ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Η ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για τις τρέσες της. Γέλα άφοβα, δεν παρεξηγεί

NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Καινούργιου σε ένα Q & A που πραγματοποιήθηκε στην ιστορία της στο Instagram δέχθηκε μία ερώτηση για τις τηλεφωνικές γραμμές που έβγαζε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open και θέλησε να απαντήσει με χιούμορ και ειλικρίνεια.

Διάβασε ακόμα: Η Κατερίνα Καινούργιου ξανά σε ρόλο ηθοποιού. Θυμάσαι το πρώτο της guest;

«Πώς δε σου έχουν πέσει τα μαλλιά με αυτά που άκουγες στα τηλεφωνήματα;» Ερώτηση κόλαφος κι έρχεται και η απάντηση, από τη ζωή βγαλμένη.

«Ποιος σου ‘πε πως δε μου έχουν πέσει; (Λίγα είναι αληθινά)» απάντησε. Μπορείς άφοβα να γελάσεις, η Κατερίνα δε φαίνεται να παρεξηγείται.

Πολύς λόγος έχει γίνει για τα μαλλιά της Κατερίνας, μάλιστα η Ναταλία Γερμανού, κατά τη διάρκεια της σεζόν, μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» είχε αποκαλύψει έναν από τους φημολογούμενους όρους που έχει το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με το Open.

 «Κάποια στιγμή ειπώθηκε και κυκλοφορούσε και το λέγανε, ότι της βάλανε όρο στο συμβόλαιο. Από τη στιγμή που θα αλλάξει το κανάλι και θα γίνει το νέο “Mega” έπρεπε να κόψει τα μαλλιά της καρέ ώστε να είναι φινετσάτη».

Η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει στο Open και έχει μάλιστα το μοναδικό σίγουρο συμβόλαιο. Έχει μαλλί μακρύ και συνεχίζει να αγαπά τις τρέσες γιατί έτσι της αρέσει και λογαριασμό δε θα δώσει.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency