ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η δικαιολογημένη αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου στην είδηση του γάμου Μπαλατσινού – Κικίλια

NDP

Δεν ξέρω αν κι εσύ τελείς ακόμα σε κατάσταση σοκ για το θέμα: «Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας» παντρεύονται. Η είδηση ξεπήδησε μέσα από την στήλη με τα κοινωνικά της  «Καθημερινής» και έκτοτε η ελληνική τηλεόραση δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με αυτό. Και αφού Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού επιβεβαίωσαν την είδηση, χωρίς να πουν κάτι παραπάνω για το θέμα, τότε τι πιο λογικό για την ελληνική τηλεόραση από το να επικοινωνήσει με τον πρώην σύζυγο της Τζένης Μπαλατσινού, Πέτρο Κωστόπουλο και να μάθει κάτι για το θέμα; Ευγενικό; Classy; Υπέροχο απλά.

Ο Βασίλης Γρηγορόπουλος του Happy Day ήταν ένας από τους δημοσιογράφος που προσπάθησε να αποσπάσει το πρώτο σχόλιο του Πέτρου Κωστόπουλου για τον επικείμενο γάμο της πρώην συζύγου του και μητέρας των τριών παιδιών του, Αμαλίας, Αλεξάνδρας και Μάξιμου. Και αυτό ήταν ό,τι περιμέναμε. «Τον πήρα τηλέφωνο, του είπα καλημέρα, είμαι ο τάδε… Η πρώτη “φιλική” του αντίδραση ήταν “και τι θέλεις;”, δηλαδή, ούτε καλημέρα ούτε τίποτα. Του είπα ότι θέλω να σας ρωτήσω αν με αφορμή αυτό το σημερινό κλπ… και μου λέει “δεν πάτε καλά ρε, please, please”», είπε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος στην εκπομπή του Alpha. Και ναι κάποιος άλλος στη θέση του ίσως έλεγε «Σας παρακαλώ, δεν πρόκειται να κάνω καμία δήλωση για το θέμα δεν το θεωρώ σωστό», αλλά ο Πέτρος Κωστόπουλος διατύπωσε ακριβώς την ίδια ουσία με το δικό του στιλ.

«Στις εφημερίδες, πάντως, διαβάζω ότι κάνανε ένα δείπνο η Τζένη Μπαλατσινού με τον Πέτρο Κωστόπουλο, έτσι γράφει ή η Star ή η Espresso, δεν είμαι σίγουρη. Και τον είχε ενημερώσει και ο Πέτρος με τον τρόπο του έδωσε τη συγκατάθεσή του και μάλιστα συγκινήθηκε και αυτός με τη χαρά της πρώην συζύγου του», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Γιατί όπως καταλαβαίνεις, το θέμα της συγκατάθεσης στις επιλογές ενήλικων ανθρώπων για την προσωπική τους ζωή, καλά κρατεί. Άλλος τη χρειάζεται από την μητέρα του, άλλος από τις φίλες του κι άλλος από τον πρώην σύζυγό του. Καλώς ήρθες στο 2019.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency