CELEBRITIES

H απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στη Ρούλα Κορομηλά θυμίζει σκηνή από ελληνική ταινία

Η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Εκεί μεταξύ άλλων μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα του σήμερα. Η Ρούλα Κορομηλά τόνισε ότι δεν υπήρχε ποτέ κόντρα μεταξύ της και της Ελένης Μενεγάκη, τονίζοντας ότι «δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και 25 χρόνια έχει καθιερωθεί σε αυτό που κάνει και το κάνει τέλεια». Η ίδια στήριξε και την Φαίη Σκορδά, αλλά για την Κατερίνα Καινούργιου είχε περισσότερο αρνητικά σχόλια να κάνει.

Τα σχόλιά της για την Κατερίνα Καινούργιου

«Η Κατερίνα Καινούργιου θέλει πάρα πολλή δουλειά ακόμα. Είναι ένα κορίτσι που ακόμα θέλει να το δουλέψει και να αφήσει λίγο τον εαυτό της να είναι η ηλικία της. Έχω έρθει σε αντιπαράθεση τότε με την Κατερίνα, γιατί αν την δεις με λιγότερο μακιγιάζ και λίγο πιο απλή, είναι πιο ωραίο το κορίτσι από ό,τι είναι όπως βγαίνει τώρα και βέβαια χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά. Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα. Κανείς δεν στερεί σε κανέναν να κάνει τηλεόραση, αλλά χρειάζεται και ένα μέτρο σε αυτά που κάνεις», είπε η Ρούλα Κορομηλά.

Η απάντηση της παρουσιάστριας

Η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της στο Open, «Ευτυχείτε», αποφάσισε να σχολιάσει τα όσα είπε η Ρούλα Κορομηλά για εκείνη. Η παρουσιάστρια μίλησε για τον καιρό της συνεργασίας της αλλά και την τηλεοπτική της εξέλιξη τα τελευταία χρόνια.

«Με την Ρούλα είχαμε συνεργαστεί στον Alpha. Πριν 10 χρόνια, όταν με είχε ζητήσει ο Νίκος Μουτσινάς από το Mega για την ομάδα του “Δέστε τους”, ήταν διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος” ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου. “Πόσο κλάμα έχω ρίξει, παιδιά, για να γίνω αποδεκτή στη Ρούλα, δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Δεν με ήθελε με τίποτα», ξεκίνησε την αφήγησή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Και ξαφνικά σκηνές από ελληνικές ταινίες αρχίζουν να ξεπηδούν στο μυαλό μας. Τι την Κατερίνα Χέλμη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία «Η αγάπη μας» σκεφτήκαμε όσο της έλεγε «Τσακίσου» και τελικά τσακίστηκε. Τι τον Φούντα να οδηγεί στον «Πυρετό στην Άσφαλτο» ενώ μια φωνή ακουγόταν στο μυαλό του. Εκείνη του έλεγε: «0 ρέζους αρνητικό». Στην περίπτωση της Κατερίνας Καινούργιου η φωνή θα μπορούσε να είναι της Ρούλας Κορομηλά και να λέει: «Θέλεις δουλειά».

Το μακιγιάζ, η Μαρία Ηλιάκη και η άδικη κριτική

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορεία μου συνέχεια άκουγα από τη Ρούλα, παρόλο που τη θαυμάζω και τη θαύμαζα πάρα πολύ, ότι δεν θα τα καταφέρεις. Δεν κάνεις, δεν μπορείς. Μου το έλεγε στα ίσια. Ακόμα και στο ακουστικό άκουγα πως όλα είναι λάθος. Θυμάμαι πως πήγαινα στη δουλειά μου από τις 7 το πρωί και έφευγα στις 12 τη νύχτα, συνέχεια άκουγα από τη Ρούλα ότι δεν μπορείς. Έκλαιγα, με έπιαναν οι οπερατέρ και μου έλεγαν πως μπορεί να θέλει να στηρίξει πιο πολύ τη Μαρία Ηλιάκη που ήταν πολύ κοντά. Χίλια δυο. Θυμάμαι να κλαίω… Να κλαίω συνέχεια… Να προσπαθώ να γίνω αρεστή στη Ρούλα και να μην μπορώ. Γιατί για μένα ήταν, και συνεχίζει να είναι, η κορυφαία παρουσιάστρια» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δίχως επιχειρήματα μου έλεγε συνέχεια πως “θες δουλειά, θες δουλειά, θες δουλειά”. Μου έλεγε, όντως, για το μακιγιάζ, ότι πρέπει να μιλάω λιγότερο και να ακολουθώ τους κεντρικούς παρουσιαστές. Έτσι και γινόταν. Θυμάμαι τότε τον Νίκο που με έπιανε, επειδή έκλαιγα στα παρασκήνια, και μου έλεγε: “Κατερίνα, αυτοσαρκάσου! Πίστεψε στον εαυτό σου! Ακολούθησε τις οδηγίες μου και θα τα καταφέρεις”. Δεν ξέρω αν τα κατάφερα, έχω πολύ πορεία και δρόμο ακόμα. Δουλεύω 16 χρόνια στο χώρο και είναι τιμή μου να με συγκρίνει με όλα αυτά τα ονόματα που είναι περισσότερα χρόνια στο χώρο. Η Ρούλα, όμως, ξέρει πάρα πολύ καλά τι σημαίνει σκληρή και άδικη κριτική. Ξέρει όμως πολύ καλά πως ο κόσμος είναι εκείνος που βλέπει την πραγματικότητα και επιλέγει έναν παρουσιαστή», κατέληξε.

«Να πω στην κυρία Κορομηλά με όλο τον σεβασμό και την αγάπη που της έχω όλα αυτά τα χρόνια, λίγο με παράπονο, ότι θεώρησα στο πρόσωπο μου τουλάχιστον λίγο άδικη τη συγκεκριμένη κριτική», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.