CELEBRITIES

H Irina Shayk στην καμπάνια του Moschinο είναι ίδια η Joan Collins από τη θρυλική “Δυναστεία”

AP Photo/Luca Bruno

Από το 1981 ως το 1989 η «Δυναστεία» έπαιζε στην Αμερικανική (και όχι μόνο) τηλεόραση καθηλώνοντας τους τηλεθεατές στις πολυθρόνες τους, να παρακολουθούν τις περιπέτειες της ζάμπλουτης οικογένειας Carrington από το Denver του Colorado. Η σειρά στην πρώτη της σεζόν δεν είχε μεγάλη επιτυχία, αλλά η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε στα ύψη όταν στη δεύτερη σεζόν έκανε την είσοδο της η Alexis Carrington, την οποία υποδυόταν η Βρετανίδα ηθοποιός Joan Collins.

Διάβασε επίσης: Το φόρεμα της Irina Shayk είναι έρωτας και σου βρήκαμε το ίδιο για να το αποκτήσεις κι εσύ

Η Joan Collins και το στυλ της τη δεκαετία των 80’s έγινε συνώνυμο της αισθητικής της σαπουνόπερας και από την μικρή οθόνης εξαπλώθηκε παντού στον κόσμο επηρεάζοντας τη μόδα. Η Moschino για την συλλογή της Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 – 2020 εμπνεύστηκε όχι μόνο από αυτή τη δεκαετία αλλά συγκεκριμένα από την σαπουνόπερα «Δυναστεία». Και δεν είναι τυχαία η επιλογή της Irina Shayk ως μία από τις πρωταγωνίστριες της εν λόγω καμπάνιας. Είναι ίδια η Joan Collins και θα το διαπιστώσεις αμέσως. βλέποντας την Irina στην καμπάνια αλλά και την 86χρονη σήμερα Joan όπως ήταν σε εκείνη την εποχή.

 

AP Photo/Mark Sennett

AP Photo/Mark Sennett

Ο οίκος μόδας δημοσίευσε διαφημιστικά βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούν η Irina Shayk, η Gigi Hadid και η Joan Smalls, και επιπλέον έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες φωτογραφίες της καμπάνιας αλλά και κάποια αστεία memes εμπνευσμένα από τις καλλονές πρωταγωνίστριές της και το κλίμα της «Δυναστείας». Πίσω από την καμπάνια βρίσκεται φυσικά ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Moschino και ο σκηνοθέτης Steven Meisel. Οι τρεις γυναίκες σε μεταφέρουν αμέσως πίσω στην δεκαετία του 1980 ακόμα κι αν δεν την έζησαν οι ίδιες παρά ελάχιστα. Και το αποτέλεσμα της καμπάνιας αν είσαι fan εκείνης της εποχής σίγουρα θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

 

 

Κι αν η Irina σου θυμίζει την Joan απόλυτα, λίγο λιγότερο μοιάζει και η Gigi Hadid με την Linda Evans, που υποδυόταν στη σειρά την Krystle Jennings (την αιώνια αντίπαλο της Alexis) και δεν θα μπορούσα να μη στο αναφέρω αυτό, πριν σε αφήσω να νοσταλγήσεις λίγο περισσότερο τα 80’s με το παρακάτω video.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Luca Bruno