ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιβεβαίωσε (;) τη σχέση της με τον Snik. Από εκείνη είναι ναι

Instagram/Ilianapapageorg

Με την μέθοδο της εις άτοπον απαγωγής ήρθε μια κάποια επιβεβαίωση της σχέσης της κριτή του GNTM και μοντέλου, Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του ράπερ Snik. Τα πρώτα δημοσιεύματα που τους ήθελαν ζευγάρι κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα, το Σαββατοκύριακο είδαμε και τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες και ήρθε η ώρα της πρώτης συνέντευξής της στην οποία ερωτήθηκε για την προσωπική της ζωή. Είναι γνωστό πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν απαντά ποτέ για την προσωπική της ζωή δημόσια. Αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση για τη ρεπόρτερ της «Φωλιάς των Κου Κου». Και σε αυτές τις δηλώσεις της, δε διέψευσε τη σχέση της με τον Snik. Και σε αυτή την περίπτωση η μη διάψευση ισούται με μία επιβεβαίωση.

Διάβασε επίσης: Είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο ράπερ Snik το νέο ζευγάρι στην πόλη;

«Δεν έχω δει τις φωτογραφίες με τον Snik. Αν είσαι πλάτη ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι και τι γίνεται. Ήμουν άραγε;» είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Είμαι σε μια πάρα πολύ καλή φάση της ζωή μου, περνάω πάρα πολύ καλά, πιστεύω ότι τα πράγματα μπορούν να συνδυαστούν άμα θέλεις. Δημόσια ξέρεις ότι δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Σου λέω ξεκάθαρα ότι περνάω πάρα πολύ καλά, πιστεύω στον συνδυασμό, πιστεύω ότι είναι ωραίο οι άνθρωποι να ανοιγόμαστε και να κάνουμε γνωριμίες και θα το αφήσω εκεί, γιατί με ενδιαφέρει περισσότερο τα προσωπικά μου να τα κρατάω για τον εαυτό μου γιατί τα αγαπάω πάρα πολύ και δε θέλω να τα λέω, θέλω να τα δω. Πιστεύω πάντως ότι οι άνθρωποι είναι ωραίο να ανοιγόμαστε, να κάνουμε γνωριμίες και να περνάμε καλά. Αν θες να περπατάς αγκαλιά με κάποιον, η ζωή σου είναι ζήσε τη. Και μια φωτογραφία να σας βγάλουν, δεν τρέχει τίποτα. Τα φαινόμενα ορισμένες φορές απατούν, αλλά σε άλλο θέμα όχι στην φωτογραφία», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και συμπλήρωσε: «Η φωτογραφία είναι θολή, μου μοιάζει. Θα μπορούσα να είμαι εγώ».

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε μιλώντας για την προσωπική της ζωή. «Στο παρελθόν αισθανόμουν ολοκληρωμένη μόνο με την δουλειά μου, τώρα χρειάζομαι κι άλλα πράγματα. Τώρα είμαι στην φάση που χρειάζομαι κι άλλα πράγματα στην ζωή μου. Έχω μάθει να επενδύω στις εξαιρέσεις. Επενδύστε λίγο στην εξαίρεση του κανόνα και θα περάσετε πολύ καλά», σημείωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ποιος είναι ο κανόνας και ποια η εξαίρεση στην οποία αναφερόταν δεν ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι η ίδια έσπασε τον κανόνα της να μην απαντήσει ποτέ σε οποιαδήποτε φήμη για την προσωπική της ζωή. Κι αυτή η εξαίρεση μας αρέσει πολύ.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Ilianapapageorg