IRINA SHAYK

Η Irina Shayk στην πρώτη συνέντευξή της μετά τον χωρισμό από τον Bradley Cooper

Charles Sykes/Invision/AP

Μπορεί να χώρισε πρόσφατα από τον σύντροφό της Bradley Cooper μετά από 4 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού, της μικρής Lea De Seine, αλλά η Irina Shayk παραμένει μια αθεράπευτα ρομαντική ψυχή και δε φοβάται να το δηλώσει στην πρώτη της συνέντευξη μετά το τέλος μιας σημαντικής σχέσης.

Διάβασε κι αυτό: Χώρισαν Bradley Cooper και Irina Shayk. Κάποιος να επικοινωνήσει με την Lady Gaga

«Αν πιστεύω στον γάμο; Ναι, φυσικά. Δεν είμαι ο τύπος του ανθρώπου που είναι κατά του γάμου» εξομολογήθηκε στη συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar. H ίδια αναζητά τον ρομαντισμό αλλά σε σωστές δόσεις. «Κάθε φορά που κάποιος μου στέλνει λουλούδια σκέφτομαι, ας μου στείλει κάποιος μια τοματιά» είπε το μοντέλο που είναι υπέρ των πρακτικών δώρων αλλά και της πραγματικής ανθρώπινης επαφής. «Κανείς δεν στέλνει πια γράμματα σε κανέναν. Πραγματικά πιστεύω ότι αν θέλεις να βγεις για δείπνο με κάποιον δεν πρέπει να τους στείλεις μήνυμα ή να τους γράψεις προσωπικό μήνυμα στο Instagram, απλά σηκώνεις το τηλέφωνο, τους καλείς και λες: “Ας πάμε για δείπνο”».

 

Όπως θα περίμενες, η Irina Shayk δεν αναφέρθηκε στον χωρισμό της ξεκάθαρα. Άλλωστε ποτέ δεν το έχει κάνει ως τώρα, αφού θέλει πάντα να προστατεύει την ιδιωτική της ζωή. «Νομίζω ότι είναι ανθρώπινο: Αν δεν μπορείς να το έχεις, το θέλεις περισσότερο. Υπάρχει μια κουρτίνα εκεί και θες να την ανοίξεις. Είναι η περιέργεια φαντάζομαι» σημείωσε μιλώντας για την επιμονή των ανθρώπων να θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

Διάβασε επίσης: H Irina Shayk στην καμπάνια του Moschinο είναι ίδια η Joan Collins από τη θρυλική ”Δυναστεία”

Όσο για το ποια είναι η Irina Shayk αποκάλυψε πως δεν έχει προσωπικό βοηθό, δεν έχει στυλίστα, δεν έχει μια ομάδα 20 ατόμων να τρέχει γύρω της για τα πάντα. Κι αν χρειαστεί να κρεμάσει ένα καρφί στον τοίχο του σπιτιού της και να μετακινήσει έναν καναπέ, θα το κάνει κι αυτό μόνη της γιατί έτσι μεγάλωσε. Έχοντας χάσει τον ανθρακωρύχο πατέρα της από όταν ήταν 14 ετών η Irina μεγάλωσε σε μια μητριαρχική οικογένεια όπου οι γυναίκες έκαναν τα πάντα μόνες τους. «Ποτέ δεν είχαμε άντρες γύρω μας και έπρεπε να μάθουμε και πως να βάζουμε ένα καρφί στο τοίχο. Γνωρίζω τα πάντα για το πως να φυτεύω στο κήπο, όπως πατάτες και αγγούρια. Γιατί στην Ρωσία έτσι επιβιώνεις τον χειμώνα», σημείωσε ενώ η εικόνα της για την γυναικεία δύναμη (πρότυπό της ήταν η γιαγιά της Galina αλλά και η μητέρα της) φαίνεται σχεδόν σε κάθε της απάντηση. «Οι γυναίκες μπορούν να χειριστούν τα πάντα. Μπορούν να μεγαλώσουν παιδιά, μπορούν να δουλεύουν και όταν επιστρέψουν σπίτι είναι έτοιμες να μαγειρέψουν, να σκουπίσουν και να κάνουν ότι χρειάζεται για την οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για τη μητρότητα τόνισε: «Γιατί πρέπει να αλλάζεις ποιος είσαι και πως αισθάνεσαι επειδή γίνεσαι μητέρα; Αν όντως αγαπάς κάτι, μπορείς να βρεις χρόνο για τα πάντα. Η μητρότητα είναι απλά μια προσθήκη στις υποχρεώσεις σου».

 

«Δεν είμαι ένα άκαμπτο μοντέλο που κάθεται εκεί και θέλει να δείχνει τέλειο. Δεν είμαι τέλεια. Έχω κακές ημέρες που το δέρμα μου και τα μαλλιά μου δεν δείχνουν ωραία. Μερικές φορές δεν μοιάζω καν με μοντέλο. Είμαι απλά ένα αληθινό ανθρώπινο πλάσμα», σημείωσε η Irina Shayk που όπως εξομολογήθηκε σκεφτόταν ότι θα γίνει δασκάλα ή μουσικός και δε σχεδίαζε ποτέ να γίνει μοντέλο. Το μόνο που σχεδίαζε ήταν να φύγει από τη μικρή πόλη της Ρωσίας όπου μεγάλωνε. Και τα κατάφερε μια χαρά.

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP