των Markle», είπε και εκεί που πας να τον συμπονέσεις, μετά χαρακτήρισε την κόρη και τον γαμπρό του υποκριτές χωρίς καμία δυσκολία.

 

«Νιώθω άσχημα γι’ αυτούς γιατί το προκάλεσαν στον εαυτό τους, αλλά δεν μπορείς να λες ένα πράγμα και να κάνεις το αντίθετο» σημείωσε σχολιάζοντας την κριτική που δέχτηκε το ζευγάρι για την μετακίνησή του με ιδιωτικό jet μετά την δήλωση του πρίγκιπα Harry ότι θα κάνουν μόνο δύο παιδιά για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος. Λίγο νωρίτερα είχε ισχυριστεί ότι η κόρη του λέει ψέμματα όταν υποστηρίζει ότι πλήρωσε μόνη της, εργαζόμενη, τις σπουδές της. Διπλή υποκρισία για τη Meghan. «Όλοι λένε πόσο καλοί και θαυμαστοί είναι, αλλά δεν είναι καλοί με την οικογένειά τους την ίδια. Αυτό είναι υποκριτικό. Δεν μπορείς να παρουσιάζεσαι σαν φιλάνθρωπος που θέλει να ενώνει τους ανθρώπους και να αγνοείς τον ίδιο σου τον πατέρα και την οικογένειά σου. Ακόμα δεν έχω γνωρίσει τον γαμπρό μου. Γιατί δεν μπορεί ο πρίγκιπας Harry να ανέβει σε ένα αεροπλάνο και να έρθει να μου ζητήσει το χέρι της; Προφανώς δεν έχει πρόβλημα να ταξιδεύει με ιδιωτικά τζετ», κατέληξε.

Διάβασε κι αυτό: Ο “θρασύς” Leonardo DiCaprio, οι “υποκριτές” πρίγκιπας Harry και Meghan Markle και το περιβάλλον στο οποίο ζούμε όλοι

Τι περίμενε ήθελα να ήξερα; Γιατί εσύ όπως κι εγώ, είμαι βέβαιη, δεν περίμενες ο Βρετανικός Τύπος να επανερχόταν στο θέμα με ρεπορτάζ που θα υποστήριζαν πως η Meghan λύγισε, ταξίδεψε κοντά του και έπεσε στην αγκαλιά του έτσι απλά. Η Daily Mail ανέφερε ότι η Meghan Markle, έχει αποφασίσει να μην αφήσει τον πατέρα της να δει ποτέ τον Archie για να προστατεύσει τον εαυτό της, τον σύζυγό της και τον ίδιο της τον γιο. Η Meghan πήρε την δύσκολη απόφαση να κόψει εντελώς τους δεσμούς με τον πατέρα της, όπως ανέφεραν βασιλικές πηγές στην εφημερίδα. «Ήταν μια απόφαση που πήρε πριν από λίγο καιρό και είναι κάτι που τώρα αρχίζει να αποδέχεται. Προφανώς τη στενοχωρεί τρομερά αλλά πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό της, τον σύζυγό της και τον γιο της» ανέφεραν τα πρόσωπα αυτά στην εφημερίδα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η απόφαση του Thomas Markle να συνεχίζει να μιλά στον Τύπο ακόμα και μετά τις εκκλήσεις της Meghan να το σταματήσει είναι ο λόγος που το χάσμα στη σχέση τους είναι πλέον αγεφύρωτο.

Σου θυμίζω ότι οι γονείς της Meghan Markle, Doria και Thomas χώρισαν όταν εκείνη ήταν 2 ετών. Τα ετεροθαλή αδέλφια της, Samantha και Thomas Markle Jr. από τον προηγούμενο γάμο του μπαμπά της, ήταν στα τέλη της εφηβείας τους όταν γεννήθηκε εκείνη και αν και παρουσιάζουν κι εκείνα στα media ότι είχαν μια τέλεια σχέση που έχει χαλάσει πια, δημοσιεύματα έχουν υποστηρίξει ότι δεν ήταν μέρος της ζωής της. Με τον πατέρα της απομακρύνθηκε όταν ο Thomas  έκανε μια σειρά από στημένες paparazzi φωτογραφίες πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry. Μετά την αποκάλυψη για τις paparazzi φωτογραφίες τουι επέλεξε να μην παρευρεθεί στον γάμο. Η Meghan Markle μπήκε μόνη στην εκκλησία ενώ στα λίγα τελευταία μέτρα προτού βρεθεί στο πλευρό του Harry τη συνόδευσε ο πρίγκιπας Κάρολος.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Frank Augstein, file