CELEBRITIES

Brad Pitt: Όταν ο γιος του τον αποκάλεσε «παγκόσμιο μ@@@κα». Οικογενειακές ιστορίες made in Hollywood

© 2023 Chris Pizzello/AP Images

Από το μακρινό 2020 έρχεται η αποκάλυψη της Daily Mail, σύμφωνα με την οποία ο 19χρονος σήμερα γιος του Brad Pitt και της Angelina Jolie, Pax, αποκάλεσε τον ηθοποιό «παγκόσμιο μ@@@κα» σε ένα ξέσπασμά του στα social media. Το ξέσπασμα είχε συνοδευτεί στο Instagram Story του Pax, από μία φωτογραφία που έδειχνε τον Brad Pitt να παραλαμβάνει Όσκαρ Β΄Ανδρικού ρόλου και ο Pax το είχε δημοσιεύσει ανήμερα της γιορτής του πατέρα εκείνη την χρονιά, στον ιδιωτικό του λογαριασμό στο Instagram.

Έχουμε 2023 και παρόλο που ελπίζουμε ο Pax και ο Brad Pitt να έχουν λύσει τις διαφορές τους και να έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους, από αυτή την αποκαλυπτική δημοσίευση του γιου του, αυτές οι ελπίδες απλά φαντάζουν φρούδες. Ο Pax είχε γράψει στην ανάρτησή του οτι ο Brad Pitt, έκανε τα 4 μικρότερα παιδιά του «να τρέμουν από τον φόβο τους», όπως αποκάλυψε τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου σε δημοσίευμά της η Daily Mail.

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie βρίσκονται σε μία διαμάχη χωρίς τέλος για την επιμέλεια των παιδιών τους και για περιουσιακά στοιχεία που είχαν αποκτήσει μαζί, από τον χωρισμό τους το 2016, παρόλο που το διαζύγιό τους, έχει εκδοθεί από το 2019.

«Έκανες τη ζωή εκείνων που είναι πιο κοντά μου μία συνεχή κόλαση. Μπορείς να πεις στον εαυτό σου και τον κόσμο ό,τι θες. Αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως μια μέρα. Οπότε χαρούμενη ημέρα του πατέρα σε σένα, γα@@@@@να απαίσιε, άνθρωπε», έγραφε (έξαλλος) ο Pax.

Brad Pitt H Angelina Jolie με τον Pax στο Βιετνάμ το 2011. Είχαν επισκεφθεί τη χώρα με τον Brad Pitt και τα αδέρφια του Pax. / © 2023 Na Son Nguyen/ AP Images
H Angelina Jolie με τον Pax στο Βιετνάμ το 2011. Είχαν επισκεφθεί τη χώρα με τον Brad Pitt και τα αδέρφια του Pax.

H Angelina Jolie υιοθέτησε τον Pax από ένα ορφανοτροφείο της πόλης Ho Chi Minh, του Vietnam το 2007. Ήταν 3 ετών τότε και τον είχε εγκαταλείψει η εθισμένη στην ηρωίνη βιολογική μητέρα του, ως βρέφος. Ο Brad Pitt τον υιοθέτησε επίσημα την επόμενη χρονιά.

«Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν τον παγκόσμιο μ@@@κα. Ξανά και ξανά αποδεικνύεσαι απαίσιος και απεχθής άνθρωπος. Δεν έχεις καμία ενσυναίσθηση ή σκέψη για τα 4 μικρότερα παιδιά σου, που τρέμουν από τον φόβο στην παρουσία σου. Ποτέ δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έκανες στην οικογένειά μου, επειδή δεν έχεις την ικανότητα να το κάνεις», έγραφε επίσης ο Pax, στο Instagram Story που μπορείς να δεις εδώ.

Τα μικρότερα παιδιά στα οποία αναφέρεται είναι η Zahara (υιοθετήθηκε πριν τον Maddox αλλά είναι ένα χρόνο μικρότερή του) και τα βιολογικά παιδιά του ζευγαριού, η Shiloh και τα δίδυμα Vivienne και Knox Jolie- Pitt. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει μέσω υιοθεσίας κι ένα ακόμα μεγαλύτερο γιο, τον Maddox.

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie χώρισαν το 2016, μετά από μόλις 2 χρόνια γάμου. Τα παιδιά τους παρέμειναν με τη μητέρα τους, καθώς είχε καταγγελθεί περιστατικό διαπληκτισμού μεταξύ του Maddox και του πατέρα της οικογένεια. Τώρα γίνεται φανερό ότι ο Brad Pitt έχει μία δύσκολη σχέση και με τον 19χρονο γιο του, Pax.

Το post εκείνο είχε γίνει όταν το παιδί ήταν ακόμα ανήλικο, μόλις 16 ετών, ενώ πηγή επιβεβαίωσε στη Daily Mail, ότι αυτός ο ιδιωτικός λογαριασμός όντως ανήκει στον γιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt.

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Mr and Mrs Smith το 2005, όσο ο ηθοποιός ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Jennifer Aniston. Από το 2016 κι έπειτα, τα ονόματά τους βρίσκονται δίπλα δίπλα σε δημοσιεύματα μόνο για τις δικαστικές διαμάχες τους.

Ο Brad Pitt κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία, με αφορμή το περιστατικό που οδήγησε στο διαζύγιο, αλλά μετά από έρευνα δεν προέκυψε καμία δίωξη εναντίον του. Η Angelina Jolie πάντως είχε πει στην Vogue το 2021 ότι τον «άφησε» για το «καλό της οικογένειας».

«Ήταν η σωστή απόφαση. Συνεχίζω να επικεντρώνομαι στην ίαση τους. Κάποιοι έχουν εκμεταλλευτεί τη σιωπή μου και τα παιδιά βλέπουν ψέματα για τον εαυτό τους στα media, αλλά εγώ τους θυμίζω ότι ξέρουν τη δική τους αλήθεια στο μυαλό τους. Είναι 6 πολύ γενναίοι, πολύ δυνατοί άνθρωποι», είχε πει.