CELEBRITIES

Η Κατερίνα Καινούργιου ξανά σε ρόλο ηθοποιού. Θυμάσαι το πρώτο της guest;

Instagram/katken85

Τον εαυτό της θα υποδυθεί στη σειρά του Open «Για Πάντα Παιδιά» η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» του ίδιου σταθμού θα εμφανιστεί στο επεισόδιο της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου. Ο «ρόλος» της είναι αυτός της παρουσιάστριας που θα πρέπει να πάρει συνέντευξη από τον ρόλο που έχει αναλάβει στη σειρά ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, τον Λευτέρη ο οποίος ψάχνει τρόπο να γίνει διάσημος. Τα γυρίσματα όπως καταλαβαίνεις έχουν πραγματοποιηθεί καιρό πριν το τροχαίο ατύχημα του ηθοποιού με μηχανή.

Στο τρέιλερ βλέπουμε την Έλενα Ασημακοπούλου με τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη να πηγαίνουν να συναντήσουν την παρουσιάστρια την οποία ο ηθοποιός ρωτάει το όνομά της. «Πες μου ότι μου κάνεις πλάκα. Σε έχει βάλει ο Μουτσινάς», απαντά η Κατερίνα Καινούργιου που λατρεύει με κάθε αφορμή να αναφέρεται στο όνομα του παρουσιαστή και φίλου της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίζεται σε τηλεοπτική σειρά, αφού είχε παίξει μαζί με συναδέλφους της δημοσιογράφους στο τελευταίο επεισόδιο του «Παρά Πέντε». Τότε η Κατερίνα Καινούργιου ήταν μελαχρινή και μάλλον θα την ξεχωρίσεις από τη φωνή της που ρωτά «Και μετά τι κάνατε;» στο παρακάτω video.

 

Κεντρική φωτογραφία Instagram/Katken85