ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

Η Φαίη Σκορδά κινείται νομικά για δημοσίευμα: “Είναι χυδαίο, είναι πρόστυχο”

NDP Photo Agency

Η Ελένη Τσολάκη ήταν καλεσμένη σήμερα στο Πρωινό όπου πριν από λίγο καιρό η παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά είχε τοποθετηθεί δημόσια υπέρ της συναδέλφου της για το ξέσπασμά της απέναντι σε δημοσίευμα στήλης γνωστής ιστοσελίδας.

Διάβασε κι αυτό: Το πρωτοφανές ξέσπασμα της Ελένης Τσολάκη για δημοσίευμα που την ήθελε να χωρίζει από τον Παύλο Πετρουλάκη

Φαίη Σκορδά και Ελένη Τσολάκη συζήτησαν για την απόφαση της τελευταίας να απαντήσει δημόσια στο δημοσίευμα που την ήθελε ένα βήμα πριν το χωρισμό από τον σύζυγό της Παύλο Πετρουλάκη. «Το να χρησιμοποιεί ένας άνθρωπος κάτι τόσο ιερό, προσωπικό κι ευαίσθητο σε έναν τίτλο, ανάμεσα σε άλλες ανυπόστατες πληροφορίες, απλά και μόνο για να πουλήσει, με θύμωσε πάρα πολύ! Είναι σκάνδαλο στην Ελλάδα του 2019 να είσαι παντρεμένος και να μην έχεις κάνει παιδί; Είναι τραγικό! Είναι αστείο! Οπότε, το δικό μου όριο ήταν εκείνο. Θα ήθελα αν το δει ποτέ κάποιος, να ξέρει ότι υπάρχει μια δική μου απάντηση», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του Alpha και τη σκυτάλη πήρε η Φαίη Σκορδά.

 

«Τα τελευταία 16 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά έχω διαβάσει διάφορα. Είχα φουντώσει πριν. Πραγματικά πρέπει να υπάρχει ένα όριο. Δεν μιλάς είσαι ανώτερος, πρέπει να είσαι αξιοπρεπής, είναι στα πλαίσια της δουλειάς, μην ασχολείσαι, δεν μου αρέσει και αυτό που όλα γυρνάνε γύρω από εμάς, και να ασχολούμαστε και να απαντάμε είναι εντελώς αντίθετο με την δική μου αισθητική και επαγγελματική ιδιοσυγκρασία καθόλου», εξήγησε η παρουσιάστρια του Πρωινού και στη συνέχεια έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη.

«Είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να κινηθώ νομικά σε κάτι αντίστοιχο με το δικό σου στην ίδια στήλη -προφανώς γίνεται «ανταλλακτικά» επειδή στήριξα την Ελένη. Και λες ρε παιδί μου, τι να κάνω, να το πάω νομικά; Ναι, θα το πας νομικά. Θα αλλάξει κάτι; Εξαρτάται πόσο κάποιος αισθάνεται ξεφτιλισμένος ή όχι για να το συνεχίσει ή όχι. Υπάρχουν κάποια όρια που όταν ο άλλος χωρίς να σκέφτεται τα καταπατά, γράφοντας μπούρδες και ψέματα, με έναν τίτλο που δεν έχει καμία σχέση με το κείμενο, είναι ανυπόστατο, είναι χυδαίο, είναι πρόστυχο, πρέπει να μπαίνει μία τελεία. Δεν θα πω κάτι άλλο, απλώς κι εγώ πρώτη φορά αποφασίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να παίρνουν τη νομική οδό», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά έχοντας αποφασίσει να στραφεί πλέον στη δικαιοσύνη για την προστασία της από ανυπόστατα δημοσιεύματα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency