CELEBRITIES

Σίσσυ Χρηστίδου: Στα Χανιά με μαγιό και κοκτέιλ στο χέρι πάνω στην αιώρα. Ιδανικό καλοκαίρι

Instagram/sissychristidou

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μετά από τις διακοπές στην Κέρκυρα, συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά μαζί με την παρέα της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει επιλέξει και φέτος το καλοκαίρι να κάνει tour στην Ελλάδα μιας και τα μέρη που έχει επισκεφθεί μέχρι στιγμής είναι η Πάρος, η Πάτμος, η Μεσσηνία, η Κέρκυρα, η Μύκονος και αυτές τις μέρες βρίσκεται στα Χανιά. Η παρουσιάστρια του Mega ζει την κάθε στιγμή του καλοκαιριού ενώ φαίνεται μέσα από τις εικόνες που δημοσιεύει, ότι είναι μια εποχή που απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου φορά το ολόσωμο μαγιό της και κρατά ένα κοκτέιλ, πάνω στην αιώρα έχοντας θέα το απέραντο μπλε. Η παρουσιάστρια σχεδόν καθημερινά μοιράζεται τα πιο όμορφα στιγμιότυπα των διακοπών της ενώ όπως θα δεις και στην παρακάτω ανάρτηση, η ανεμελιά δεν λείπει σε κανένα Instagram post.

Αν ψάχνεις να βρεις ποιο είναι το ιδανικό καλοκαίρι, θα το βρεις μέσα από τις αναρτήσεις της παρουσιάστριας που έχει όλα τα απαραίτητα. Η Σίσσυ Χρηστίδου επιλέγει να περνά ήρεμες στιγμές μέσα στο καλοκαίρι της, μέχρι να επιστρέψει ξανά στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις. Μπορεί να μην έχει επιβεβαιώσει κάτι η ίδια, αλλά δημοσιεύματα θέλουν να είναι ερωτευμένη φέτος το καλοκαίρι με τον επιχειρηματία, Στέφανο Νεδέλκο.

Οι 2 τους, όπως ανέφεραν τα εν λόγω δημοσιεύματα, γνωρίστηκαν στην Κέρκυρα κατά την περίοδο του Πάσχα και η σχέση τους εξελίχθηκε σύντομα, με το πρώτο τους κοινό ταξίδι στο εξωτερικό να φέρεται πως είχε προορισμό την Ιταλία. Ο Στέφανος Νεδέλκος είναι επιχειρηματίας με 3 εστιατόρια στην Κέρκυρα. Διατηρεί χαμηλό προφίλ, ενώ ασχολείται και με το ποδόσφαιρο, καθώς αγωνίζεται στον Φαίακα Κέρκυρας που φέτος ανεβαίνει στη Γ’ Εθνική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές μέρες, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε βρεθεί σε ένα από τα 2 εστιατόρια του φημολογούμενου νέου συντρόφου της, μαζί με τη Χριστίνα Κοντοβά και ακόμα 2 φίλες της. Η παρουσιάστρια δεν επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα, ενώ συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τους φίλους της.