CELEBRITIES

Το πρωτοφανές ξέσπασμα της Ελένης Τσολάκη για δημοσίευμα που την ήθελε να χωρίζει από τον Παύλο Πετρουλάκη

ndp

Κάτι που δεν κάνει συχνά, έως και καθόλου, έκανε πριν από λίγη ώρα η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια του Alpha με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram, θέλησε να απαντήσει σε δημοσίευμα που την ήθελε να βρίσκεται ένα βήμα πριν το διαζύγιο από τον σύζυγό της Παύλο Πετρουλάκη. «Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Οι τσακωμοί, η εγκυμοσύνη και όσα έφεραν τη ρήξη στον γάμο τους» έγραφε το δημοσίευμα. Και ποιος είδε την Ελένη Τσολάκη και δε τη φοβήθηκε.

«Ντρέπομαι πραγματικά γι’ αυτή τη ”δημοσιογραφία” και γι’ αυτό το “αποκλειστικό ρεπορτάζ”. Λυπάμαι που κάποιοι άνθρωποι θεωρούν πως έχουν το δικαίωμα να γράφουν ότι κακοήθεια και βλακεία τους έρθει στο μυαλό! Τόσα χρόνια που βρίσκομαι σ’ αυτό το χώρο έμαθα να σέβομαι κάθε άνθρωπο, να προσέχω τι λέω και τι κάνω για τους άλλους και το πιο βασικό… Να διατηρώ τις αξίες μου! Να σέβομαι τις ζωές των ανθρώπων και τις οικογένειές τους! Για εμένα αυτό είναι ηθική! Δεν θα απαντούσα, όπως σε τόσες και τόσες βλακείες που διαβάζω! Θα το αντιμετώπιζα για άλλη μια φορά με χιούμορ όπως όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πολύ καλά πως κάνω! Αλλά δεν έχετε όριο!! Δεν υπάρχει σταματημός! Χρησιμοποιείται ακόμα και μία εγκυμοσύνη που είναι το πιο ιερό θέμα στο κόσμο για να μη μπορέσει κανένας να αντισταθεί στον τίτλο!!! Έλεος!», έγραψε η Ελένη Τσολάκη.

View this post on Instagram

Ντρεπομαι πραγματικα γι αυτη τη «δημοσιογραφια» κ γι αυτο το «αποκλειστικο ρεπορταζ».Λυπαμαι που καποιοι ανθρωποι θεωρουν πως εχουν το δικαιωμα να γραφουν οτι κακοηθεια κ βλακεια τους ερθει στο μυαλο! Τοσα χρονια που βρισκομαι σ αυτο το χωρο εμαθα να σεβομαι καθε ανθρωπο,να προσεχω τι λεω κ τι κανω για τους αλλους κ το πιο βασικο…να διατηρω τις αξιες μου!!Να σεβομαι τις ζωες των ανθρωπων κ τις οικογενειες τους!Για μενα αυτο ειναι ηθικη! Δεν θα απαντουσα,οπως σε τοσες κ τοσες βλακειες που διαβαζω!Θα το αντιμετωπιζα ακομα μια φορα με χιουμορ οπως οσοι με ξερουν γνωριζουν πολυ καλα πως κανω!Αλλα δεν εχετε οριο!!Δεν υπαρχει σταματημος! Χρησιμοποιειτε ακομα κ μια εγκυμοσυνη που ειναι το πιο ιερο θεμα στο κοσμο για να μη μπορεσει κανενας να αντισταθει στο τιτλο!!! ΕΛΕΟΣ!!

A post shared by elenitsolaki (@elenitsolaki) on

 

Για να σε αφήσω να πάρεις μια ανάσα από την ανάρτηση – καταπέλτη της παρουσιάστριας, θα σου πω ότι η Ελένη Τσολάκη παντρεύτηκε τον σύζυγό της τον Σεπτέμβριο του 2017 και πως πάντα παραμένει φειδωλή στις δηλώσεις που αφορούν την προσωπική της ζωή. Το ξέσπασμά της σχολιάστηκε και στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά να παίρνει το μέρος της Ελένης Τσολάκη νιώθοντας ότι το θέμα της εγκυμοσύνης, είναι ένα όριο που δεν πρέπει να ξεπερνά κανείς ποτέ.

 

Κέντρικη φωτογραφία: NDP Photo Agency