CELEBRITIES

Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται και δεν είναι ψέμα

NDP

Έναν χρόνο μετά τον ξαφνικό χωρισμό που ποτέ ωστόσο δεν επιβεβαίωσαν, Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας ετοιμάζονται να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Κι αυτό, φίλη μου, είναι η απόδειξη πως αν θέλεις να κρατήσεις την προσωπική σου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μπορείς να το κάνεις. Η αναγγελία του γάμου του ζευγαριού δημοσιεύτηκε σε σημερινή εφημερίδα.

«Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσίνου και η Πολυξένη – Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος τους θα γίνει στην Αθήνα Αττικής», αναφέρει η εφημερίδα.

Υπενθυμίζουμε πώς το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 όταν εκείνος βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής «Τζένη Τζένη» που παρουσίαζε τότε το πρώην μοντέλο. Ήρθαν κοντά τον Απρίλιο του 2017 και συγκατοίκησαν τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, γιατί έτσι συμβαίνει με τους μεγάλους έρωτες. Εντωμεταξύ δεν απέφευγαν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις και έβλεπαν τα σενάρια γάμου και εγκυμοσύνης να πλέκονται σιγά σιγά στα έντυπα εκείνων των μηνών. Η είδηση του χωρισμού τους δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2018 και ο Βασίλης Κικίλιας έφυγε τότε από το σπίτι τους στη Στησιχόρου. Οι δυο τους δεν μίλησαν ποτέ δημόσια για το τέλος της σχέσης τους, ίσως συναισθανόμενοι ότι δεν ήταν οριστικό. Και σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, σίγουρα δεν ήταν.

Τότε τα σενάρια χωρισμού έδιναν κι έπαιρναν. Το πρώτο που αναδείχθηκε ήταν το ζήτημα της απόκτησης ενός παιδιού (ο Βασίλης Κικίλιας λεγόταν τότε πώς ήθελε πολύ ένα παιδί με την Τζένη, ενώ εκείνη δεν ήταν σύμφωνη καθώς έχει αποκτήσει ήδη τρία παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της) ενώ αργότερα το εκτενές αφιέρωμα του Down Town στην σχέση τους που έμοιαζε με πυροτέχνημα που άναψε, έλαμψε και έσβησε ανέφερε πώς η μετακόμιση του πρώην συζύγου της Τζένης Μπαλατσινού, Πέτρου Κωστόπουλου, στο κέντρο της Αθήνας πολύ κοντά στο σπίτι στο οποίο είχαν αποφασίσει να συζήσουν έφερε τριβές στο ζευγάρι. Ο Πέτρος Κωστόπουλος υποστήριζε τότε πώς η μετακόμιση αφορούσε επιχείρηση που είχε ανοίξει στο κέντρο (η οποία προσφάτως έκλεισε οριστικά) και ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα που τον ενέπλεκαν σε αυτόν τον χωρισμό.

Τον Ιούνιο πάντως του 2018, πυροδοτήθηκαν σενάρια επανασύνδεσης αφού ο Βασίλης Κικίλιας είχε αναρτήσει φωτογραφία του με τον σκύλο του μικρού γιου της Τζένης Μπαλατσινού, Μάξιμο, αλλά οι δυο τους δεν τα τροφοδότησαν με κανέναν τρόπο καταφέρνοντας να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους. Η Τζένη Μπαλατσινού μάλιστα αυτό το διάστημα κλήθηκε να διαψεύσει αρκετές φορές «ειδήσεις» που την ήθελαν σε νέες σχέσεις. Η χαρμόσυνη αυτή κατάληξη για το ζευγάρι έρχεται λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Τζένης Μπαλατσινού στον ΑΝΤ1, «Εκπαιδεύοντας τη Τζένη».

Την έκπληξη τη δική μας (αλλά και τα συμπεράσματα περί προσωπικής ζωής και δημοσιότητας) μοιράστηκε και η ομάδα του Πρωινού, όπως θα δεις στο παρακάτω video.

Πάντως ο Βασίλης Κικίλιας βρισκόταν την ώρα που κυκλοφόρησε η είδηση, καλεσμένος στην εκπομπή «Οι αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ και δέχθηκε on air τις ευχές του. Η αντίδρασή του σίγουρα θα σε έπειθε για την ευτυχία του. «Ευχαριστώ, ευχαριστώ. Φυσικά και το σκέφτηκα πολύ καλά, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Καταλαβαίνετε ότι είμαι και είμαστε πολύ χαρούμενοι, τον Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί ο γάμος σε μία ενορία της Αθήνας».

Η ώρα η καλή!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency