CELEBRITIES

Είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο ράπερ Snik το νέο ζευγάρι στην πόλη;

Instagram/ilianapapageorgiou

Στον πρώτο κύκλο του Greece's Next Top Model τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έδιναν κι έπαιρναν. Το μοντέλο και κριτής του GNTM φημολογούνταν πως είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, φήμη που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από κανέναν από τους δύο. Φέτος οι φήμες για την προσωπική ζωή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου συνεχίζονται, τη θέλουν και πάλι να είναι σε σχέση, πάλι με τραγουδιστή αλλά αυτή τη φορά από διαφορετικό μουσικό είδος.

Διάβασε κι αυτό: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απάντησε στο αν έχει κάνει πλαστικές στο πρόσωπο με την πιο ακομπλεξάριστη φωτογραφία

Σύμφωνα με δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του δημοσιογράφου Τάσου Μαστρογιάννη και αναπαράχθηκε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» στο Open, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ζευγάρι με τον ράπερ Snik, τον οποίο μπορείς να δεις παρακάτω.

 

«Το Σάββατο το βράδυ πήγε πρώτη η Ηλιάνα σε μπαρ καφέ του Χαλανδρίου και μετά από ένα τέταρτο εμφανίστηκε ο Snik με άλλους δύο φίλους του. Μέχρι εκεί λες, ωραία καλά πήγαν για έναν καφέ. Αλλά άρχισαν μετά τα φιλιά και ήταν μάλιστα πολύ διαχυτικοί» είπε στην εκπομπή η Ελένη Πολυκάρπου, που όπως συμπλήρωσε εντόπισε στο Instagram της Ηλιάνας Παπαγεωργίου κι ένα video στο οποίο χορεύει την τελευταία επιτυχία του Snik, το τραγούδι του “Senorita”. «Τίποτα δεν είναι τυχαίο γιατί η Ηλιάνα προσέχει τι κάνει» σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

 

Και φυσικά ακολουθεί και το επίμαχο video που ακόμα κι αν δεν αποδεικνύει τίποτα σε σχέση με τη σχέση της Ηλιάνας με τον Snik, δείχνει ξεκάθαρα πως το μοντέλο ξέρει να χορεύει.

 

Η τελευταία φορά που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε κάτι δημόσια για την προσωπική της ζωή ήταν πριν από αρκετά χρόνια, όταν διατηρούσε σχέση με έναν αρχιτέκτονα από τον Βόλο. ««Το αγόρι μου δεν είναι πολύ ζηλιάρης. Η δουλειά μου δεν του αρέσει πολύ, αλλά τώρα την έχει συνηθίσει. Εκείνος σπουδάζει στον Βόλο, είναι αρχιτέκτονας και έπαιζε και σε ομάδα μπάσκετ του Βόλου.Οπότε έπρεπε να είναι εκεί μόνιμα. Οπότε εγώ μετακινούμαι αναγκαστικά. Το αγόρι μου δεν ήθελε, εγώ έναν χρόνο το κυνηγούσα. Πολύ ταξίδι, πολύ ταλαιπωρία. Νόμιζα πως δεν με ήθελε», είχε πει τότε στην εκπομπή «ΦΜ Live».

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/ilianapapageorgiou