ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η ειλικρινής τοποθέτηση του Κωστόπουλου για το γάμο της Μπαλατσινού και οι πρώτες δηλώσεις της

NDP Photo Agency

Η φράση «έλυσε τη σιωπή του» είναι όσο κλισέ σου φαίνεται. Και όμως υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή. Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Πέτρου Κωστόπουλου, που για εντελώς λάθος λόγους αν θες την άποψή μου, κλήθηκε από τους δημοσιογράφους της ελληνικής τηλεόρασης να τοποθετηθεί στο ζήτημα του επικείμενου γάμου της πρώην συζύγου του Τζένης Μπαλατσινού με τον βουλευτή Βασίλη Κικίλια. Ο Πέτρος Κωστόπουλος όπως ήταν αναμενόμενο αρνήθηκε να σχολιάσει το ζήτημα, αλλά ακόμα και αυτή του η άρνηση σχολιάστηκε δεόντως. Άκουσε λοιπόν ό,τι είχε να ακούσει όλη την εβδομάδα και κάπως έτσι, το Σαββατοκύριακο τοποθετήθηκε επί του θέματος μέσα από την εκπομπή του, «Όλα λάθος».

«Δεν υπάρχει δήλωση, γιατί υπάρχει η κανονική αλήθεια των ανθρώπων που είναι ισορροπημένοι, όχι τρελοί και σέβονται τους ανθρώπους με τους οποίους έζησαν και ακόμα πιο πολύ σέβονται τα παιδιά τους. Εγώ έκανα τρία παιδιά, είναι ότι καλύτερο έκανα στη ζωή μου. Αυτά τα παιδιά έχουν μία μαμά, δεν τα έκανα μόνος μου. Εγώ θέλω τα παιδιά όταν κάνουν κάτι να είναι πάρα πολύ χαρούμενα και με μένα και με τη μάνα τους. Όταν κάνουν κάτι και είναι χαρούμενα, εγώ είμαι ευτυχής. Άρα, για να είναι καλά τα παιδιά θα πρέπει να είναι καλά και οι γονείς τους και άρα, πάλι εγώ ως ισορροπημένος άνθρωπος θα έλεγα, θέλω να είναι και η μάνα τους καλά. Και νομίζω ότι ο κάθε σοβαρός άνθρωπος θέλει να είναι καλά η σύζυγος με την οποία χώρισε, να κάνει τη ζωή της, να κάνει τη δουλειά της, να κάνει τα πάντα και να της εύχεσαι την καλύτερη επιτυχία. Αυτό κάνω κι εγώ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η οικογένειά μου είναι χαρούμενη. Αυτά, τέλος», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος και ξέρεις ότι δεν θα μπορούσε να τα πει καλύτερα, αφού ως δημόσιο πρόσωπο του ζητήθηκε επανειλημμένα να πει κάτι κι ας μην ήθελε.

 

Τη σιωπή της για το θέμα έλυσε και η άμεσα ενδιαφερόμενη Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έκανε τις πρώτες της τηλεοπτικές δηλώσεις σε δημοσιογράφους που βρέθηκαν σε εκδήλωση στην οποία ήταν παρούσα. «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τα γλυκά του λόγια, την αγάπη και τις ευχές του, είναι πολύ συγκινητικό. Είμαι πολύ χαρούμενη και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Θεωρώ ότι η προσωπική ζωή του καθενός είναι πραγματικά αυτό που λέει και η λέξη και από εκεί και πέρα είναι σημαντικό όσο μπορούμε τα πράγματα που αγαπάμε να τα επικοινωνούμε με τον τρόπο που εμείς κρίνουμε σωστό», είπε μεταξύ άλλων η Τζένη Μπαλατσινού. Η ίδια παραδέχτηκε ότι στην αρχή φάνταζε δύσκολο να κρατήσει κρυφή τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια αλλά τα κατάφερε γιατί όπως αποδείχτηκε και οι δύο έχουν πολύ καλούς και σωστούς φίλους, ενώ συγκινήθηκε όταν οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στις αναρτήσεις που έκαναν οι κόρες της, Αμαλία και Αλεξάνδρα, για να τη συγχαρούν στο Instagram.

«Είναι πολύ όμορφο να έχεις μια ωραία σχέση με τα παιδιά σου και να συζητάς τα πάντα με ειλικρίνεια. Θεωρώ το πιο σημαντικό σε ένα σπίτι, ότι είναι η ειλικρίνεια και ο σεβασμός», τόνισε η Τζένη Μπαλατσινού και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε. Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το περιοδικό Gala, ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια θα γίνει τον Ιούνιο σε αθηναϊκή ενορία και συγκεκριμένα στον Ι. Ν Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency